• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adımımda başarılı olabilir miyim? Sigara illeti!!!!

Bende hamile olduğumu öğrenince anında bıraktım... sonra düşük yaptım.
Şimdi canım nasıl çekiyor baya da oldu içmeyeli.
1 tane içsem devamı gelir biliyorum.

Babam cok kolaylikla birakti sigarayi. Sigara ne ki, ona bagimli olayim dedi ve bir daha da icmedi. 2 yildir sigara icmiyo ...

2 yıldır sigara kullanıyorum. Bugün sebepsiz bir şekilde bırakmaya karar verdim. 3 saattir içmiyorum. :KK70: Fark ettim ki bir şey yedikten sonra direkt sigara geliyor aklıma. Biraz sinirli ve gerginim sanırım. Bu ruh hali ne zamana kadar sürer böyle?
Lisede kızlarla (güya) alem olsun diye başladık. 4 yıl içtim. Birgün henüz açılmamış olan paketi arkadaşa hediye ettim ve 9 yılı geçti hiç içmedim, aramadim, canim da çekmedi.. ki son zamanlarda, günde 1 paket içiyordum neredeyse..
Üzerime sinen kokusundan bile kurtulmuş olmam yeter diye düşünüyorum..

2yıl içen birisi yarın sabah uyandıgında mis gibi kokan tenini fark edince daha arkasına dönüp bakmaz.
bunu size 15 yıl içip aklına da gelse yanında baca gibi sigara dumanıda tütse hep dua mı kabul edene şükreden biri yazıyor

Hic sigara icmedim bilemiyorum.

Sadece basliga istinaden insallah basarili olursunuz demeye geldim :)

Kendine güven, mis gibi fresh kokmak varken.. Hiç unutuyorum, eczaneden ilaç alacaktim. Yaşlı bir amca ki yasiyorsa Allah razı olsun, oldu ise rahmet diliyorum. Bana "kızım, les gibi sigara kokuyorsun" demişti. Ben de utanmistim. Sonrası eşim ameliyat olunca ben de sigara kokmayayim dedim ve sanırım o lafi amca da 3-5 ay önce demişti.. Sigarayı bırakalı 10 yıl olmuş. Sigaradan nefret ediyorum. İçenler bana kokuyor şimdi. Sigara içmeye başlamadan önce öyle tiksinc değildi. Lakin bıraktıktan sonra bir başka alıyorum kokuyu. Bu arada çevremde sigara içen çok, ilk 2 hafta böyle elim hep gitti paketlere yalan yok. Ama sonrası inan hiç icmemissin gibi oluyorsun. Sigara iciyorlar mi görmüyor ki gözün. Eskisi gibi oluyor hayat. Sigara içmeden önceki hayat gibi. Bıraktım deyip birakanlardanim ama. Öyle bir dal içelim sonra değil. İnşallah basaracaksin. Bu arada 6 yıl da icmisligim var. Bugün içiyor olsaydım üstüne de 10 sene 16 sene içiyor olacaktım hala. Bugunde az para değil bu illet. Çok anlattım
. Umarım basarirsin. Basaracaksin da...

2 yıldır sigara kullanıyorum. Bugün sebepsiz bir şekilde bırakmaya karar verdim. 3 saattir içmiyorum. :KK70: Fark ettim ki bir şey yedikten sonra direkt sigara geliyor aklıma. Biraz sinirli ve gerginim sanırım. Bu ruh hali ne zamana kadar sürer böyle?

Harika bir konu oldu benim için ben de 5 senedir kullanıyorum bırakmak istiyorum geçen hafta pazar evdeydim hiç içmedim ptesi işe gittim, herkes içiyor tabi... ama içmedim akşam oldu bir arkadaşımla buluştuk ve aldım içtim allah kahretsin :((( hadi destek olalım gün gün birbirimize bırakalım şu pisliği ne dersin?

Sigara içerken kendimden tiksinirdim. Boyle karar verdim birakmaya, uzun seneler oldu birakali. Gecen yillarda birkac kez alkolun yaninda ictim, devami gelmedi ama. Hic ozlememisim. 1 sigarayla agzimin kokusu lanet gibi oldu. Iyi ki birakmisim dedim.
Babam da birakali cok uzun seneler oldu. O da sonra birkac kere denese de ayni tadi alamadi. Yıllardır ikimiz de temiziz. :rapci:

Nikotin banti tavsiye ederim hic caniniz istemeyecek
Sigara isteyince 3 dk sabredin su icin cama cikin gecer

Bence bir insan sigarayı bırakmak istiyorsa,herhangi hastanenin onkoloji katında kemoterapi odası önünde 20 dk dursun. O cam kapıdan içeri dikkatlice baksın.
Ben hiç sigara kullanmadım,o nedenle oradaki geçirdiğim vakitten sonra şekeri bıraktım hayatımda.
Çünkü sağlık gittiği zaman onu parayla dahi geri alamıyorsunuz.

Back
X