Bu aralar snanyorum..

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm.rabbim beterinden korusun.allahım sana ve eşine dayanma gücü versin.canını sıkma.şükür oğlun ve eşin yanında.kendine çok dikkat et canım.

öff ya..geldimi aksilikler peşpeşe gelir zate:sinifsinif:
çok geçmiş olsun canım hem sana hem oğluşuna.
Allahım dermansız dert vermesin hiçbirimize inşallah.:Saruboceq:

gecmis olsun canım insallah bir an önce iyilesir oğlun ama allah daha beterinden korusun birilerine sadaka ver

Geçmiş olsunn..
rabbim beterlerinden korusun inş...
Bazen böyle herşey üstüste geliyor rabbim kaldıramayacağımız dertler versin inş...

Allah yardımcınız olsu... Bazen herşey böyle üstüste geliyor ama ne olursa olsun daha beterini düşünüp halimize şükretmeliyiz. Yavrunuz kısa zamanda iyi olur inşallah...
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin...

bıraz önce oglusumla hastaneden geldik..
doktor pansuman yaptı yine..
bende gordum oglusumun parmagını
sukur edıyorum Allaha canı içinde ya..
doktor cok begendı oksijan tedavısının dde sonunu aldık bugun
doktor grefte gerek olmadıgını söyledi..
bakalım zamanla belki fikri değişir..
oglumun alçısını cıkardı su an sadece elı sarılı..
o kadr mutlu ki..
gülücükler saçıyor alçısı çıktığından berii..
bılıyorum hıc bır zaman eski parmağı gibi olmayacak...
ama bız babasıyla en ıyısı neyse onu arayıp bulacagız..
yeterkı ılerde sorun olmasın ona parmagı..

çok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden korusun oğluşuna da sağlık sıhhat versin :Saruboceq: :Saruboceq: minicik parmağı hemen iyileşir sen merak etme opuyorumnanaktan

cuma günü sabahtan yıne gittik pansumana..
doktor artık sargıyı cıkardı ve taa 15 gun sonra gelın dedi..
sevınıyorum cunku cok ucuz atlattık..
oglumun prmagında mutlaka kı ız kalıcak bu kesın
ama buyudukcede gecer sanırım..
oyle de dıyorlar..
ınsallah..
hemen tabıı kı memlekete geldık bı kac gun..
sukur kı cok ıyı..
Allah hepimizin evlatlarını korusun...

geçmiş olsun canım..derler ya verilmiş sadakanız varmış.gerçekten öyle..rabbim meleğini korumuş.inşallah zamanla daha iyi olur.

canım canını sıkma, parmağının ucu diyorsun bak, hiç belli olmaz bile büyüyünce..

Allah daha beterinden korusun, sana şiddetle sadaka vermeni öneriyorum canım...

allahım esirgemiş. yüce rabbim hiç kimseyi evladı ile sınamasın inşallah. yaşayacağınız en büyük acılar bunlarla sınırlı kalsın inşş. büyük geçmiş olsun kuzuna ve sana

çok geçmiş olsun canım şimdiki çocuklar böyle heran herşey olabilir çok hareketliler Allah herkesin evledını bağışlasın acılarını göstermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…