Bu adamın derdi ne yaa :(

Maalesef canm yok. Burası iş sahası olarak çooookkk kötü bi yer. Yerli halkı bile iş için başka şehirlere ilçelere gitmişler. Bi turizm yerindeyim

Yani bence konu komşudan da pek hayır geleceğini sanmıyorum. Sen çok bunalmışsın belli ama. Komşularda bi acayip oluyor. Dün oturmaya diye geldi iki tane meraklı komşum. Kahve için mutfağa gittiğimde içeri döndüm tekrar bir baktım ki kitaplığın fotoğraflarımızın olduğu yere üşüşmüşler. Yani biraz saçma geliyor böyle komşuluk. Her geldiklerinde yap sende bi çocuk lafını yüz kere demeden gitmezler. Hiç istemiyorum ama napayım meraklılar işte.
Kısacası olsa dert olmasa dert.
İş açısından bi imkan yoksa çocuğunuzla ilgili bir ortam oluşturabilirsiniz. Kreşe falan birlikte gidip arkadaş edinilebilir.

Eşin isteyken birileri ile görüş sen de...kiz kıza yani..o kadar dert etmeye gerek yok sevmiyo demek ki..

Yalnızlık çok zor ve ciddi ciddi psikolojin bozulur. O yüzden çok haklısın, sizinki bildiğin asosyallik hatta daha fenası. Eşinin amacı ne yaşama sevincinimi kaybetmiş ya. Kendi bütün gün evde bi başına otursun bakalım, robot gibi hayat mı geçer.

Ben de sevmem misafir. Helr bir de çalıştığım zamanları düşünüyorum da hic istemem sanırım. Bütün gün yorul sonra gel bi de misafir tantanası.. ne biliyim bana sıkıcı geliyor. Ama misafir geldiginde de eglenirim mutlu olurum o ayrı. Bende sorun misafiri kabul edene kadar :KK70:
Esiniz de böyle düşünüyor olabilir. O yüzden siz bi kurs falan bisey bulun bence kafanızı dağıtırsınız

Yapacak birsey yok esinin yapisi kavgayla olmaz cocugun buyudukce arkadaslari olur okula gidince merak etme kendine hobi bul derim

X