bu adamdan kurtulacağım nokta......

anladım canım.ya benimki evine bakar bi dediğimi iki etmez bu konularda yedirir içirir giydirir.bu konuda hakkını yiyemem.ama yalanları aldatması bana değer vermemesi bnm için daha önemli böle olunca yediğimin içtiğimin bi önemi kalmıyor maalesef :KK43: ev araba iş bunlar bi düzen için gerekli şeyler tabi.bunları kendi çabanla mı aldın canım?

Dövülüp aldatılırken yiyip içip giydiklerinden nasıl zevk alabilir ki bir insan?

Hepsi çöp olamaz tabii ki. Ona bir kız vermediniz, o kız daha çok size ait hatta, öyle birinin gerektiği kadar babalık yapması imkansız. Üstelik daha 27 yaşındasınız, çok gençsiniz, böyle canavar olmayan yeni birini bulup sağlıklı bir yuva kurarsınız. Dayaklara ve ihanete katlanmaktan çok daha kolay, zevkli ve yararlı olur.

zaman neyi gösterecek bilmiyorum.az önce geldi valizlerini aldı allah a emanet olun dedi ve gitti.ona karşı dik durdum içim yandı kahroldum ama belli etmedim.onun yüz ifadesi de çok kötüydü.kapıyı kapattıktan snra nasıl döküldü gözümden yaşlar.alışabilecek miyim bu duruma.çok şey istemedim ben ondan biraz ilgi sevgi :KK43:((

Dövülüp aldatılırken yiyip içip giydiklerinden nasıl zevk alabilir ki bir insan?

dövülüp derkenn aydınlatayım öyle hergün dayakatılan bi kadın değilim.11 yıllık evliliğimde 2-3 kere olmuştur.ama vurduğunda sağlam vurmuştur.en son kulak zarım patlamıştı işte.benim ondan istediğim sevgi ve ilgiydi sadece :KK43:(

anladım canım.ya benimki evine bakar bi dediğimi iki etmez bu konularda yedirir içirir giydirir.bu konuda hakkını yiyemem.ama yalanları aldatması bana değer vermemesi bnm için daha önemli böle olunca yediğimin içtiğimin bi önemi kalmıyor maalesef :KK43: ev araba iş bunlar bi düzen için gerekli şeyler tabi.bunları kendi çabanla mı aldın canım?

Canım esim her seferde bana söyle derdi

Bana güvenme başının çaresine bal derdi

Bende ilk evlendiğim dönemlerde hep maaşımı verirdim eee sonuçta ailez ben verdikçe fazlasını istedi baktım olacak gibi degil

Ev alma işine giriştim ama ailemin destegi ile onlar yardım etti evimi aldım iyi ki de almışim

Huzur olmadıktan sonra alsa yedirse neye yarar

Önceliğin ilk kendin sonra evladın olsun lütfen hiç birsey sizden kıymetli degil

Bu yaşadıkların bir sınav gibi duşun ve kendine gel

böyle adamlar onlarca yıl sonra kahroluyor ama haberin olsun...bekleyecekmisin o kadar?

sen onu sevmiyorsun,sana saygı gösterilmediği ve tercih edilmediğin için hıncın var ,eh tabi birde alışkanlık....

hadi toparlan,yeniden başla ...

işte tamda bu...onu başka biriyle elele kolkola görmeye razı değilim sanırım.ama bölede yapıyor aldatıyor bi şekilde gözü hep dışarda.inan ki kendimde bi eksikte göremiyorum.iyiyim güzelim temizim becerikliyim.bu adam daha ne istiyor anlamadım.... :KK43:
onu bir gün kolunda başka biriyle görseniz bile o kadının akıbeti de sizden farklı olmayacak,emin olun onu da aldatacak. Bir kere bunu anlamaniźı istiyorum.sizi 1 defaya mahsus ve 1 kişiyle alatmamış anladıgım kadarıyla farklı kişiler. Bu farlı bir durum yani siz kim ve ne olsaniz da bu adam aldatacaktı kendinizde eksik aramayın. o birini bulur da ben yalniz kalirim korkusu da vardir. Emin olun yalniz kalan o olur. Herkes layigını buluyor neticede. Coookk örneğini gördüm

