Ayrıl bence çalışıyorsan.başka türlü huzuru bulamazsın.ya ayrılacaksın ya eve sadece uyumak için geleceksin.küçük bir ev kirala kafana göre takıl.belirli bir yaştan sonra çalışan bir insana izin vermeme gibi bir seçenekleri yok.kararlı olun ayrı eve çıkın.
Keşke izin verilse. Ne zaman bu git lafları açılsa kendimi gitmek için hazırlıyorum ama gitmekten kast ettiği şey evlenip gitmek. Şimdi okulu bahane edip gitmek istiyorum ama okul taksidi, sınavlar vs buna ek bir de ev masrafı yetebilir miyim bu kadar masrafa bilmiyorum.
Ayrıl bence çalışıyorsan.başka türlü huzuru bulamazsın.ya ayrılacaksın ya eve sadece uyumak için geleceksin.küçük bir ev kirala kafana göre takıl.belirli bir yaştan sonra çalışan bir insana izin vermeme gibi bir seçenekleri yok.kararlı olun ayrı eve çıkın.
Bilmiyorum ben mi bu kadar izin konusunu gözümde büyütüyorum ama gerçekten öyle bir seçenek yok. Evden git, istemiyorum derken evlen git demeye çalışıyor.
Duzeltmekten çok değişeceğine inanıyorum aslında. Davranışlarımı kontrol altına almaya çalışıyorum. Bazen ben de çok fevri davranıyorum ona karşı. Ama her şeye her şeye aniden bağırıyor. Evde herkes bu şekilde. Daha kardeşim kaç yaşında o bile aşırı sinirli bir çocuk oldu
Bilmiyorum ben mi bu kadar izin konusunu gözümde büyütüyorum ama gerçekten öyle bir seçenek yok. Evden git, istemiyorum derken evlen git demeye çalışıyor.
öyle bir secenek yoksa siz yaratın yada kafanıza takmayın bağırsın çağırsın ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin durumu.beyaz atlı prensin sizi kurtarmasını beklerseniz işiniz şansa kaldı demektir.evleneceğin kişinin iyi olacağının garantisi yok sonuçta.evlenip geri dönmek zorundada kalabilirsin.bence iyice düşün karar ver.biraz birikim yapıp evden ayrılman en iyisi olur.ben evden ayrılınca üniversite okumak için aile ilişkilerim çok daha iyi oldu bazen mesafe iyidir.