Arkadaslar Akne Problemim var yurtdisinda Doktorlar bu konuda cok duyarsiz resmen ilgilenmiyorlar bu izler nasil gecer Tedavi yontemi nedir Laser tedavisi yapiliyormu cevaplarinizi bekliyorum tskler
ben şu an akne izleri için ısotrexın jel (yeni akne oluşumunu da engelliyor) madecassol krem ve contractubex jel kullanıyorum.sırayla 1 gece 1 tanesini sırayla sürüyorum.yatmadan önce yüzümü yıkayıp kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır.izlerim azalmaya başladı.ama izlerin geçmesi uzun zaman ve biraz sabır gerektiriyor.
Arkadaslar, ben de sivilcelerden cok cektim. Son 15 yildir 3 farkli ulkede yasadim ve gitmedigim doktor, kullanmadigim ilac kalmadi. Son 2 aydir Nisantasi'nda Roya Sharghi diye bir doktora gidiyorum ve inanilmaz bir degisim yasadim!!! Aynaya bakinca vallaha inanamiyorum. Bana 2 hafta araliklarla kimyasal peeling uyguladi. Artik sivilceler tamamen gectigi icin, onumuzdeki seansta mezolift yapicak. Tedavisi kadar kendisi de cok iyi, sizi dinleyen bir doktor. Herkese tavsiye ederim!
Benimde sivilcelerim vardı 6 aylık tedaviyi bende gördüm ama o tedavi sadece sivilceler için geçerli yani izleri için tedavi bitince lazer ya da kimyasal peeling öneriyor doktorların nerdeyse hepsi.Ama bende okadar araştırdım ki nerdeyse lazer ve peelingten memmun olan kimse bulamadım.Doktorlardan kaynaklı sanırım çünkü evde kendi yapanlar gayet memmun.Bende kışın evde kendim yapıcam doktora okadar para bayıpta sonuç alamamaktan korkuyorum geneldede böyle olmuş zaten.İyi araştırıp kendiniz yapabiliyorsanız yapın tabi kış ayı
Benimde sivilcelerim vardı 6 aylık tedaviyi bende gördüm ama o tedavi sadece sivilceler için geçerli yani izleri için tedavi bitince lazer ya da kimyasal peeling öneriyor doktorların nerdeyse hepsi.Ama bende okadar araştırdım ki nerdeyse lazer ve peelingten memmun olan kimse bulamadım.Doktorlardan kaynaklı sanırım çünkü evde kendi yapanlar gayet memmun.Bende kışın evde kendim yapıcam doktora okadar para bayıpta sonuç alamamaktan korkuyorum geneldede böyle olmuş zaten.İyi araştırıp kendiniz yapabiliyorsanız yapın tabi kış ayı
benim de cildimdeki hem sivilcelerden hem de lekelerinden çekmediğim kalmadı en son kesin karar verdim uğraşıcam, sabredicem diye doktora gittik içinde sadece 2 tane hap olarak bir hap yazdı adını hatırlayamıyorum + isotrexin jel + cleocin t solüsyon ve bir karışım daha kullandım ama şu an ismini hatırlayamadım bu 3ünü yaklaşık 8-9 ay dzenli kullandım bunun yanısıra temizleyici olarak garnier garnier 3 ü bir arada kullandım 9 ay sonrasında cildimde farkedilir değişim oluştu, artık kesinlikle sivilce çıkmıyordu tatilde ailemin yanına geldiğimde hava değişiminden mi anlayamadım alnımda aşırı derecede sivilce çıktı, o problemli dönemlerde bile öyle olmamıştı yine doktora gittim onun için de clindoxyl krem yazdı onunla birlikte isotrexin'i de kullanmaya devam ediyordum, clindozyl krem baya işe yaradı zaten adet dönemimde çıkan minik sivilcelere bile onu kullanıyorum geçiriyor çabucak. Şu an isotrexin + cleocin t solüsyonu kullanmaya devam ediyorum, doktorum isotrexin bittikçe tekrar al dedi şu an çok az kaldı bitince tekrar doktor kontrolüne gidicem. Sonuç olarak ben eskiden bir pudra sürmeden markete gidemezdim utanırdım ama şu an makyajsız okula dahi gidiyorum cildimde leke namına bir şey kalmadı ve canlı, parlıyor. Ben yine her sabah uyandığımda üzümü garnier ile yıkıyorum haftada 1 bodyshop'un peelingini uyguluyorum. Sanırım bu işin özü cilde temiz bakmak ve kesinlikle sabretmek.
Not: Ben bu sivilce ürünlerini kullanırken çok yanlış olmasına rağmen her gün fondöten de kullandım belki kullanmasaydım sonucu daha kısa sürede alabilirdim.
O kadar inatçı ki sivilcelerim ,deriyeye sürülen bütün ilaçları denedim ama akacak kan nasıl durmuyorsa ,çıkacak sivilice de çıkıyor ..baş etmek zor her çıkan sivilce deride hasar bırakıyor nerdeyse yuzumde duzgun bır alan kalmadı roac. kullanıyorum 3 aydır cok rahatım zararlı olmasaydı omur boyu ıcerdım.. 1 yıl kullanacam ama bıraktıgımda cıkar yıne hıc umudum yok..allahım ya bir bayana verilecek en büyük cezaa
O kadar inatçı ki sivilcelerim ,deriyeye sürülen bütün ilaçları denedim ama akacak kan nasıl durmuyorsa ,çıkacak sivilice de çıkıyor ..baş etmek zor her çıkan sivilce deride hasar bırakıyor nerdeyse yuzumde duzgun bır alan kalmadı roac. kullanıyorum 3 aydır cok rahatım zararlı olmasaydı omur boyu ıcerdım.. 1 yıl kullanacam ama bıraktıgımda cıkar yıne hıc umudum yok..allahım ya bir bayana verilecek en büyük cezaa