- 11 Eylül 2023
- 841
- 104
- 23
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Hayır almıyorum ilaç kullanamıyorum.bebegim.emmeyi birakamdigi içinTabii ki olabilir. Psikolojik olarak kör olan vakalar anlatılıyor kitaplarda. Tedavi alıyor musunuz okb ve panik bozukluk için
Olabilir mi değil zaten direkt psikolojik bence. Vitaminler sınırın azıcık üzerindeyse takviye vitaminler kullanabilirsiniz ama bu kadarı da psikolojik. Kendimizi hasta eden gene kendimiziz. Ağrı hissediyor bile olsanız gün içinde tam tersini telkin edin kendinize çok iyiyim o rahatım bedenen ruhen çok sağlıklıyım sürekli bunları tekrarlayın ısrarla devam edin sonra geçecek inşallah. Tavsiye olarak söylemek istedim. Üzmeyin kendinizi bu kadar. Korkularınızı hafife alın. Rahatladıkça daha da iyiye gideceksinizPanik Bozukluk anksiyete OKB hastasıyım sürekli kalp krizi geçireceğimi düşünüyorum kardiyolojiye gittim bişey çıkmadı 4 EKG vardı elimde hepsi temiz Eko cekikdi temiz kan tahlili troidler temiz ama sol kol ağrısı başımın arkası ağrıyor sırtım ağrıyor sürekli düşüp bayılacak gibi hissediyorum kendimi çok yorgun hissediyorum bebeğim var 9 aylık gece 2 veya 3 defa emmeye kalkıyor az önce bulaşıkları toplarken kalbim gene çıkacak gibi oldu yorgun hissettim kendimi hala yorgun hissediyorum basım sırtım ağrıyorbunlar psikolojik olabilir mi şimdi
Her an düşüp bayılacak gibi hissediyorum kendimiOlabilir mi değil zaten direkt psikolojik bence. Vitaminler sınırın azıcık üzerindeyse takviye vitaminler kullanabilirsiniz ama bu kadarı da psikolojik. Kendimizi hasta eden gene kendimiziz. Ağrı hissediyor bile olsanız gün içinde tam tersini telkin edin kendinize çok iyiyim o rahatım bedenen ruhen çok sağlıklıyım sürekli bunları tekrarlayın ısrarla devam edin sonra geçecek inşallah. Tavsiye olarak söylemek istedim. Üzmeyin kendinizi bu kadar. Korkularınızı hafife alın. Rahatladıkça daha da iyiye gideceksiniz
Ne bileyim internette kalp damar tıkanıklığı fela yazıyo korkuyorum panik atak değilde kalp hastasimiyim diye düşünüyorum kendimiGerekli tetkikleri yaptırmışsınız bir şey çıkmamış. Elbette psikolojik. Neden korkarsak beyin o şekilde hatalı kodlanıyor.
Dediğim gibi sıkıntınız psikolojik. Üzerinde çok durmamaniz gerekHer an düşüp bayılacak gibi hissediyorum kendimi
Ah canım bende aynı şeyleri yaşıyorum gitmediğim doktor kalmadı hiçbir şeyim yok psikolojik diyorlar. Tam geçiyor artık kontrol altına alıyorum diyorum bu sefer rüyalar başlıyor ölümle ilgili haydaaa sar başa bilinçaltı olduğunu biliyorum ama ya değilse ya bir mesajsa ya rüya çıkarsa diye düşünmeye başlayınca ipin ucu kaçıyor toplayamıyorum emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum beynimi kemirip duruyor kaygılar. Göğsüm ağrısın kalp krizi midem ağrısa kalp krizi ya da acaba mide kanseri mi oldum oturup kötü kötü senaryolar kuruyorum neler neler geliyor aklıma anlatsam korku gerilim filmi yapılır. Bende çocukluğumdan beri var ailede genetik babanemde varmış eskiden tedavi olmuş babamda bi ara yaşadı bu durumu şimdi kuzenimle ben çekiyoruz.Panik Bozukluk anksiyete OKB hastasıyım sürekli kalp krizi geçireceğimi düşünüyorum kardiyolojiye gittim bişey çıkmadı 4 EKG vardı elimde hepsi temiz Eko cekikdi temiz kan tahlili troidler temiz ama sol kol ağrısı başımın arkası ağrıyor sırtım ağrıyor sürekli düşüp bayılacak gibi hissediyorum kendimi çok yorgun hissediyorum bebeğim var 9 aylık gece 2 veya 3 defa emmeye kalkıyor az önce bulaşıkları toplarken kalbim gene çıkacak gibi oldu yorgun hissettim kendimi hala yorgun hissediyorum basım sırtım ağrıyorbunlar psikolojik olabilir mi şimdi
Allah yardımcımız olsun kardeşimAh canım bende aynı şeyleri yaşıyorum gitmediğim doktor kalmadı hiçbir şeyim yok psikolojik diyorlar. Tam geçiyor artık kontrol altına alıyorum diyorum bu sefer rüyalar başlıyor ölümle ilgili haydaaa sar başa bilinçaltı olduğunu biliyorum ama ya değilse ya bir mesajsa ya rüya çıkarsa diye düşünmeye başlayınca ipin ucu kaçıyor toplayamıyorum emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum beynimi kemirip duruyor kaygılar. Göğsüm ağrısın kalp krizi midem ağrısa kalp krizi ya da acaba mide kanseri mi oldum oturup kötü kötü senaryolar kuruyorum neler neler geliyor aklıma anlatsam korku gerilim filmi yapılır. Bende çocukluğumdan beri var ailede genetik babanemde varmış eskiden tedavi olmuş babamda bi ara yaşadı bu durumu şimdi kuzenimle ben çekiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?