- 22 Eylül 2015
- 197
- 182
- 23
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Böyle erkeklerden nefret ediyorum azcık net olun ya ,ya siyahtır ya beyaz griye ne gerek var ortası olmaz bu şeylerin ya asiksindir ya degilsindir sana diyeceğim şu kendini dizginle kaçan kovalanir bu adam böyle devam ederse seni çok yorar söyleyimAkıcı br şekilde yazmaya çalıştım,olmamış mı?
Bakın başta da dediğim gibi, ben spora gidip programı bitirip hemen dönüyordum normalde.İlk karşılaşmamızdan sonra ilgisini o belli etti kendini farkettirdi bir şekilde.
Ve bana yine dün salonda hareketleri yaparken durup "ilk tanıştığımız gün aklıma geldi toscana.tüm dikkatimi üzerine çekmiştin.gülüşün falan filan" deyip güldü.
yani bu bir normal sohbet havasında olup benim hoşlanmamla gelişen birşey değil.Resmen kendisini farkettirdi,sürekli bakıp gülümseyerek laf aralarına iltifatlar serpiştirerek yaptı bunu.Doğal olarak beklentiye girdim.Ama numara almaması,sosyal medyadan eklememesi onun tercihi orada haklısınız.Ben de kandırılıyor muyum aslında onu çözümlemek için açtım konuyu
valla hepsini bir çırpıda okudum . hayır uzun muzun yazanlar okumasın yani buraya gelip çok uzun off amann yazmanın ne anlamı var anlamıyorum çoğu konuya bu yapılıyor .
neyse konuya dönelim . senin telefonunu istememesi garip . istemesi gerek . bir erkek istiyorsa bir kızı önce telini ister benim bildiğim . yok facebook yok twitter bunlar daha genel şeyler . misal bir sürü arkadaşım facebookta ekli ama telim herkeste yoktur . yani telefon daha kişisel birşeydir . özel bir ilişki kurmak istiyorsa neden telefonunu istemedi hala ki epey zaman ve konuşma geçmiş .
bence gidicek diye bir beklentiye sokmak istemiyor seni . eğer öyleyse neden özel hayatını merak ediyor . ne bileyim dengesiz biri gibi . bence artık üstüne düşme .
aa öyle msjlar yazdıysa bu terk edilmiş ama hala o kızı bekliyor . senlede vakit geçirmiş . kızı beklediği için seni eklememiş o kız görmesin diye . üff bu erkeklerden nefret ettim ya . gerçekten kendine ilgi duyana değil hiç onları sallamayanları severler . canım sakın birşey yapma sen beklemede kal . sana dönebilir hoş dönsede kalbini kırdıktan sonra ne işe yarar . eğer seni gerçekten istese bu adam önce telini alır kendinikini sana verirdi . senin onu faceden arayıp tarayıp bulman da hoş değil . yani adam benim telimi bile istememiş olsa neden onu faceden bulup üstüne msj atayım . hayır faceden bulurum bakarım profili açıksa sevgilisi falan var mı çözmeye çalışırım okadar .yoksa msj atmam yani . sen çok büyütmüşsün bence olayı dediğim gibi artık birşey yapma . sana cevap yazmaması çok çirkin bir davranış .
canım ya öyle deme acemiliğine denk gelmiş .senin aklına girmiş işte .evet işte telefonumu istememesi, facebooktan eklememesi falan acaip kıllandırdı zaten beni.
gideceğini en baştan beri biliyordu, bence sebep bu olmamalı.off Allahın belası,şu bayram günü üzülüyorum içten içe en çok da salak gibi mesaj attığım için.
