4 senedir getz kullanıyorum aracın yer tutuşu çok iyi, çok şükür bir kazam da yok, opellere neden ısınamadım bilmiyorum içi çok basık geliyor getzlerin içi geniştir ona çok alıştım. i30 lar güzel de bir de ix30 lar var ki bazen diyorum gireyim borca ama eylülde ufaklık okula başlayacak dur...
Focuslara hiç bakmadım, bakayım..
debraj yoksa dahada kolaylık yarı otomatıkler ama yakıt oalrak gene cok gıder dımı elmayracım
oyle dememin sebebi; cok ses almasi ve cok rahat olmamasi..yoksa yakit acisindan super...birde uzun yoldan kastin ne dersen??? turkiyenin bir ucundan diger ucuna gidiyorsan bu benim icin yeterince uzundur...yoksa her gun mesela 20-30 km yapacaksan boyle bir araba almak icin yeterli bir sebep.
buarada cruisecontrol isini dusundun mu? uzun yol icin ideal..ben sonradan oyle almadigimiza cok pisman oldum...
1 ucundan 1 ucuna gıtmeyız hafta ıcı arac kullanılmıcak sadece gezmek ıcınkullanacagız ıkımızınde eve kadar servısımız var
ama senede 1-2 uzun yol yapılabılır
cruisecontrol dedıgın hızsabıtleyıcı sanırım dıegılmı
fiestanın tıtanyum modelı full yanı bu ozellıgı ıcınde var
ama dıger araclar ıcın hıc boyle bısey dusunmemıstım yanı ıllada lazım olurmu bılemıyorum kı
Şimdi ibiza için bende yolda gördüğüm bir araba değil alırız satmaya kalkarız satamayız o zaman ne olacak dıyoruz
30 bıne kadar bir araba düşnüüyoruz
kayınpederım 2011 fluence aldı lpg taktırdı servısı keske taktırmasaydın ısınmadan oturu bazı parcalarına teknıkb unlar adlarını unuttum sorun yaratabılecegını soylemıs
eşimde dizelin 15.000 km bakımlarının oldugunu bu bakımların 1500 tl gıbı tuttugunu bır sorun oldugunda cok pahalı oldugunu soyluyor
benım babam lpg taktırmayın dıyor patlar dıyor :)
eşim bir depo dizel ile 900 km gidilir diyor 120 dolar diyor mesala
aynı aracın bir deposu 70 dolar 350 km gider diyor
yani acıkcası lpg dizelmi karlı anlayamadım ,
benzinle dizel arasındada cok az bir fark varmış ama km cok yakmıyor diyor eşim
neyse izmride bir araba bulduk fiesta 2011 13.000 km
hiçbir değişini bilmem nesi yok
galeri satıyor bır akrabamız gıdıpb akacak araba bugun yarın
otomatik benzinli bu arac ,
birde aynı galeride düz vites dizeli varmış 1.500 tl daha pahalıymış o
ikisinin rengide vişne cürüğü titanyum full model bilemiyorum
opel corsada olur ama bunları dısarıda degıl ınt buluyoruz henuz hıc konusulmadı
ayretten eşim c3 olaiblir diyor dizel bulmuş bir tane 27 bin
aman aman ölüp bittiğim bir arac olmadıgı ıcıno paralara cıkıyorsa keısnlıkle fıesta olsun dıyorum
tekrar ayretten dıyorum eşim opel astra 2010( kartalın modıfıye halı gıbı) 2011 ford focus cıkarsada alıcam sana sormaya nıyetım yok dıyor ben cok detaya ınıyom :)
focusuda kesınlıkle 95 model opel astraya benzetıyorum kesınlıkle begenmedım
ya fiesta olsun ya corsa olsun :)
lpg taktırmakta 1500 tl imiş bu arada :)
izmirden alırsan plaka değişmem diye dusunuyorum elmayracım
acil iş çıktı devam edemedim ama yeni megan'lar hakkında ne düşünüyorsunuz?
acil iş çıktı devam edemedim ama yeni megan'lar hakkında ne düşünüyorsunuz?
peugeotlarin 407 olanini begeniyordum ben, ama hic kullanmadim peugeot..
birde audi A8'lere hastayim...gerci ben audi markasina hastayim ama biraz fazla tuzlu bildigim kadariyla...belki bir gun nasib olur ne diyelim
Hatcback lerin modeline bayıldım.
İç tasarımıda güzel .
Almayı düşündüğüm araba oydu benim ama eşim itiraz etti.
Eşim bir dönem fluence kullanıyordu ,renault un yol tutuşunun iyi olmadığı bahenesiyle vazgeçirdi beni.
Peugeot çok kalitesiz bir araba.
Ablamda vardı.tavanından her yağmurda su sızardı.
Rabbim hepimize bir A8 nasip etsin.arabanın fiyatı 300 binin üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?