Bu adamın amacı ne?Kafamı karıştırıyor?Yardım lütfen..

Oyyyy oku oku bitmedi tatli sona baglanamadi bi turluuuu
Bence siz yeterince adim atmissiniz sira onda bu kadar ilgiye geri kalan bir erkegin kesin bir sorunu var bana da bitmeyen bi iliskisi var gibi geldi
Bundan sonraki ilgiyi ondan bekleyin.

off sinir oluyorum böyle ne istediğini bilmeyen gizemli erkek tavırlarına... Erkek dedigin net olcak...
Sen açılması ve adım atması için gerekli tüm açık kapıyı vermişsin gerisi ona kalmış...bu fırsatları değerlendiremiyorsa ya hayatında biri var yada senşnle sadece sosyal ark. Sporda takılacağı iki muhabbet hoş sohbet edeceği biri gibi görüyordur..

Akıcı br şekilde yazmaya çalıştım,olmamış mı?
Böyle erkeklerden nefret ediyorum azcık net olun ya ,ya siyahtır ya beyaz griye ne gerek var ortası olmaz bu şeylerin ya asiksindir ya degilsindir sana diyeceğim şu kendini dizginle kaçan kovalanir bu adam böyle devam ederse seni çok yorar söyleyim

Vallahi bende okudum. Bi yandan ofiste ojemi surerken hikayenle keyiflendim hihi. Guzel heyecanlar.
Biraz fazla istekli davranmis olabilirsin, 'yarin gelecekmisin' diye sormalar, salondan 'salondayim' demeler, 'biraz daha yuruyelimmi caddede'ler filan..
26 yasindasin, avci av olayini bilmemen mumkun degil, birak erkek avci olsun sende av kal. Ustune dusme, birdaha yazma. Eger pesinden gelmezse onun hayatinda bir baskasi oldugundan emin olabilirsin. Pesine dusersede adam bildigin avci pozisyonunda olmak istiyordur demekki, sende ona gore davran.

Zaten dedıgım de bu adam flortlesmiş spor salonunda kalsın istemış sadece .. Ve sıze bu duyguları hıssettırıp gerı cekılmış.. Kendınızı kötu hıssetmekte cok hklısınız .. Kske ustune dusmeseydınız bu kadar bundan sonrada tk kelime etmesenız dha ıyı sızın için

Başlarda güzel gidiyordu ama sonradan sen yakinlasmana rağmen kendini naza çekmesi anlamzliktan gelmesi filan tipik başka sevgilisi olan ama karşıdaki kızı da kaçırmak istemeyen çapkın erkek tavırları.altında hiic başka bişey arama.bir erkek gerçekten istiyorsa asla nazlanmaz.

Canım üzgünüm ama ben bunu okumaya kalksam son cümleleri doğumhanede okurum herhalde hakkında hayırlısı olsun ne hakkında yazdıysan

evet işte telefonumu istememesi, facebooktan eklememesi falan acaip kıllandırdı zaten beni.
gideceğini en baştan beri biliyordu, bence sebep bu olmamalı.off Allahın belası,şu bayram günü üzülüyorum içten içe en çok da salak gibi mesaj attığım için.

Ya inanın bu şekilde gelişeceğini bilsem ben asla onu facebooktan falan bulup üstüne mesaj atmazdım.Bana bu yüzü,beklentiyi ve rahatlığı onun davranışları verdi resmen.Herşeyden öte aramızda hoş bir dostluk olduğunu düşünmüştüm.Dediğiniz gibi ilk buldugumda bende görebildiğim kadarıyla aradım taradım sevgilisi olduğuna dair en ufak birşey yoktu faceinde.Sadece aşkla ilgili birkaç atarlı cümle vardı gecen yıl yazılmış falan.
Bana cevap yazmaması zaten beni hayalkırıklığına uğratan.Diğerleri gitti mi bilmiyorum ama bir tanes kesinlikle gördüğünü gördüm yani..

