• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adımımda başarılı olabilir miyim? Sigara illeti!!!!

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
2 yıldır sigara kullanıyorum. Bugün sebepsiz bir şekilde bırakmaya karar verdim. 3 saattir içmiyorum. :D Fark ettim ki bir şey yedikten sonra direkt sigara geliyor aklıma. Biraz sinirli ve gerginim sanırım. Bu ruh hali ne zamana kadar sürer böyle?

11 aralikta sigarayi biraktim .
Ama malesef 2 haftadir 2. paketi aldim .
Nispeten az iciyorum simdi ama icimde bir huzursuzluk var yeniden basladigim icin.:kızgın:

11 aralikta sigarayi biraktim .
Ama malesef 2 haftadir 2. paketi aldim .
Nispeten az iciyorum simdi ama icimde bir huzursuzluk var yeniden basladigim icin.:kızgın:

Aslında çok güzel dayanmışsınız. Bence sabırlı olun. Almayın paket. Nereden başladım diyorum. Çok sıkıntılı bir süreç.

2 yıldır sigara kullanıyorum. Bugün sebepsiz bir şekilde bırakmaya karar verdim. 3 saattir içmiyorum. :KK70: Fark ettim ki bir şey yedikten sonra direkt sigara geliyor aklıma. Biraz sinirli ve gerginim sanırım. Bu ruh hali ne zamana kadar sürer böyle?
4 ay bıraktım geri başladım. Ne sözler ne yeminler ettim ama nafile:KK70:Ben yapamadım siz yapın bari Hoppa

4 gündür icmiyordum,bugün aldım paket. Ne illet bir şeymiş bu sigara,saniye çıkmadı aklımdan. : (( Ramazan'da Allah kerim,umudum var.

Allah muvaffak etsin canım. Benim kayınvalidem 30 sene içmiş 1 günde bırakmış. Diyor ki aldım elime bı sigara dedim ki sen mi büyüksün ben mi :) bir daha ağzına sürmemiş şimdi kokusu bile gelince midesi bulanıyor.

Allah muvaffak etsin canım. Benim kayınvalidem 30 sene içmiş 1 günde bırakmış. Diyor ki aldım elime bı sigara dedim ki sen mi büyüksün ben mi :) bir daha ağzına sürmemiş şimdi kokusu bile gelince midesi bulanıyor.

Amiin sağolun :) İnşAllah ben de bu duruma gelebilirim :) İğrenmek istiyorum. İğrenirsem almam ağzıma, biliyorum.

İnşallah gülüm,bir de nasıl mutsuz oluyor insan,hayat bitmiş gibiydi : // şimdide içmiş olduğum pişmanlıktan ötürü aynı duygular,böyle böyle olup gidecez işte.

Evet ben de hep önceyi hatırlıyorum. Önümdeki günleri düşünüyorum. :D Yurtta içmeyecek miyim falan diye. :D Ama bırakmalıyım. Böyle de olmuyor. Ayda 300 liradan fazla param gidiyor.

Çok güzel bu adım admissin umarım bırakmak isteyen herkese örnek olursun.

Benim cesaretim yok çünkü bırakmaya birakamicami biliyorum. kafamda bitirmem şart önce ama ben yapamıyorum inşallah sen başarısını.

Çok güzel bu adım admissin umarım bırakmak isteyen herkese örnek olursun.

Benim cesaretim yok çünkü bırakmaya birakamicami biliyorum. kafamda bitirmem şart önce ama ben yapamıyorum inşallah sen başarısını.

İnşAllah. İnanın ben de sizin gibi düşünüyordum. Nasıl bırakırım diyordum. Bırakmış sayılmam tabi. Daha kaç saat oldu sanki. :) Ama inşAllah devamını getirebilirim. Siz de öyle düşünmeyin. Deneyin bir.

İnşAllah. İnanın ben de sizin gibi düşünüyordum. Nasıl bırakırım diyordum. Bırakmış sayılmam tabi. Daha kaç saat oldu sanki. :) Ama inşAllah devamını getirebilirim. Siz de öyle düşünmeyin. Deneyin bir.

Kaç saat oldu demeyin. Ben bi saat dayanamiyorum insallah basarirsiniz.Irade meselesi.ben iradesizim bu konuda aslinda istemek gerekiyor herseyden once siz istiyorsunuz ve bi adim atmissiniz iste ben o adimi atamiyorum sorunda burda basliyor.inanın ben sabah uyanır uyanmaz sigara içmeden yataktan çıkmıyorum.

Back
X