- Konu Sahibi nefertity80
-
siz bu durumu gülerek anlatıyorsunuz.
hatta o smiley dalga geçer nitelikte.
insanlığınız bu kadarmış.
"siz" bile demem senin gibi birine!
bu kadar hassas bir konuyu, bu konudan dolayı senin anlayamayacağın kadar zarar görmüş bir insanın yarasına bile insanlıktan nasibini almamış bir ifadeyle anlatman yazık!!!
tam bir zavallı ve büyük bir saygısızsın!!!
canım şu altı çizili olan kelimelerden sonra sana hiçbişey diyemiyorumsiz bu durumu gülerek anlatıyorsunuz.
hatta o smiley dalga geçer nitelikte.
insanlığınız bu kadarmış.
"siz" bile demem senin gibi birine!
bu kadar hassas bir konuyu, bu konudan dolayı senin anlayamayacağın kadar zarar görmüş bir insanın yarasına bile insanlıktan nasibini almamış bir ifadeyle anlatman yazık!!!
tam bir zavallı ve büyük bir saygısızsın!!!
canım eline koluna sağlık :sm_confused:Bu cümlelerin asıl layık olduğu kişiyi sen bizden daha iyi biliyorsun.
Ona iyi eş numaraları yapıp yanında yüzüne güler, arkasından nefret kusarken gerçek hayatta dökemediğin kinini burada saçma.
Tam bir zavallı ve saygısız olan eşin.
anlamıştır canım merak etme ilk önce bana da saldırdı ama anladı benim onun seviyesine inmeyeceğimi okadar kişi neler yazdı şimdi boş ver herkes kimin nasıl biri olduğunu az çok tahmin edercanım şu altı çizili olan kelimelerden sonra sana hiçbişey diyemiyorum
gördüğün gibi sana senin gibi cevap vermiyorum,anlamışsındır umarım ne demek istediğimi
canım eline koluna sağlık :sm_confused:
Ya gerçekten işin şakası geyiği bir yana durum her iki olasılıkta da vahim.
Nefertity, eğer kafa buluyorsan bizimle insanlara böyle oltalar atarak eğlenmeyi seçtiğin için; yok eğer bu yazdıkların gerçekse böyle bir adamla yaşamaya devam edbildiğin ve bu kadar tuhaf ve edepsiz olayları bu kadar sakin karşılayabildiğin için bir sorun olduğundan endişelenmelisin.
Yardım almalısın, gerçekten. Herşey bir yaan çok dostane söylüyorum bunu sana. Her iki durum da sağlıksız.
bencede aynenbirazdan bu konuda kapanacak son bağsur mesajlarını yazın kızlar
konu fakee
öyle canımanlamıştır canım merak etme ilk önce bana da saldırdı ama anladı benim onun seviyesine inmeyeceğimi okadar kişi neler yazdı şimdi boş ver herkes kimin nasıl biri olduğunu az çok tahmin eder
iyiki adam iktidarsız değil.
bu rahatsızlığını kız arkadaşına göstermeye kalksaydı . oyyy
akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?