Bu aldatmaya girer mi? Bu bilgiyle ne yapmalıyım?

Amacım kesinlikle yargılamak değildi sizi kırdıysam kusura bakmayın insan değişse bile karakter değişmiyor bunu kendimde şuan yaşayarak görüyorum sadece bunu belirtmek için yazmıştım.
Estağfirullah kırılmak değil de daha önce çok linç yiyince sanırım bi gardımı aldığımı farkettim istemsizce.. burda da insan yarfılanmadan rahatça yazmak istiyor çünkü bazıları çok abartıyor ( sözüm meclisten dışarı)
Karakter kısmında haklısınız bu arada. Ama o karakterle başetmeyi öğreniyor insan sanki.

Madem kizacagini biliyor yapmasaymis ozaman sanki ölüm kalım meselesi. Sinir oluyorum su erkek milletine ya evli barkli adam

Bunları hep söyledim. Haklısın diyor, bende öyle düşünürdüm diyor kızar bağırırdım diyor. Senin de böyle yanlış anlayacağını bildiğim için engelledim sakladım diyor korktum diyor. Tüm bunları bilerek neden o numarasını verince yazdın diyorum. Muhabbetin bu kadar uzayacağıbı evrileceğini kestirememiş. Özür diliyor.
Ona inanıyor bi tarafım diğer tarafım aşırı saçma buluyor. Yani birisi bana anlatsa herşey ortada derim. Ama eşim savunmaya başlayınca inanıveriyorum.
başıma gelenlere inanamıyorum ne düşünmem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sanırım zamana bırakacağım

Ya sanırım toparlamaya çalışıyorsunuz umarım toparlanmıştır. eski konularınıza şöyle bir baktım da amacım sizi linç etmek ya da yargılamak değil ama eğitimli bir kadınsınız. Sizin evliliginizde tek sorun malesef bu değil belliki şiddet gibi çok daha büyük bir sorununuz var bu durum da üzerine tuz biber ekmiş. Bilmiyorum bilemiyorum ama sizin eşinizden bi halt olmaz bence.

1 ayda değişmiş tabii...Bir de kızın işi gücü yok sizi inandırmaya çalışacaktı. Bence hicbir şey yok deyip uzak durur sizden..siz yazmayın yani boşverin.

Eşinizin okuduğu kitaplar anlama kapasitesine pek etki etmemiş gibi ya tarzını değiştirsin ya daha çok okusun ne diyeyim. Muhabbetin uzayacağını akıl edemedim ama seni engellemeyi akıl edebildim diyor resmen..ya kendi aklına hakaret ediyor ya sizinkine

Birisi, iletişimde olduğunuz herhangi biri size ulaşıp falanca insanla ilginiz nedir dese, sevgiliyiz biz der misiniz? Böyle bir şey söylemeyi bırakın aklınızın ucundan geçer mi? Şaka yollu bile bu ihtimali göze alır mısınız?
Başka söyleyecek bir şeyim yok.
eğer eşiniz karşı tarafın bu kadar histerik olduğunu düşünüyorsa neden iletişim kurmuş, düzgün olmadığını düşündüğümüz kişiyle uğraşmayız yollarımızı ayırırız. Ya da şöyle söyleyeyim, düzgün olmayan ‘gıcık’ biriyle, eşini kıracağını bile bile iletişim kurmaya neden devam ediyor?
Sorunlarınızın geçmişte kalmasını çok istiyorsunuz, ifade şeklinizden bunu net anlıyorum, hep ‘biz bunları aştık’ demişsiniz. Aşabilmiş olmayı istiyorsunuz, güvenmek istiyorsunuz ama mantığınız terslik olduğunu söylüyor. Nihayetinde kalbinizi dinleyeceğinizi düşünüyorum o yüzden mantığınızla kendinizi üzmeyin. arasanız da altından bir şey çıkmaması için minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır.

Evet aldatmaya girer. Etkileniyor belliki. Erken yakalamışsınız sadece.

1 ayda değişmiş tabii...Bir de kızın işi gücü yok sizi inandırmaya çalışacaktı. Bence hicbir şey yok deyip uzak durur sizden..siz yazmayın yani boşverin.
1 ayda değişmiş tabi diyerek ne demek istediğinizi anlamadım. Öncesi vardır sen yeni yakalamışsındır mı?
diğer taraftan evet bir de böyle bi durum var tabi kızın ne mecburiyeti var beni inandırmaya kaç çeşit insan var. Bir şey yok dese bile sohbet başlamış belki zamanla evrilecekti..

Daha 1 ay önce konu açmışsınız öyle dediler ya 1 ayda değişmemiştir diyorum. eşiniz sizin aklınızla dalga geçiyor bildiğiniz...

Seni o kiz icin twitterda engellediyse, ya ona yalan soyluyo esimle bi iliskimiz kalmadi diye, ya da sana kusura bakma, benim esim elin kadini icin nette beni herhangi bi uygulamada engellese vardir orda bi iş. Aksi polyannacilik kusura bakma, kiza senle ilgili ne dedi onu ogren kizdan, bence tutustugu icin girusmenden korkuyo.

Konuştuğu kızın yerine kendimi koymaya çalıştım da evli olduğunu bildiğim bir adamla arkadaş olduysam numaramı verip whatsapptan muhabbet etmem eşi görünce durduk yere olay çıkabilir kadın rahatsız olabilir diye düşünürüm. Her ne kadar arkadaşça konuşmalar olsa da kadını tanımıyorsam sıkıntı yaşanabileceğini tahmin ederim. Edebiyat konuşacağım diye evli bir adamla ilişki yaşadığımı düşündürecek davranışlarda bulunmam yani. Bir de arkadaşça konuştuğum halde eşi bana yazarsa niye ilişkimiz var diyip kendimi rezil duruma sokayım ki ‘gıcıklık’ olsun diye? Aldatma mı değil mi bilemem ama bi dolaplar dönmüş bence. Sinirlendim ya sanki konuşacak başka kimse yok, edebiyat da bu ikisine kaldı

Adam evli oldugunu soylemedi, o yuzden kizla konusmasindan korkuyo

Bir açığı olmada kızla konuşma boşanırız demezdi. Aksine konuş sor ne olacak derdi. Ve kız da gıcıklığına sevgiliyiz demez biz kadınlar durduk yere böyle yuva dağıtmayız. Senin eşin seni apaçık aldatmış. Sen birde kızla konuş. Eşin eskisi gibi olamıyorsa kapı orada dersin. Seni kandırmaya çalışıyor bana göre.

Adam evli oldugunu soylemedi, o yuzden kizla konusmasindan korkuyo
Bence de öyle olabilir veya evli olduğunu bildiği halde sevgililer. Adamın söylediklerini doğru kabul etmeye çalışsak bile oturmuyor kızın açısından bakınca onu anlatmaya çalıştım ben de. Yani mutlaka bi yalan var her ihtimalde

Daha 1 ay önce konu açmışsınız öyle dediler ya 1 ayda değişmemiştir diyorum. eşiniz sizin aklınızla dalga geçiyor bildiğiniz...
1 ay önce açtığım konu aldatma veya şiddetle alakalı değil ki. Bahsedilen konular çok daha eski 3-4 yıllık falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…