slm kızlar...
öncelikle beni bilenler bilirler eski konularımdan.eşimle birlikte geçirdiğim 11 yılımı.yalan dolan aldatma şiddet...en son kulağımın zarını patlatmıştı......
neyse o zamandan bu zamana epey geçti.eşim değişmeye yeminler etti.çok zorlu yollardan geçtik bu süreçte.son zamanlarda çok değişmişti beni tekrar inandırmıştı.artık değer veriyor demeye başlamıştım.birde kızımız var bu arada.ama ben 15 gün öncesine kdr böyle olduğunu sanıyordum...
bu zaman zarfında beni 2 kere aldatmışşş.yakaladım kıyametler kopardım.ama nafile hep aynı şeyler eski bir tanıdık eski bir arkadaş.sesimi hiç çıkardım.her gece kavga ettik.canım çok yanıyor.ben bu adamdan niye vazgeçemiyorum diye.kendimi önemsiz değersiz gereksiz hissediyorum.şimdiye kadar niye bekledin boşanmadın diceksiniz.etrafımda çoğu insan boşandı çocukların halini görünce hep tuttum kendimi.benm kızımda çok duygusal çok bağlı babasna.eşim normalde iyidir yüreği saf temizdir.ama bana karşı yaptıkları.....neyse dün gece tartıştık annemin evine gidicem biraz düşünmeye ihtiyacım var dedim.bişi demeden gitti yattı sanki iyi olur der gibi.bütün gece düşündüm.ve onun evden gitmesine karar verdim.sabah msj attım ayrı yaşayalım belki boşanmamıza yardımcı olur diye.tmm iyi düşünmüşsün dedi ayrılık iyi gelir kıymetimizi anlarız dedi.iş karşılığı apart varmış orası eşyalı ztn ben orda idare ederim dedi.vay be adam dünden razıymış.ama kahredicem onu inim inim inlicek.benden başka hiç biri kahrını çekmez onun.kızlar 1-2 günlük gelir.şimdi bütün eşyalarını topaldım akşama gelip alıcak.ne kdr sürer sonu neyle biter kızlar bilmiyorum.karışık olduysa kusura bakmayın çok doluyum.içimden gelenleri yazdım sadece.
çok yorgunum yorumlarınıza ihtiyacım var.....:cry::cry::cry:
'esim normalde iyidir, yuregi saf temizdir' mi :KK57:

bunu 100 kişiye anlatsanız 100 üde size boşan der. kaç kurtar kendini der. bir değil iki değil aldatılmanız, siddet olaylarınız.. çocuğunuz boşanınca mutsuz olacak diye korkuyorsunuz babasının annesine yaptıklarını gördükçe mutlu hiç olamazki. benimde babam anneme zarar verirdi geceleri o seslerle o korkuyla uyanıp allahım nolur anneme bir şey olmasın diye koşup araya girmeye çalışmak nasıl bir his en ufak bir fikriniz var mı? en huzura kavuştuğum gün annemle babamın boşandığı gündü. hala eşiniz gidiyor diye üzgünsünüz hala boşanmayı tam olarak istemiyorsunuz ama çocuğunuzu bahane ediyorsunuz gibi. asıl siz bu karara hazır değilsiniz. ama sizi aldatan kulak zarınızı patlatacak kadar zarar veren bir adam(!) için hala iyi insandır diyorsunuz? nasıl olabilir ki böyle bir insan iyi bir insan olamaz v,cdansız ve ahlaksız olabilir. bu da iyi insan olabilme kriterlerinden değildir. size bağlılık yemini etmiş bir adam(!) başka kadınlarla en özelinizi yaşıyor, aşkı paylalmak için yaptıklarınızı yapıyor. şimdi ona gün doğmuş ayrı eve taşınıp ohh rahat rahat aldatacak sizde acaba dönevekmi ne olacak diye hayatı kendinize zindan edeceksiniz. allah korusun büyük konuşmayım ama yaşadığınız hayathayat değil. bunu ayrılınca anlayacaksınız. nolur yapmayın. ben sizi tanımam etmem ama sizin için üzüldüm bunu hak etmediğinizi düşündüm. bu yüzden yazım biraz cürretkar olduysa kusura bakmayın.

