33 yaşına yeni mi girdiniz ya da yeni mi geçiyorsunuz bu yaştanMerhaba arkadaşlar, bu aralar aşırı sinir ve huysuzluğum var. Aşırı tepkilerim var. Sizde de değişiklik var mı? Astrolojik bişeymi var nedir?
33 yılda bir güneşiniz yine doğduğunuz konuma oturuyor yani 2. Kez doğuyorsunuz artık güney değil kuzey ay düğümünüze daha yakın oluyorsunuz haritanız gölge yanlarını çalıştırmaya başlamış olabilir 33 sonrası karmik bir döngüye de giriyoruz bir şeylerin karması da olabilir bu gelen huylar ayrıntılı bir harita baktırın içiniz rahatlar34 yaşındayım. Bu sene 35 olacağım
33 yılda bir güneşiniz yine doğduğunuz konuma oturuyor yani 2. Kez doğuyorsunuz artık güney değil kuzey ay düğümünüze daha yakın oluyorsunuz haritanız gölge yanlarını çalıştırmaya başlamış olabilir 33 sonrası karmik bir döngüye de giriyoruz bir şeylerin karması da olabilir bu gelen huylar ayrıntılı bir harita baktırın içiniz rahatlar
Hiç bir şey anlamadım ama çok doğru 33. Yılım benim miladım oldu yeniden doğuş gibi değil, arafta kalıp öteki tarafa gidip gelmek gibi. Çok kötüydü çok.33 yılda bir güneşiniz yine doğduğunuz konuma oturuyor yani 2. Kez doğuyorsunuz artık güney değil kuzey ay düğümünüze daha yakın oluyorsunuz haritanız gölge yanlarını çalıştırmaya başlamış olabilir 33 sonrası karmik bir döngüye de giriyoruz bir şeylerin karması da olabilir bu gelen huylar ayrıntılı bir harita baktırın içiniz rahatlar
Aaa 33 yaşındayım ben, bu yazdıklarınızı tam da çok öfkeli olduğum günlerde okuyorum üstelik.33 yılda bir güneşiniz yine doğduğunuz konuma oturuyor yani 2. Kez doğuyorsunuz artık güney değil kuzey ay düğümünüze daha yakın oluyorsunuz haritanız gölge yanlarını çalıştırmaya başlamış olabilir 33 sonrası karmik bir döngüye de giriyoruz bir şeylerin karması da olabilir bu gelen huylar ayrıntılı bir harita baktırın içiniz rahatlar
Hamileyim ve duygularım hiç değişmediği kadar değişti. Astroloji başıma çöktü resmen yalnız değilsin yaniMerhaba arkadaşlar, bu aralar aşırı sinir ve huysuzluğum var. Aşırı tepkilerim var. Sizde de değişiklik var mı? Astrolojik bişeymi var nedir?