- 30 Ağustos 2024
- 130
- 42
- 28
-
- Konu Sahibi Ebrurumeysa
Aldatma varmı bilmiyorumadamin zerre umrunda degilsin.pisman olmus gibi gozukursede emin ol yemegini yapacak kiyafetini yikayacak hizmetciye ihtiyaci olacagi icin en fazla bu yuzde n doner.ama siddet aldatma tam gaz devam eder
tiktok garanti vardir bence aldatmada yaninda hediye.tiktoku olmayan uzmancavus daha gormedimAldatma varmı bilmiyorum
tamam o zmn özür dilemesin sende aç davanı al parasınıVurmaz o işinden olurim diye korkan bi tip cebinden para çıkması arabanın ortak olarak bölünmesi bu adamı ancak maddiyat kötü yapar manevi olarak zaten sevgisi yok
Hiç birşey yapamazsam çocuğu kullanırım diyorsunuz.Hanımefendi kusura bakmayın ama bir blöf yapmaya kalkmışsınız elinizde patlamış şimdi nasıl yapsam da geri dönse diye dört dönüp duruyorsunuz.Yok adam mutluymuş umursamazmış eeeee ne yapmasını bekliyordunuz size silah çeken eşinizin?Benimde aklım karmaşık pişman olurmu bilemem umudum yok ama bu çocuk sadece benim değil benim üstüme atıp kenara çekildi hadi ben kötüyüm ortada bi çocuk var
Tuktok sosyal medya biz kullanmıyoruz ama pubg vardı onlara para yatırmıştıtiktok garanti vardir bence aldatmada yaninda hediye.tiktoku olmayan uzmancavus daha gormedim
Çocuğu kullanırım demiyorum bu çocuk sadece benim çocuğum değil eğitimi giderleri bundan bahsediyorum elimde patlayacak bi durum yok çok çok açarım çekişmeli devamı evliyken vermediei parayı bu dönemde mecbur verir kolay değil sonuçta bu saatten sonra aile evinde rahat edemeyeceğimi biliyorum herkes bi laf diyecek bunlara şuan hazır değildim aniden oldu evden çıkışım bende insanım şuan kafam karışık ve üzgünümHiç birşey yapamazsam çocuğu kullanırım diyorsunuz.Hanımefendi kusura bakmayın ama bir blöf yapmaya kalkmışsınız elinizde patlamış şimdi nasıl yapsam da geri dönse diye dört dönüp duruyorsunuz.Yok adam mutluymuş umursamazmış eeeee ne yapmasını bekliyordunuz size silah çeken eşinizin?
Kozlar onun elinde derkenBirde işiniz yok aile evine gidemem diyorsunuz onun maaşı var.Yani bu durumda işte tüm kozlar onun elinde
Barodan avukat tutucamBoşanmayacaksanız evi terketmeyin. Adam dövüyor sövüyor, silah çekiyor, ekonomik ve psikolojik şiddet de var, sizi sevmeyen biri neden evden gittiniz diye üzülüp yalvar yakar olsun ki? Tabii rahatlar, tabii mutlu olur. Abinize aratmanız da olmamış, kendinizi ve ailenizi iyice küçük düşürmüşsünüz.
İyi bir avukat bulmaya bakın siz. Boşanma sürecinde pisleşecektir.
Koz derken benim elimdede var kumar oynamış bi nevi tazminat davası açıcam benden gizli krediler çekmiş arabayı ortak mal olarak onu talep edicem 2020 demi olay kamu davası zaten sistemde görünüyorBirde işiniz yok aile evine gidemem diyorsunuz onun maaşı var.Yani bu durumda işte tüm kozlar onun elinde
Anasının a..nı hissetsin size ne ? Amacı neymiş ?amacı sizden kurtulmakmış kurtulmuş arayıp sormuyor bile işte bunun farkındasınız. Şıkdı rahat bekar hayatı yaşıyor siz de açın davanızı önünüze bakın ! Amacı ney amacı ney diye sorup durmak sizce de saçma değil mi?Dahada bitti asla aramak yok asla ama amacı ne şuan gayet rahat mutlu dava açınca maddi olarak vurmak istiyorum sizce bu konuda ne hisseder
Amacı boşanmak sa o zaman o açsın davayıAnasının a..nı hissetsin size ne ? Amacı neymiş ?amacı sizden kurtulmakmış kurtulmuş arayıp sormuyor bile işte bunun farkındasınız. Şıkdı rahat bekar hayatı yaşıyor siz de açın davanızı önünüze bakın ! Amacı ney amacı ney diye sorup durmak sizce de saçma değil mi?
Amacı boşanmak.
Bir de böyle kafalar var. Niye açsın ki boşanma davası size ? Dava açsa nafaka ödeyecek siz cevap dilekçesi sunacaksınız tazminat ödeyecek kendi ayağına neden sıksın?Amacı boşanmak sa o zaman o açsın davayı
Ne yapabiliyorsaniz ne alabiliyorsaniz alın bu adamın sizi aramamasina sevmemesine şaşirmayin
Dava açmayacaksa o zaman nede olsa gelir kafasındaBir de böyle kafalar var. Niye açsın ki boşanma davası size ? Dava açsa nafaka ödeyecek siz cevap dilekçesi sunacaksınız tazminat ödeyecek kendi ayağına neden sıksın?
Bence onun amacı değil sizin amacınız ne ?
Sizin amacınız onu pişman etmek. Pişman olsa affedeceksiniz. Buyrun edinAmacı boşanmak sa o zaman o açsın davayı