Bu aralarda araba almayı düşünen var mı_?

bılıyorum bu aracları Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın ınsallah

Bızde ınsallah bır an once buluruz
gezelım dıyoruz :) zaten beklemeye gelemeyen ben aksameve gıttıgımızde cocugun sıyah araba aldınızmı almadınızmı daha dıye sormasıyla tamamlanıyoruz :)

yarı otomatık vıtesler ne oluyor :)
orta yollusumu

Ben de benim cengaveri değiştirme planı içerisindeyim, güzel kızım getz'im den ayrılık zamanı geldi, geçiyor artık :) Pek severim de kendisini. Satıp üzerine de biraz daha ekleyip yeni arabalara bakmaya başlayacağım ama gel gör ki benim en büyük sorunum ben arabadan hiç anlamıyorum Ofisteki arkadaşlardan yardım almaya çalışıyorum, herkes ayrı bir model ayrı bir şey söylüyor..

Bir de otomatik alasım var bu sefer ama herkes şiddetle karşı çıkıyor, bana da rahatlıkmış gibi geliyor. Araç kullanımım çok yoğun değil uzun yola gitmem (sevmem uçakla gider gelirim şehir dışı gideceksem), şehir içinde kullanacağım, işten eve evden işe derler ya o hesap 2 de kızım var dolayısı ile bagajı büyük olmalı ama kızlarımla antalya civarında ki her kıyıya gideriz çok yoğun derken cumadan pazara sürekli gezen bir anne ve çocuklarız...

Sizler ne öneririsiniz? yine gönlüm hyundai serisinden i20 hatta abartıp ix30 a bile bakıyorum ama ona pek gücüm yetecek gibi durmuyor sadece bakıyorum :) Allah'ım diyorum gözümü kaydır aşağıda ama işte anlamayınca neylesin lydx :))))

i20 lere göre i30 daha guzel ama ıc takımları bılemıcem
bende 1 tane cocuk var 3 yaslarında 1 tane daha olursa ınsallah ısterım
cocukları atıp atıp gezmeyı dusunuyorum yakıtı uygun olmalı dıyorum
su hyundaı ındırımıne bır bakauyım gercekten bayanlara ozel ındırımımı var

Bence düz vites olsun, otomatik masraflı ve sıkıntılı. Bir arkadaşım 308 aldı sıfır, otomatik, sürekli yolda kalıyorlar cekici geliyo falan :S

Lpgyi kendiniz de taktırabilirsiniz. Ben satmayacak olsam gider taktırırdım. Simdi yapamıyorum onu.

Cok sevimliii güle güle kullanın inşallah.

yarı otomatık vıtesler ne oluyor :)
orta yollusumu

Otomatik aslında, sadece debriyaj yok, araba vites istedikce sen itiyosun.

hyundailer güzel ama kazada gerçekten akordion gibi Allah korusun. Daha sağlam arabalara bak. Opel, focus gibi.

1,2 yi eşin kabul etmez :) onlara en az 1,4 olması lazım.

hyundailerde bayanlara değil de doktorlara indirim var, hastaneden kapıp bir doktor arkadaşla gidesim var :)))

Selam canim,

Bir kac degisik arac kullandim…golf ve polo cok rahat arabalar, ozellikle benzinliyse …birde hani yaslisi genci bayani erkegi herkese yakisan bir araba.

ford fiesta diesel… hafif bir araba ama cok fazla ses cikariyor…cok uzun yol icin tavsiye edilmez…ama kisa yol icin ideal…adi uzerinde diesel..yakiti ucuz…gonlunce gezersin.

Opel vectra kullandim benzinli ve lpg’li…lpg’li sekli benzin ve diesele gore biraz kaldirmasi agir…ama agir bir araba oldugu icin inanilmaz rahat ve konforlu.

Otomatik vitesi ise ben kullanamiyorum, cunku yillardir debriyaj vitese cok alismisim…bu yuzden birsey demeyeyim o konuda…ben sevmiyorum bu yuzdende almadim zaten.

Buarada otomatik vites kis mevsiminde buz filan tutuyor mu tutmuyor mu bi fikrim yok.

Hatchbackleri bende sevmiyorum, malum biz kadinlar genelde park ozurluyuz…arkasi ne kadar kisa o kadar iyi

Son düzenleme:
hyundailer güzel ama kazada gerçekten akordion gibi Allah korusun. Daha sağlam arabalara bak. Opel, focus gibi.