canım ya öyle deme acemiliğine denk gelmiş .senin aklına girmiş işte .
üzülmene gerek yok bayram benimde içinde pek iyi geçmiyor bu arada bu erkeklere ne diyeyim durup duruken aklımıza girip sonra ortadan kayboluyorlar işte .
boşver bak tweetlerie yani demek ki onuda üzüyorlar

off çok acıymış yaşadığınız
Burada yazanlardan sonra ayrılmış olsun olmasın mutlaka "biri" var emin oldum artık ya..kendimi çok kötü hissediyorum.
direk terslesem mi artık ne yapsam

bir sene önce yazmışsa aslında sevgilisi oduğunu göstermez bu . bir sene geççmiş ama msjına cevap vermememsi kötü olmuş . boşver ya amann ne olucak attıysan attın . bu erkeklere yüz vemryee gelmiyor kendini birşey sanıyorlar işte .senin telini istememesi zaten başta olay . okadar yakınlaşmışsınız konuşmuşsunuz yani neden telini istemesin . demek ki spor salonunda flörtleşeceği bir kız aramış .maalesef bu erkekler böyle yapıyor . her yerde kendilerine hayran bir kız olsun istiyorlar .

27 yaşında ne okulu bu ayrıca ?hani yüksek falan yapsa yinede bitirmiş olması gerekmezmi o yaşa kadar . yalan söylüyor bence .

O şöyle, önce 2 yıllık bir bölüm okumuş sonra tekrar üniversite sınavına girip istediği 4 yıllık bölümü kazanıp geçmiş.facebook profilinde de o dediği bölüm yazıyor.ben de soyadını bilmeden okulunu yazarak buldum bi şekilde.

aman boşver o yaşa gelmiş hala bir düzeni yok ne yapıcaksın o adamı canım daha iyileri çıkar .
erkekler üstüne düştüğünde kaçmaya başlıyor bu kız elimde diyor işte . eğer sevgilisi varsa ve senle bu şekilde görüştüyse oda onun ayıbı . sen bilemezsin . dedektif gibi bu çocuğun sevgilisi bilmem nesi var mı diye araştırmaya giremeyeceğimize göre . onların dediklerine inanıyoruz işte . kendimizce araştırıyoruz tabi ama ne kadar sağlıklı bilemeyiz .

ya şey olabiliyor mu yani sizin mesajınızdan sonra aklıma geldi.facebooktan atılan mesajlar okunmadı olarak işaretledikten sonra "görüldü" ibaresi olarak yazmıyor mu bana?ben görmeden attığım mesajları aslında okuyup sonra da okunmadı olarak işaretleynce bana "görüldü" diye gelmez mi?ya da gelse de geri mi alınır?
acaip mesafeli olmaya karar verdim,şu an çok sinirlendim kendisine zaten kendimi aptal gibi hissediyorum

O zaman okunmadi olarak isaretlendiginde gorulmedi diye biliyorum birde silerse zatwn gelmemis bana diyebilir yoksa sen gonderdigine eminsen niye gitmesin

20 yaşımdan beri bu hep böyle şansım..hayatıma giren erkeklerin önemli bir kısmı böyle davrandı hem seviyor hem sevmiyor gibi hem istiyor hem istemiyor gibi yoruldum artık ben bunları çekiyorum heralde.

teşekkür ederim keyiflendiyseniz başlarda ben de çok keyifliydim
farkındayım çok belli ettim kendimi.ama inanın o rahatlığı bana o vermişti.ya adam bi kere konuşurken ben yan tarafa bakıyordum,bir anda elini uzatıp çenemden tutup kendine çevirmişti.o anda dedim gerçekten benden hoşlanıyor galiba..
avcı - av olayını elbette biliyorum ve nefret ediyorum

Bana sevgilisi varmis gibi geldi, evli bile olabilir diye dusundum hatta, yoksa numarani falan isterdi. Bence yeterince adim atmissin, bundan sonra karsilastiginizda bir adim geride dur ve gozlemle o zaman daha iyi gorursun bazi seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…