Bu aralarda araba almayı düşünen var mı_?

Bende bu aracı düşünüyorum,siz memnunmusunuz?
60.000 tl fiyatı

Çok memnunum, hayatımda aldığım en doğru karardı sanırım. 58.000'e aldım ben Haziran ayında ancak şuan style plus apa modelleri yok bildiğim yerine otomatik vitesleri geldi ki onun benzin sarfiyatı çok yüksek. Ben manuel aldım, çok memnunum.

Günaydın bayanlar
Sonunda hep istediğim şey olacak araba sahibi olacağım :) Olacağız eşimle yani
Buara yana yakıla araba arıyoruz istediğim 2 model var eşim daha esnek bunu 6 'ya kadar çıkartabiliyor ,

Bu ara araba almayı düşünenlerle sohbet edip paylaşımda bulunmak istiyorum . dizelmi benzinlimi benzinli olsa lpg taktırılsa sorun yaşanırmı gibi şeyleri merak ediyorum.. Birde 2.el araclar şuanda pahalıymış gibi geliyor başka şehirden araba alınırken nasıl alınır vb şeylerle ilgili konuşmak istiyorum

Diğer acıtıgm yanlıs baslıklı konunun kapatılmasını rıca edıyroum[/
merahabalr bizde sizinle aynı durumdayız hergun eşimle araba ilanlarına bakıyoruz :) tata almayı düşünyoruz ben kullancam trafigede yeni çıkcam nasıl zorlanırmıyım hiçbifikrim yok :)

Günaydın bayanlar
Sonunda hep istediğim şey olacak araba sahibi olacağım :) Olacağız eşimle yani
Buara yana yakıla araba arıyoruz istediğim 2 model var eşim daha esnek bunu 6 'ya kadar çıkartabiliyor ,

Bu ara araba almayı düşünenlerle sohbet edip paylaşımda bulunmak istiyorum . dizelmi benzinlimi benzinli olsa lpg taktırılsa sorun yaşanırmı gibi şeyleri merak ediyorum.. Birde 2.el araclar şuanda pahalıymış gibi geliyor başka şehirden araba alınırken nasıl alınır vb şeylerle ilgili konuşmak istiyorum

Diğer acıtıgm yanlıs baslıklı konunun kapatılmasını rıca edıyroum

bu arada araba aldınızmı ?

seat ıbıza ıcın bos araba dıyorlar ama bence oyel degıl
nedır yanı dolulugu bızde kararan ayna var o kadar kararıyorkı gormekte zorlanıyoruz nedır yanı beklentı harbıden kullanılacakmı hız sabıtleyıcı mesela
kac kere kullandık bır tatıle gıderken

bız aldık araba 34.500 tl sanırım ford fıesta tıtanyum full+full
sadece camurlugunda boyası vardı o kadar
cok araba sorgulattık cogu hasarlıydı ıyı bulduk yanı dıyorum :)
sıayh renk buarada murdum konsollu

seat ıbıza ıcın bos araba dıyorlar ama bence oyel degıl
nedır yanı dolulugu bızde kararan ayna var o kadar kararıyorkı gormekte zorlanıyoruz nedır yanı beklentı harbıden kullanılacakmı hız sabıtleyıcı mesela
kac kere kullandık bır tatıle gıderken

bız aldık araba 34.500 tl sanırım ford fıesta tıtanyum full+full
sadece camurlugunda boyası vardı o kadar
cok araba sorgulattık cogu hasarlıydı ıyı bulduk yanı dıyorum :)
sıayh renk buarada murdum konsollu

hyrlı ugurlu olsun kazasız belasız bının :) inşallah bizde buluruz bize uygun bi araba :)

ne kadarlık hangı marka model arac dusunuyorsunuz canım?

kızlar bir aracımız var citroen C4 PICASSO EXCLUSIVE İNTENSIVE aracımız var yurtdısında fransada gördük çok begendık türkiyede araca yazıldık aldıgımız paket en iyilerinden suan bu paket bulunmamakta arac suan 6,000 km beyaz renkte dizel 1,6 otomatık vites f1 vites
anahtarsız çalıştırma
arka koltuklarda klıma kontrolu
elektrikli katlanır yan aynalar
deri direksiyon
akustik camlar
geri görüş kamerası
arka park sensörü
12'' PANORAMİK EKRAN
park tronic
yol bilgisayarı
elektrikli el freni mevcut. düşünürseniz iletişime gecebiliriz.

Ben dusunuyorum. Ancak yüksek lisans icin yurtdışına gidersem arabam burada kalacak o yüzden daha belli olmadan almak da istemiyorum muhtemelen Ocak Şubat Mart civarı belli olur. Sıfır olarak bmw 5.20 ya da bmw x3 dusunuyorum 1.6lt 170hp ikisi de ancak 5 serisi bence cok daha üst bir araç aklım ona kayıyor... Çevremdekiler de x3 yasına daha cok gider diyorlar yasım 22. Ikisinde de beyaz dusunuyorum. Karar veremedim x3 mü 5 mi diye ama x3 alırsam 5 icimde kalır, 5 alırsam x3 o kadar da icimde kalmaz. Babam da diyor ki sedan alacaksan 3 alalım 5 sana gitmez :( bilemedim yani. Aynı paraya ikinci el 2011 model falan porsche cayenne de alabilirim. Açıkcası su an sıfır x3tense ikinci el cayenne i tercih ederim. Su an yine 4x4 kullandığım icin daha rahat ediyorum suvlarda ama 5 serisinin karizması hicbir arabada yok ve inanılmaz rahat geniş :confused:

Back