Babanı evden göndererek ya da onu orada bırakıp başka bir yere taşınarak çok mutlu olabilirsiniz...
Yaşınız kaç?
Neden hala birlikte yaşıyorsunuz?
Anladığım kadarıyla ekonomik özgürlüğünüz var. Çıkın ayrı eve keyfinize bakin
Işe girin, bu bu bu sebeplerden ev ayrılıyorum deyin. Güçlü durun, izin almayın.Var ama işten çıktım. Kısa süre sonra ameliyat olacağım, sonra yeni iş bulsam da izin verilmez ki gitmeme hiç
Allah sabır versin...Valla evlenene kadar buna katlanacaksınız mecbur duymazdan gelerek,umursamamayı öğreneceksiniz başka yapacak hiç bir şey yok.Herkes evlenip gidince bağıracak bir tek anneniz kalıyor o da ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan göçecek...Durumunuzu emin olun çok iyi anlayabiliyorum ama dediğim gibi çaresiz bir şey bu umursamayacaksın8z daha az canınız sıkılacak
Işe girin, bu bu bu sebeplerden ev ayrılıyorum deyin. Güçlü durun, izin almayın.
Ama tabi sonra dönmek zorunda kalmamak için mücadeleci olmanız lazım.
Ben 11 senedir ayrı yaşıyorum, hizmeti hürmeti görmeniz lazim
O zaman sabretmekten başka çareniz yokKendime yetebilir miyim bilmiyorum ise girince okul ve sinav için para biriktirim diyordum ama ayrı eve çıkınca hiçbirine yetemem diye korkuyorum
kaç yaşında babanız?
genel olarak gergin yapida biri galiba.
çok zordur öyle biriyle yaşamak.
ama siz evladisiniz mutlaka bir yumuşak karnı vardır size karşı .ordan yaklassaniz.
birde suyu , elektriği israf etmeyin.açık ışık bırakmayın gereksiz yere diye surekli kontrol ederdi benim dedem.
bende şimdi öyleyim mesela:))
aceba babanızda faturaları kendi ödediği için değilde gereksiz yere fazla geldiğini düşündüğü için mi kızıyor
aranız nasıl peki normalde?
aceba farkında olmadan karşılıklı mi yapıyorsunuz gerginliği? yani nasılsa o öyle deyip kapattiniz mi kendinizi babanıza.
kız çocuklarının babayla iletişimi farklıdır her zaman.siz ondan beklersiniz o sizden bazı şeyleri .
off çok fena.nasıl geldiniz bu duruma.Bilmiyorum ki var mı her fırsatta kızıyor. Kendimi dizginlemeye çalıştım ama olmuyor. O sürekli kızdığı için ben de ufak bı laf edisinde kendimi kontrol edemiyorum. Aramızda hep istemiyorum seni, ölsem keşke vs lafları geçiyor. Normalleşti bunlar.
off çok fena.nasıl geldiniz bu duruma.
söylemeyin öyle lütfen.
babanız eğer sizin bir arkadaşınızla tanıştığında , yada akraba felan,
amcacim nasılsınız? diye güler yüzle yaklaşan biriyle aynı şekilde karşılık verip muhabbet kuruyorsa sorun sizin aranızdaki iletişimle alakalıdır.
ve buda iki taraflidir.yok herkese ketumsa bişey diyemem ama tekrar söylüyorum belki babanizinda beklentileri farklıdır.
çocuklar büyüyünce anne babalar da aynı çocuk gibi beklentiye giriyor.
bir evde gergin biri varsa bütün ev halkı geriliyor .ama birinin bunu kirmasi gerekir bazen.bir adım atip havayı dağıtın, babanıza alistigindan farklı yaklaşın.
bişey kaybetmezsiniz en azından denemiş olursunuz.
Ailecek kilolu ve şekere yatkın olabilir misiniz acaba?
Babanızda gizli şeker falan olabilir mi? Genelde aniden sinirlenme, el ayak titreyip kan şekerinin düşüp çıkmasıyla insanlar gerilip çabuk sinirlenebiliyorlar.
Huzurlu günler umarım aileniz ve sizin için çok yakındır.
Bıktım artık sürekli sürekli aynı kavgalar artık cidden tükendim. Babamla hiç hiç anlasamadigimi öncesinde de yazmıştım. Evde çok sorun var ama hepsinin ortak noktasi: "para" babam tam olarak cimrinin teki. Çalışır çalışır bankada biriktirir. Harcadığımız her şey onun parası olmadığı halde gözüne batar. Şu 1 haftadır iyiydi aramız. Birlikte alışverişe gittik, güzel güzel muhabbet ediyorduk. Cidden çok seviniyodum aramız düzeldi diye. Cunku ciddi ciddi ayni evin icinde babami ozluyorum. Akşam yine fatura yüksek geldi diye evi ayağa kaldırdı bağırdı çağırdı. O ana kadar sorun yoktu. Sonra her şeye bağırmaya başladı. Ağzımızdan çıkan her şeye kızıp bağırmaya başladı. Gelen faturaları aldım hepsini ödedim. Yine susmadi daha çok bağırmaya başladı, ben de bağırdım.
Orta sondabile sınava girmeden çikolatayı nasıl yiyorum diye bağırıp durmuştu, üniversiteye geçtim mezun olurken boş yer bulamadı diye kızıp durdu. O günümü de rezil etti. Kafası hiç hiç değişmiyor. Bu tarz o kadar çok şey var ki.
Çok sinirli birisi babam her şeye aniden kızıyor. Babamın ailesi de babam gibi ufacık sorunu büyütürler, sevgisiz insanlar. Babam da onlar gibi olmuş. Ben de babama benzedim iyice tahammülüm hiç kalmadı. Gel-gitli birisi oldum. Çok sinirli birisi oldum. Bıktım. Kendime ne zaman gelmeye başlasam hiç yoktan bir şeye kızmaya başlıyor. Tüm dengem sasiyor. Evde açık açık istemediğini söylüyor. Gitmeye kalkıştım bir kez göndermedi.
Sinirden bazen yüzüm uyuşuyor, ellerim karincalaniyor, kafam yerinde değil hiçbir şeye konsantre olamıyorum. ilaç tedavisi de gördüm ama evde sürekli kavga, bağırış çağırış olunca olunca kafam hiçbir türlü düzelmiyor. Babamdan sebep evde herkes sinirli. Kardeşime bir şey demeye gelmiyor direkt bağırış çağırış annem de öyle. Birbirimize tahammulumuz yok hic.hBabam olmadığında çok iyiyiz oturup birlikte sohbet edebiliyoruz. Kızlar bu aile nasıl toparlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?