Bu adamın yaptığına ne demeli???

konu sahibinin geçen gün debi konusu vardı canım

eşiyle samimi olduğu arkadaşı/aynı zamanda akrabasının bir kaç defa ilişkisi olmuş
konu sahibi bayan hamile ikensempatiksalakcinni

Kızlar anladım tabi o bütünlüğü de diğer türlü de bir bütünlük var. Kız arkadaşlar nefertity bir tarafta harem gibi mübarek...
aklinialirimsmile
O bakımdan bütünlük.
bayanssulusmile

İnanmış gibi yaparak, sende bizi mi yiyiyorsun kar..kafamçokkarıştı

Off ne yaptın essmeralda :roflol:
uzun zamandır bu kadar gülmedim ya

Kızlar anladım tabi o bütünlüğü de diğer türlü de bir bütünlük var. Kız arkadaşlar nefertity bir tarafta harem gibi mübarek...
aklinialirimsmile
O bakımdan bütünlük.
bayanssulusmile

Büsbütün işte sarmaş dolaş. Hepimiz insan değil miyiz zaten? Birlik beraberlik bütünlük....
Tek anlamadığım nokta şu, arkadaşın kaynı hiç anlamadı mı abisiyle sevgilisinin yattığını? O ne dedi bu konuya?

Bu arada konuyla alakası yok ama "kar" arkadaşım cidden sizin eşiniz ve çevreniz çok şanslı..
Bunu geyik olsun diye demiyorum.. Çok ciddiyim..
Ne mutlu size,kendi adıma affetmeyeceğim konuları bile anlayışla karşılışıyorsunuz..
Sizinle anlaşmak ne kolay,ne güzel olmalı..
Belki hayatta bu kadar yumuşak olmalı,mutluluğu yakalamak için diye düşündüm bir an..

burdan, alt tarafı mini etek giydi ya da göğüs dekoltesi sergiledi diye kadınlara teşhirci damgası vuran zihniyeti esefle kınıyorum.
gördüğünüz üzre erkekler kadınlardan daha teşhirci,hatta hasta makatlarını teşhir etmekten bile zevk almaktadırlar..
siz hiç hasta makatını açıkta bırakıp gezen kadın gördünüz mü? ohaoldumsmile

Önce başlığa cevap vereyim...
Bu adamın yaptığına denecek kelime sanırım benim lugatımda yok, argo lugatını da incelemek lazım.
Her türlü empati yaptım ama yok bulamadım, bir adam nasıl hemoroidinin resmini aile dostu bir bayana gösterir ?
Daha da ilginci aile dostu bayan nasıl ay yazık, çok kötü olmuş der ?
En mantıklı cevap sanırım ikisi de saçmaladıklarının farkında değil.
Siz ikisine de bunu anlatıverin.

Arkadaşlar lütfen kelimelerimizi seçerken gösterdiğimizin özeni hat safhaya çıkaralım.
Biliyorsunuz site kuralları gereğince kötü söz sahibinin

Ha abim ha ben dedi galiba.
aklinialirimsmile
Ay Allah'ım terbiyesiz oldum iyice.
akannehir
Hep bu nefertity nin kocası yüzünden.
Kattı karıştırdı bütün masum duygularımızı.

yapma canım yaa varmı böyle bir şey sen inanıyormusun ne demek arkadaşının samimiyetine dayanarak göstermiştir sanki gösterdiği yer kolu bacağı afedersin adamın avret yeri bu nasıl gösterilir arkadaşa bırak insan anasına kardeşine gösteremez bee mecbur kalmadıkça :1closedeyes::1closedeyes:

tersini düşündüm de,
kadın basur ,
kız arkadaşının kocasına orasının resmini gösteriyor.
ay baksana mıçım uff olmuş diye.
kar,
ne kadar normal değil mi.sempatiksalakcinni...

kar;
sen arkadaşının kocasının makatına bakar mısın; doktor olmadığın halde.
ha fotosunu göstermiş ha indirip pantolonu muayene pozisyonuna geçmiş.
eğer bakan kişi doktor değilse ikisi de aynı iğrençlikte; yok bakan doktorsa zaten elleme hakkı bile var.

Cixx.. Cix.. Cixx...

Gözüm Korktu Valla!..

Ne Günlere Kaldık Yareeebbbiiimm akannehirsempatiksalakcinni

aklinialirimsmile
O bakımdan bütünlük.
bayanssulusmile
sempatiksalakcinni

benim anlamadığım nokta
bayan geçen günkü konuyu halletti kafasında sanırım
ne çabuk oldu bitti oldu kafamçokkarıştı
bende inanmıştım :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…