4 senedir getz kullanıyorum aracın yer tutuşu çok iyi, çok şükür bir kazam da yok, opellere neden ısınamadım bilmiyorum içi çok basık geliyor getzlerin içi geniştir ona çok alıştım. i30 lar güzel de bir de ix30 lar var ki bazen diyorum gireyim borca ama eylülde ufaklık okula başlayacak dur...

Focuslara hiç bakmadım, bakayım..

debraj yoksa dahada kolaylık yarı otomatıkler ama yakıt oalrak gene cok gıder dımı elmayracım

Fiesta içeri gerçekten çok ses alıyor, rahatsız bu açıdan. Diesel araba keyfi başka benim şuan kullandığımda diesel çok uygun aylık 200-250 tl ile ben ciddi bir yol kat ediyorum desem yeridir :) yakıt tasarufu önemli ama işin içinde çocuklarda var artık getzin bagajı yetmiyor, biraz geniş bagaja ihtiyacım var, polo'lar da bu anlamda cazip geliyor.

hyundailerde bayanlara değil de doktorlara indirim var, hastaneden kapıp bir doktor arkadaşla gidesim var :)))
kuzenım doktor acıkcası :)))

uzun yol ıcın neden tavsıye edılmez dedın fıestalar ıcın
sımdı esıme maıl atıyom oyle hasarı yokmus gıbı gorduklerımı m km dusukte olanları gruplandırıyom o bakıyor ve hepsıne kusur buluyor :S
hıh ben hemen alabılırız sanmsııtm

focuslar cok kotuya bakma bence hıccc

2. El araç alacaksanız plakasından kaza kayıtlarına ulaşabilirsiniz.
Sanırım sadece 1 mesajla yaptığı kazaları öğrenebiliyorsunuz.
Arabayı aile arabası olarak düşünüyorsanız fiesta veya corsa çok küçük gelir bence.
Orta sınıf arabalara bakın derim.
Fiatın benzinlileri bile oldukça az yakıyor.eski arabam Fiat punto benzinli idi çok az yakıyordu ,otomatik focus aldım pişman oldum.2ay oldu hala alışamadım.direksiyonu çok sert ,ve puntoya göre benzini içiyor mübarek.

kayınpederımde fluence var
bagajı gormen lazım :S acayıp buyuk hıc bu kadar buyuk ve uzun bır bagaj gormemısıtm dıyebılırım 33 bıne aldı 2011 model yenı

aile arabası derken canım aılelerımızın arabaları var :)
bizim kucuk aıleden bahsedıyorsan 2 yetıskın 1 de oglumuz var ınsallah bı tane daha olur tam bızlık olabılır aslında
puntolarıda begenıyorum cok ayran gonulluyum
suanda benzın lpg satanlara bakıyorum kac kurus yaktıklaırnı vs yazmıslar
of offf

ortadaki sayfaları okumadım ama toyota düşünmez misiniz? ilk arabam opel corsaydı, güzel arabaydı bir sıkıntı yaşamadım ama baya eski modeldi benimki, şimdikiler nasıldır bilmiyorum, mezun olunca renault clio hatcback aldım, tek kelimeyle rezalet bir araba, otoparkta dururken şaşkının biri geri giderken benimkine önden geçirmiş, adamın arka tampon yamulmuş benim ön kaput içe göçmüştü, anadolun kaportası daha sağlamdır cliodan. şu an yaris kullanıyorum, çooooook memnunum benzinli ama o kadar az yakıyor ki, 1 depo 150 civarına doluyor, bana 1 ay yetiyor. gerçi hafta sonları eşimin arabasını kullanıyoruz ama ben de hafta içi az gezmiyorum

tabi yarisin bagaj problemi var, arka koltuğu öne itince biraz genişliyor ama o zaman da arkaya oturulmuyor.

Son düzenleme:
bagaj derken arka koltukalrmı
esım crosa ve fıestatada oyle oldugunu soyluyor
Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011 Model 28.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 125686626

ızmırde bızım ıcın arastırılan arac bu kızlar

oyle dememin sebebi; cok ses almasi ve cok rahat olmamasi..yoksa yakit acisindan super...birde uzun yoldan kastin ne dersen??? turkiyenin bir ucundan diger ucuna gidiyorsan bu benim icin yeterince uzundur...yoksa her gun mesela 20-30 km yapacaksan boyle bir araba almak icin yeterli bir sebep.

buarada cruisecontrol isini dusundun mu? uzun yol icin ideal..ben sonradan oyle almadigimiza cok pisman oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…