- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi nefertity80
-
şakamısın sen ya! şimdi dövecek kızlar bizi
çocuğu da mı uyutmayacam?
ayrıca bu arkadaşımın hiç bir kötü vukuatı olmadı beraber büyümüş olmamıza rağmen.
tek bir yanlışını görmedim.
hiç bir şeyi gizlemez.
kavga edeceğimizi bile bilse gereken herşeyi söyler bana.
ayy çok güldüm gerçekten ben şahsım adına meraklı değilim eski konuna zaten yorum mu istiyosun bu konuda ne denmesini bekliyosun anlamadım kocan t,,,,,,,,,,,,z adamın teki nasıl bir bayana o resmi gösterebiliyo peki sen hemen sormadınmı ayıpdeğilmi ne yapmaya çalışıyosun demedinmieski konulara girme hakkını hiç birinize vermiyorum!
bu konuyla ilgili ve kinaye içermeyen yorumlar yaparsanız art niyet düşünmiycem...
gerçek bi doktora mı gidiyosunuz bilmiyorum(!) ama hiç bi doktorun fotoya bakarak teşhis koyacağını sanmıyorum, işte burdan yakalandın, senaryo iyi kurulmamışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gerçek bi doktora mı gidiyosunuz bilmiyorum(!) ama hiç bi doktorun fotoya bakarak teşhis koyacağını sanmıyorum, işte burdan yakalandın, senaryo iyi kurulmamışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazık sana değil çocuğuna yazıkk (varsa tabi) nasıl bir anne babaya sahip ahh yavrum benim bir an kendi oğlumu düşündümde allah korusunn tüylerim ürperdi , benim anlamadığım sen halakankalarınla bu kadar içli dışlısın valla pes ben senin gibi bir kazık yeseydim eve kimseyi almazdım heralde pessss:roflol::roflol:çocuğu da mı uyutmayacam?
ayrıca bu arkadaşımın hiç bir kötü vukuatı olmadı beraber büyümüş olmamıza rağmen.
tek bir yanlışını görmedim.
hiç bir şeyi gizlemez.
kavga edeceğimizi bile bilse gereken herşeyi söyler bana.
Senin eşin normal değil bence...
siz nasıl sakin kaldınız bu durum karşısında onuda anlamadım
ikinizi geçtim,arkadaşınız nasıl bakmış,hadi bilmeden baktı,sonradan size nasıl söyledifisfisfis
eşiniz bayanlarla ne derecede samimi olacagını anlamıyor galiba biraz düşüncesiz biraz patavatsız birazda gereksiz
canım anlasa burda şimdi bunları yazrmı arkadaşınada pesssss dememişmi eşine sen ne utanmazsın ne diye gösteriyosun bana ama senin kankalarında çok iyi niyetli lerdi değilmi o gözlerini açç gör artıkkkkkkkKoca fotoyu gösteriyor..Arkadaş fotoyu normal karşılıyor,üstüne sana da geçmiş olsun diyor..
bu üçlü de garip olan sensin..Hala olayın vehametini anlamamışsın..şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?