- Konu Sahibi Sonya Semyonova
Çok ilginç yorumlar görüyorum inanın bazen cevap veresim bile gelmiyor insanlar ne kadar da acımasız diyip geçiyorum sadeceAyni mesaji ben de yazdim biraz önce. Arkadas neler yasamis icinden cekip aldigina bak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ilginç yorumlar görüyorum inanın bazen cevap veresim bile gelmiyor insanlar ne kadar da acımasız diyip geçiyorum sadeceAyni mesaji ben de yazdim biraz önce. Arkadas neler yasamis icinden cekip aldigina bak.
Ona takıldım canım gizli gizli telefon karıştırma olayı hoş gelmiyor da bana. Onun dışında da çok abartmış olayı.Buna mi takildiniz? Arkadasin yasadiklari sahit olduklari cok agir ve travmatik.
Aynen. Demek ki bana normal gelmiyor tel karistirmak ki takilmisim.Buna mı takıldınız bu anlatılanlardan?
Durduk yere babasının telefonunu karıştırmamış. Babasının telefonda biriyle "gülüm" diye konuştuğunu duymuşta bakmış. Ben asla eşimin telefonunu karıştırmam çünkü ona güveniyorum, güven sarsacak hiç bir olay yaşamadık tecrübe etmedik. Ama yaşasaydık farklı olurdu. Bu konu telefon karışmak bana normal gelmiyor duyarı yapılacak konu değilAynen. Demek ki bana normal gelmiyor tel karistirmak ki takilmisim.
Evet eşle baba da birdi çünkü.Durduk yere babasının telefonunu karıştırmamış. Babasının telefonda biriyle "gülüm" diye konuştuğunu duymuşta bakmış. Ben asla eşimin telefonunu karıştırmam çünkü ona güveniyorum, güven sarsacak hiç bir olay yaşamadık tecrübe etmedik. Ama yaşasaydık farklı olurdu. Bu konu telefon karışmak bana normal gelmiyor duyarı yapılacak konu değil
Niye baba 7 kat yabancı mi? Aman ne yaparsa yapsin mi denir? Babamın annemi aldattığına şahit olsam ara ara bende yoklardım. Umarım babanızın telefonda biriyle balım gülümlü konuşmasına şahit olmazsınız.Evet eşle baba da birdi çünkü.
Umarım olmam ama ben babama ağza alınmayacak hakaretler etmek yerine gider anneme söylerdim. Ona destek olurdum bosanmasinda.Niye baba 7 kat yabancı mi? Aman ne yaparsa yapsin mi denir? Babamın annemi aldattığına şahit olsam ara ara bende yoklardım. Umarım babanızın telefonda biriyle balım gülümlü konuşmasına şahit olmazsınız.
Ama lafta kolay bosa gitsin defetsin demek bakalim annesinin bu kizlarin buna maddi manevi gucu var mi? Annesine yapilan ihaneti annesi haketmedigi icin icsellestirip bu kadar pesine dusmesi irdelemesi aciga cikarmak istemesi normal. Aymi halti benim babamda yapti bi ara gorusme bulusma oldumu bilmiyomda yazismalarini gordum bikac kez kardesimle bizde ortaligi ayaga kaldirdik annemden gizli ama. Sonra babam bize dedi ki sizin sacinizin telini ben baska kadina degismem vs vs sorun cozuldu ama bizimki basit biseydi bu kizcagizin durumu daha vahimmis napsin kimse aile duzeni bozulsun istemez.Ay ne kadar abartmışsın ya . Okuyunca daraldım . Benim de babam annemi aldattı ( annem uyanık farketti ). Defetti gitti. Benim umrumda bile olmadı . Ne drama yapmışsın ya. Allah affetsin de babana acıdım yeminlen
Valla demesi kolay değil ama annem defetti yani. Ben karışmadım sonuçta ikisi arasında bence çocuklar karışmamalı olaya . He şöyle bişey var ben annemden önce öğrenseydim anneme söylerdim . Niye kadını salak yerine konmasına izin vereyim ki . Kendim çabalamam . Çok dramatikleştirmiş konu sahibi, açıkçası . Annesinin yerinde olsam ikisini de kapı dışarı ederim .kadının arkasından film çevirmişler .Ama lafta kolay bosa gitsin defetsin demek bakalim annesinin bu kizlarin buna maddi manevi gucu var mi? Annesine yapilan ihaneti annesi haketmedigi icin icsellestirip bu kadar pesine dusmesi irdelemesi aciga cikarmak istemesi normal. Aymi halti benim babamda yapti bi ara gorusme bulusma oldumu bilmiyomda yazismalarini gordum bikac kez kardesimle bizde ortaligi ayaga kaldirdik annemden gizli ama. Sonra babam bize dedi ki sizin sacinizin telini ben baska kadina degismem vs vs sorun cozuldu ama bizimki basit biseydi bu kizcagizin durumu daha vahimmis napsin kimse aile duzeni bozulsun istemez.