- Konu Sahibi nefertity80
-
göz attım. senin yorumlarını da okudum.okkalı bir laf sallamışsın. naniknanik kırılma noktam o oldu :roflol:
Yani iki konu birbirini tamamlıyor. Dünkü konuyu daha iyi anladım şimdi bugnükü konuyu okuyunca. Yoksa ben hala dün anlatılanlara takılıp kalmış olacaktım, doğru teşhisi şimdi koyabildim. Aynı şekilde dünkü konuyu okumasam sadece bugünkü konuya tam doğru yorumu yapamazdım.
Ama yarın da bir konu gelir durumu daha iyi kavramamızı sağlarsa diye yanılma hakkımı saklı tutuyorum.
konu sahibinin geçen gün debi konusu vardı canım
eşiyle samimi olduğu arkadaşı/aynı zamanda akrabasının bir kaç defa ilişkisi olmuş
konu sahibi bayan hamile ikensempatiksalakcinni
burda kıskanclık fılan olcanı dusunmuyorum acıkcası ben ..
cunku saglık sorunu bu gıttı doktorda bayan olabılır..
arkadasınızla samımıyetıne dayanarak fotografı gostermısdır..tahmınımce..
ama esınızle aksam konusun acıklaması ne olcak merak ettım..
erkekler genelde hasta olduklarında dunyanın sonu gıbı davranırlarda..gecmıs olsun..
çok şükür ki arkadaşlarımın basurlu kocaları yok.
durduk yere toto fotosuna bakacaktık yoksa.
arkadaş seçiminde önemli bir noktayı daha öğrenmiş olduk bu sayede.
kocası basur olandan iyi arkadaş olmaz
Kızlar anladım tabi o bütünlüğü de diğer türlü de bir bütünlük var. Kız arkadaşlar nefertity bir tarafta harem gibi mübarek...
aklinialirimsmile
O bakımdan bütünlük.
bayanssulusmile
Allah Allah!!!
Ne ilginç bir eşiniz varmış..
Hiç ayıp bilmiyor sanırım..
İnsanlarla ilişkilerine sınır koymasını bilmeyen insanlardan hiç hoşlanmam..
Büsbütün işte sarmaş dolaş. Hepimiz insan değil miyiz zaten? Birlik beraberlik bütünlük....
Tek anlamadığım nokta şu, arkadaşın kaynı hiç anlamadı mı abisiyle sevgilisinin yattığını? O ne dedi bu konuya?
yapma canım yaa varmı böyle bir şey sen inanıyormusun ne demek arkadaşının samimiyetine dayanarak göstermiştir sanki gösterdiği yer kolu bacağı afedersin adamın avret yeri bu nasıl gösterilir arkadaşa bırak insan anasına kardeşine gösteremez bee mecbur kalmadıkça :1closedeyes::1closedeyes:burda kıskanclık fılan olcanı dusunmuyorum acıkcası ben ..
cunku saglık sorunu bu gıttı doktorda bayan olabılır..
arkadasınızla samımıyetıne dayanarak fotografı gostermısdır..tahmınımce..
ama esınızle aksam konusun acıklaması ne olcak merak ettım..
erkekler genelde hasta olduklarında dunyanın sonu gıbı davranırlarda..gecmıs olsun..
burdan, alt tarafı mini etek giydi ya da göğüs dekoltesi sergiledi diye kadınlara teşhirci damgası vuran zihniyeti esefle kınıyorum.
gördüğünüz üzre erkekler kadınlardan daha teşhirci,hatta hasta makatlarını teşhir etmekten bile zevk almaktadırlar..
siz hiç hasta makatını açıkta bırakıp gezen kadın gördünüz mü? ohaoldumsmile
tersini düşündüm de,
kadın basur ,
kız arkadaşının kocasına orasının resmini gösteriyor.
ay baksana mıçım uff olmuş diye.
kar,
ne kadar normal değil mi.sempatiksalakcinni...
Facebook a koysun paylaşsın böylelikle halka arz etmiş olur :)
:roflol::roflol: alkisalkisalkisalkisalkisalkisFacebook a koysun paylaşsın böylelikle halka arz etmiş olur :)
sempatiksalakcinniKızlar anladım tabi o bütünlüğü de diğer türlü de bir bütünlük var. Kız arkadaşlar nefertity bir tarafta harem gibi mübarek...
aklinialirimsmile
O bakımdan bütünlük.
bayanssulusmile
Facebook a koysun paylaşsın böylelikle halka arz etmiş olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?