• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu aralar snanyorum..

KalenderMesrepim

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
1.169
287
688
üc haftayı bıraz gectı hamile oldgumu ögrenmıstım..
sevınemedık pek cunku spiralle gebe kaldıgım için pek saglıklı bır gebelık degıldı..
ertesi gun ogluma prizden elektrık carrptı hemde aynı odanın ıcınde ve gozumun onundeyken kasla goz arasında ..
cok korktum ama onu ordan cekmekle hıc tereddut etmedım ılk hareketıyle hemen aldım..
parmagının ucu hemen kabarıverdı tabii ki..
hemen hastaneye göturduk..
istanbula sevk ettıler 2 gun kaldık..
yanık onemlı degıl onemlı olan kalbı dedıler..
Aallahıma bın sukur 2 gun takıp edıldı ve hıcbırsey olmadı donduk evımıze..
dedılerkı parmagının ucunu plastık cerraha gosterın
tabı kı hemen gosterdık ve doktor orayı temızleyecegım dedı...2 hafta once bır nevı amelıyata aldı ölü dokuyu temızledı ..
derken gecen hafta carsamba gunu hastanede bebegımı kaybettım..zaten karnım agrıyordu ustune bırde enfeksıyon oldum.. sanırım hastaneden 16. gun yanı bugun hastaneden cıktık..
oglumun parmagının ucunda yumusak doku bıraz eksık gerekırse greft yapılacak..
her gun duzenlı olarak hiperbarik tedavisi alıyoruz ve de cok faydasını gorduk..
yara bayagı degısmıs dedı doktor bakalım haftaya salı gnu tekrar pansumanımız var..
en son care greft yapılacak yanı doku naklı..
dua edın kızlar..
oglumun parmacıgı ıyılessın...

çok geçmiş olsun canım.. sinirlere birşey olmadığı sürece derinin toparlayacağını tahmin ediyorum.. geçicek yavrunun parmağı hep iyi düşün..

Doğmamış bebişin için ce Allah sabır versin sana...

çok geçmiş olsun canım inşallah herşey yoluna girer ama durumun varsa fakir birilerine yardımda bulun sadaka ver kısa sürelerde bayağı kötü şeyler yaşamışsın ve şükür iyiye gidiyor herşey sanırım. allah herkesin yardımcısı olsun.

bır gıdebılsek memlekete hemen hem bızde hem kayınvalıdemlerde mevlut okutacagız...
ama su an gıdemıyoruz oglum 2-3 operasyon daha gecırecek ınsallah eskı halıne donecek parmagının ucu..
cok ıstıyorum keske hıcbırı olmasaydı ama hersey bızım ıcın..

kanım dondu... çok geçmiş olsun hakikaten sınanıyorsun canım...
hepimizin başına geliyor..
bebeğin için ve oğlun içinde senin içinde çok üzüldüm..tabi eşinde üzgündür..ben hanginize üzüleceğimi şaşırdım çok çok çok geçmişlerrr olsun canım

çok geçmiş olsun
talihsizlikler bunlarla sıırlı kalır inşallah
oğluşunun da parmağı biran önce iyileşir

bununla geçmiş olsun inşallah canım,allah daha kötülerinden korusun

çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bu kötü günleri geri de bırakırsınız Rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:

geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir oğlun senin ve oğlun için hemen dua ettim allah kabul etsin

Canım kısa zamana iyileşir eminim
Gerekli görülür ise greft yaparlar zaten üzülme sakın..

Başına bir sürü şey gelmiş aynı dönemde...
İnşallah herşey yoluna girecektir canım..Herşeyda bir hayır var unutmamalı..

Back