Aklıma şu geldi, görüştüğüm bi cocuk vardı yazısırken muhabbetler espiriler kahkahalar ilgiler, ne zaman dışarda buluşsak bir yabancılık hissi. Tuhaf bişey. Bu değil mi o dedirtiyordu. Hatta aynen sizin gibi uygun ortamlarda iki çift kelime bekledim hep. Sonra ben o ikileme dayanamayip bağımi kopardim. Ama aklımda takılı kalmıştı. Dünya işi ya, uzun zaman sonra onunla ortak bi arkadasim evli olduğunu söyledi, belki araları kötüydü bilmiyorum ( çünkü arkadaşlarıyla yaşıyordu ) ama taşlar yerine cuk oturmuştu. Bu derece olmasa da sevgilisi falan olabilir, ya da eski sevgili, dışarda, facebookta görmemesi gereken biri
bir sene önce yazmışsa aslında sevgilisi oduğunu göstermez bu . bir sene geççmiş ama msjına cevap vermememsi kötü olmuş . boşver ya amann ne olucak attıysan attın . bu erkeklere yüz vemryee gelmiyor kendini birşey sanıyorlar işte .senin telini istememesi zaten başta olay . okadar yakınlaşmışsınız konuşmuşsunuz yani neden telini istemesin . demek ki spor salonunda flörtleşeceği bir kız aramış .maalesef bu erkekler böyle yapıyor . her yerde kendilerine hayran bir kız olsun istiyorlar .Ya inanın bu şekilde gelişeceğini bilsem ben asla onu facebooktan falan bulup üstüne mesaj atmazdım.Bana bu yüzü,beklentiyi ve rahatlığı onun davranışları verdi resmen.Herşeyden öte aramızda hoş bir dostluk olduğunu düşünmüştüm.Dediğiniz gibi ilk buldugumda bende görebildiğim kadarıyla aradım taradım sevgilisi olduğuna dair en ufak birşey yoktu faceinde.Sadece aşkla ilgili birkaç atarlı cümle vardı gecen yıl yazılmış falan.
Bana cevap yazmaması zaten beni hayalkırıklığına uğratan.Diğerleri gitti mi bilmiyorum ama bir tanes kesinlikle gördüğünü gördüm yani..
27 yaşında ne okulu bu ayrıca ?hani yüksek falan yapsa yinede bitirmiş olması gerekmezmi o yaşa kadar . yalan söylüyor bence .
aman boşver o yaşa gelmiş hala bir düzeni yok ne yapıcaksın o adamı canım daha iyileri çıkar .O şöyle, önce 2 yıllık bir bölüm okumuş sonra tekrar üniversite sınavına girip istediği 4 yıllık bölümü kazanıp geçmiş.facebook profilinde de o dediği bölüm yazıyor.ben de soyadını bilmeden okulunu yazarak buldum bi şekilde.
Uzatmali belirsiz ne durumda oldugu bilinmeyen bir sevgilisi olabilir kiz bundan ayrilmis olabilir ama bu hala unutamamistir okulda basladiginda geri barisiirz die dusunur yoksa birisi opmasa hadi teli birakin o zaten sizi faceden eklerdi mesaji gorurudu gormedim gelmedi demesi yalan gormustur ama okunmadi olarak isaretleyip silmiste olabilir her sey beklenir bu erkeklerden kesinlikle mesafeli dur faceden falan sakin yazma goruncede o gelip konusmadiktan sonra hic orali olma zaten gidecekmis bu cocuk seni uzer bos ver kendini kaptirmamamya calis kaptirimca cok zor oluyo toparlanmak.
O zaman okunmadi olarak isaretlendiginde gorulmedi diye biliyorum birde silerse zatwn gelmemis bana diyebilir yoksa sen gonderdigine eminsen niye gitmesinya şey olabiliyor mu yani sizin mesajınızdan sonra aklıma geldi.facebooktan atılan mesajlar okunmadı olarak işaretledikten sonra "görüldü" ibaresi olarak yazmıyor mu bana?ben görmeden attığım mesajları aslında okuyup sonra da okunmadı olarak işaretleynce bana "görüldü" diye gelmez mi?ya da gelse de geri mi alınır?
acaip mesafeli olmaya karar verdim,şu an çok sinirlendim kendisine zaten kendimi aptal gibi hissediyorum
Böyle erkeklerden nefret ediyorum azcık net olun ya ,ya siyahtır ya beyaz griye ne gerek var ortası olmaz bu şeylerin ya asiksindir ya degilsindir sana diyeceğim şu kendini dizginle kaçan kovalanir bu adam böyle devam ederse seni çok yorar söyleyim
Vallahi bende okudum. Bi yandan ofiste ojemi surerken hikayenle keyiflendim hihi. Guzel heyecanlar.
Biraz fazla istekli davranmis olabilirsin, 'yarin gelecekmisin' diye sormalar, salondan 'salondayim' demeler, 'biraz daha yuruyelimmi caddede'ler filan..
26 yasindasin, avci av olayini bilmemen mumkun degil, birak erkek avci olsun sende av kal. Ustune dusme, birdaha yazma. Eger pesinden gelmezse onun hayatinda bir baskasi oldugundan emin olabilirsin. Pesine dusersede adam bildigin avci pozisyonunda olmak istiyordur demekki, sende ona gore davran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?