Bu akıntı neyin nesi?

mminis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
244
167
53
29
Arkadaşlar merhaba, yumurtlama günlerini değerlendirdik, şuan adete 3-4 gün var bugun yumurta akı gibi şeffaf uzayan bir akıntı geldi. Yumurta bu kadar geç çatlamış olabilir mi adete bikaç gün kala? Yoksa hamilelik belirtisi midir? Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim...

Canim sanırım cok kurcaliyoruz herseyimizi . Bende de oldu umutlanmistim ama adete yakin mesane baskisindan akintida artis oluyormus. O kadar stres yaptim ki varmi yok mu diye adet duzenim sasti

Ovulasyon da olabilir hamilelikte olabilir ve ya başka bir sebeple de olabilir.
Adet gününüz geçerse test yapmayı öneririm, öncesi çok stresli oluyor çünkü.

O bekarken bende de olurdu
Hamilelik belirtilerinden birimidir bilemem ama bende olmamıstı

haklısınız.. sanırım çok kafa takıyoruz dediğiniz gibi. Teşekkür ederim
Canim sanırım cok kurcaliyoruz herseyimizi . Bende de oldu umutlanmistim ama adete yakin mesane baskisindan akintida artis oluyormus. O kadar stres yaptim ki varmi yok mu diye adet duzenim sasti
Ovulasyon da olabilir hamilelikte olabilir ve ya başka bir sebeple de olabilir.
Adet gününüz geçerse test yapmayı öneririm, öncesi çok stresli oluyor çünkü.

Hormon tahlili felan verdin mi ne kadar zmaandir bekliyosunuz canim
Canım hormon testi yaptırmıştım ostrojen hormonun normale göre bi tık az demişti doktor sadece. Onun dışında adetlerim düzenli. düzenli olarak kadın doğuma gidiyorum yumurtalıklarında bir problem yok demişti 6 ay deneyin olmadığı durumda farklı testler yaparız dedi. 5 aydır deniyoruz

Esinede baktir canim mutlaka cok erken strese giriyoruz ben duzenli adetlerimi bozdum stresten

Aynı tarif ettiğiniz akıntı bende de takvime göre ovulasyon dan 5 gün sonra oldu. Bende yumurtlama akıntısı sandım. Ama onun üzerine 2 defa daha aralıklarla oldu. 3 defa yumurtlamacağıma göre eledim o ihtimali

O değil de ne yapsam değerlendirsem mi bu günü de bilemedim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…