Yine aynı cevaplar .. gerçekten sıkıldım artık ben her şeyi ince ayrıntısı ile yazmak için o şekil anlattım hanfendi.Allahtan aç gözlü olmak istemiyorum demişsiniz.
Parantez içlerinde ki "ego tatminlerinizi" okumaktan konuyu kavrayamadım.
Bence siz ayrılın. denk değilsiniz, ne maddi ne manevi
Onlar bende zaten duruyor bozdurmam.. Ne yapacağım gerçektenCimriler belli ki. Takılarını bozdurma sakın.
Düğün bir şekilde hallolurda sen o aileyle çok problem yaşayacaksın belli.
Kolaylıklar dilerim sana...
Yine aynı konuya yine aynı cevap..Yine aynı cevaplar .. gerçekten sıkıldım artık ben her şeyi ince ayrıntısı ile yazmak için o şekil anlattım hanfendi.
Maddiyatçı değilim böyle algılanmasın. Değinmek istediğim konu farklı diyorum..
Zaten sırf 17 bin her şeyimi aldım geri kalan beyaz eşya.. Diğerlerini de babam alır ben alırım onda sorun yok sorun karşı tarafın düşünüyoruz oğlumuzu diyip ayak yapması hanfendi :)nisanlimin parasi diye bisey yok o parada anasinin babasinin ve nisanlinin ortak parasi sizin cebinize gelince paralar bizim is ailelere gelince onlarinkide bixim oh ne ala memleket bencil ve egoistsin kimse dugun yapmak ev duzmek zorunda deil size benim benim dediginiz paralarinizi biriktirseydinizde kimseden bisey beklemeseydiniz allahtan tarfsiz yazmissin tarafli olsa ne olacakmis acaba
Gerçekten mi ? Nerden anladınız..Yol yakınken diyorum hani..?
Bu aileyle ve ailesine her konuda bağlı eşle zor olur..
Gerçekten mi ? Nerden anladınız..
dusunmek demek sizin icin sadece para demek sanirim. tabiki dusunuyodur oglunuda cocugunuda bugune kadar siz buyutmediniz heralde bu cocugu degilmi hanimefendi?Zaten sırf 17 bin her şeyimi aldım geri kalan beyaz eşya.. Diğerlerini de babam alır ben alırım onda sorun yok sorun karşı tarafın düşünüyoruz oğlumuzu diyip ayak yapması hanfendi :)
Ama beni kırmadan inceden söylüyor. Ki benimde her şeyin farkında olduğumu görüyor.Ailesini her şekilde üstün tutuyor demişsiniz dalga geçmek için söylemedim.
Abartı derecesinde sözler verildi karşı taraftan. Bende ailenin bir kızıyım haklı olarak ailem güzel olsun ister.Ben anlamıyorum gerçekten bu aralar herşeyimizi biz yaptık yada yapıyoruz lafı çok moda oldu yanii tamam durumları olabilir ama yardım etmek zorunda değiller bence siz yanlış düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?