işte tamda bu...onu başka biriyle elele kolkola görmeye razı değilim sanırım.ama bölede yapıyor aldatıyor bi şekilde gözü hep dışarda.inan ki kendimde bi eksikte göremiyorum.iyiyim güzelim temizim becerikliyim.bu adam daha ne istiyor anlamadım.... :KK43:

Cevap net, Allah'tan belasını istiyor.
zaman neyi gösterecek bilmiyorum.az önce geldi valizlerini aldı allah a emanet olun dedi ve gitti.ona karşı dik durdum içim yandı kahroldum ama belli etmedim.onun yüz ifadesi de çok kötüydü.kapıyı kapattıktan snra nasıl döküldü gözümden yaşlar.alışabilecek miyim bu duruma.çok şey istemedim ben ondan biraz ilgi sevgi :KK43:((

Sevgi ve ilgi sizin en doğal hakkınız, en başta eşi olduğunuz için, sonra da verdiğiniz emekler, gösterdiğiniz hoşgörü için. O ise bunu vermediği yetmezmiş gibi aldatmış, şiddet uygulamış, sayısı ne kadar olursa olsun fark etmez. Bir tanesini bile hak etmediniz. Başka biri ile evli olsanız sizi el üstünde tutardı, bu haksızlığa uzun süre katlanmışsınız zaten, daha henüz gençken yeni bir yol çizip mutlu olabilirsiniz bence.

Canım esim her seferde bana söyle derdi

Bana güvenme başının çaresine bal derdi

Bende ilk evlendiğim dönemlerde hep maaşımı verirdim eee sonuçta ailez ben verdikçe fazlasını istedi baktım olacak gibi degil

Ev alma işine giriştim ama ailemin destegi ile onlar yardım etti evimi aldım iyi ki de almışim

Huzur olmadıktan sonra alsa yedirse neye yarar

Önceliğin ilk kendin sonra evladın olsun lütfen hiç birsey sizden kıymetli degil

Bu yaşadıkların bir sınav gibi duşun ve kendine gel

tşk ederim canım.inş.en kısa zamanda iyileşeceğim :KK43:

böyle adamlar onlarca yıl sonra kahroluyor ama haberin olsun...bekleyecekmisin o kadar?

sen onu sevmiyorsun,sana saygı gösterilmediği ve tercih edilmediğin için hıncın var ,eh tabi birde alışkanlık....

hadi toparlan,yeniden başla ...

böyle düşünüp hissetmeyi o kdr çok istiyorum ki.inş.anlayacağım ve toparlanacağm.....

onu bir gün kolunda başka biriyle görseniz bile o kadının akıbeti de sizden farklı olmayacak,emin olun onu da aldatacak. Bir kere bunu anlamaniźı istiyorum.sizi 1 defaya mahsus ve 1 kişiyle alatmamış anladıgım kadarıyla farklı kişiler. Bu farlı bir durum yani siz kim ve ne olsaniz da bu adam aldatacaktı kendinizde eksik aramayın. o birini bulur da ben yalniz kalirim korkusu da vardir. Emin olun yalniz kalan o olur. Herkes layigını buluyor neticede. Coookk örneğini gördüm

çıldırmamak elde değil.psikolojık yardım almayı düşünüyorum artıkkk...

tşk ederim yorumunuz için böle cüretkar yorumlar aksine kendime getiriyor gerçekleri anlamama görmeme sebep oluoyr...

Beklemen hata derdi veren Allah dernanınıda verir bir an önce ayrıl Allah seninde çocuklarınında yardımcısı olsun :KK51:

canim adam seni aldatmis sen neyi bekliyorsun hadi bosanacak durumun olmaz ailen istemez anlarim ama. anlayadigim kadariyla oyle bir durum yok. sen de hic mi kurur yok arkadasim. kizin zaten seni ilerde anlayacaktir. esin senden bosanacak kizindan degil. kavgali bir evde buyumesinden se bosanmis bir ailenin cocugu olmasi daha iyi.

X