bu adamdan kurtulacağım nokta......

yorumun için çok tşk ederim canım.sonuna kdr haklısın.bende bir yerlerden başlayacağım artık.daha önce çalışmışlığımda var.iş bulmam kolay olurda önemli olan hayatla tek başıma nasıl mücadele edeceğim ???
hayatında tek başına değilsin merak etme senin gibi olan milyonlarca kadın var ve en önemlisi kıymetlisi seni yalnız bırakmayacak bir evladın var onunla birlikte her şeyin üstesinden gelirsin yeter ki yapmaya cesaret et canı gönülden iste

başlangıcı yaptım gönderiyorum evden zaman neyi göstericek bakalım.bende çok istiyorum bunu..

Başlangıcı yapmışsınız ama ne kafanızda nede kalbinizde bitirmemişsiniz ki. Adam 2 gün sonra yalandan gene gelip pişmanım affet dese anında kabul edeceksiniz. Adamda şiddet var aldatma var ve siz hala kararsızsınız. :KK14:

slm kızlar...
öncelikle beni bilenler bilirler eski konularımdan.eşimle birlikte geçirdiğim 11 yılımı.yalan dolan aldatma şiddet...en son kulağımın zarını patlatmıştı......
neyse o zamandan bu zamana epey geçti.eşim değişmeye yeminler etti.çok zorlu yollardan geçtik bu süreçte.son zamanlarda çok değişmişti beni tekrar inandırmıştı.artık değer veriyor demeye başlamıştım.birde kızımız var bu arada.ama ben 15 gün öncesine kdr böyle olduğunu sanıyordum...
bu zaman zarfında beni 2 kere aldatmışşş.yakaladım kıyametler kopardım.ama nafile hep aynı şeyler eski bir tanıdık eski bir arkadaş.sesimi hiç çıkardım.her gece kavga ettik.canım çok yanıyor.ben bu adamdan niye vazgeçemiyorum diye.kendimi önemsiz değersiz gereksiz hissediyorum.şimdiye kadar niye bekledin boşanmadın diceksiniz.etrafımda çoğu insan boşandı çocukların halini görünce hep tuttum kendimi.benm kızımda çok duygusal çok bağlı babasna.eşim normalde iyidir yüreği saf temizdir.ama bana karşı yaptıkları.....neyse dün gece tartıştık annemin evine gidicem biraz düşünmeye ihtiyacım var dedim.bişi demeden gitti yattı sanki iyi olur der gibi.bütün gece düşündüm.ve onun evden gitmesine karar verdim.sabah msj attım ayrı yaşayalım belki boşanmamıza yardımcı olur diye.tmm iyi düşünmüşsün dedi ayrılık iyi gelir kıymetimizi anlarız dedi.iş karşılığı apart varmış orası eşyalı ztn ben orda idare ederim dedi.vay be adam dünden razıymış.ama kahredicem onu inim inim inlicek.benden başka hiç biri kahrını çekmez onun.kızlar 1-2 günlük gelir.şimdi bütün eşyalarını topaldım akşama gelip alıcak.ne kdr sürer sonu neyle biter kızlar bilmiyorum.karışık olduysa kusura bakmayın çok doluyum.içimden gelenleri yazdım sadece.
çok yorgunum yorumlarınıza ihtiyacım var.....:cry::cry::cry:

kelin ilacı olsada kendine sürse

1 yıl oldu benim rahmetli gideli (hayatımdan) dünyadan değil yani

haftaya da komple gidecek inşallah

bırak kendine acı çektirmeyi bir evlilik yürümüyorsa yürümüyordurr tek kişin çabasıyla olacak iş değil

Insanin elini kolunu bağlayan o çocuklar değil mi zaten ?
Bu gün size bunu yapanın yarın çocuğuna yapmayacağı ne malum ?

Yazdım yazdım sildim. Ne diyeceğimi de bilemedim.
Allah ıslah etsin böyle adamları

bırak kendine acı çektirmeyi bir evlilik yürümüyorsa yürümüyordurr tek kişin çabasıyla olacak iş değil
ne kadar doğru yazmışsın evlilik tek taraflı yürütülecek gibi değil asla zaten tek taraflı yürütülüyorsa o evlilikte değildir

Başlangıcı yapmışsınız ama ne kafanızda nede kalbinizde bitirmemişsiniz ki. Adam 2 gün sonra yalandan gene gelip pişmanım affet dese anında kabul edeceksiniz. Adamda şiddet var aldatma var ve siz hala kararsızsınız. :KK14:

neden böyleyim bende bilmiyorum.beni bu kadar yıpratan adama karşı niye böyleyim :KK43:

ewet tektaraflı olmuyor...çokyoruluyor insan.bi mahsuru yoksa sen neden boşandın canım ?

Insanin elini kolunu bağlayan o çocuklar değil mi zaten ?
Bu gün size bunu yapanın yarın çocuğuna yapmayacağı ne malum ?

Yazdım yazdım sildim. Ne diyeceğimi de bilemedim.
Allah ıslah etsin böyle adamları
amin canım.her tartışmamızda kızım kahroluyor ztn.onun ruh sağlığı bozulacak die çok korkuyorum :KK43:

Bas tekmeyi nafakanı da al keyfine bak bence neden daha önce yapmadığına üzüleceksin. Kulak zarını patlatacak kadar döven bi adam sağlıklı bi evlat yetiştiremez. Çocuğunuzun psikolojisi için evli kalmanız değil ayrılmanız gerekiyor

slm kızlar...
öncelikle beni bilenler bilirler eski konularımdan.eşimle birlikte geçirdiğim 11 yılımı.yalan dolan aldatma şiddet...en son kulağımın zarını patlatmıştı......
neyse o zamandan bu zamana epey geçti.eşim değişmeye yeminler etti.çok zorlu yollardan geçtik bu süreçte.son zamanlarda çok değişmişti beni tekrar inandırmıştı.artık değer veriyor demeye başlamıştım.birde kızımız var bu arada.ama ben 15 gün öncesine kdr böyle olduğunu sanıyordum...
bu zaman zarfında beni 2 kere aldatmışşş.yakaladım kıyametler kopardım.ama nafile hep aynı şeyler eski bir tanıdık eski bir arkadaş.sesimi hiç çıkardım.her gece kavga ettik.canım çok yanıyor.ben bu adamdan niye vazgeçemiyorum diye.kendimi önemsiz değersiz gereksiz hissediyorum.şimdiye kadar niye bekledin boşanmadın diceksiniz.etrafımda çoğu insan boşandı çocukların halini görünce hep tuttum kendimi.benm kızımda çok duygusal çok bağlı babasna.eşim normalde iyidir yüreği saf temizdir.ama bana karşı yaptıkları.....neyse dün gece tartıştık annemin evine gidicem biraz düşünmeye ihtiyacım var dedim.bişi demeden gitti yattı sanki iyi olur der gibi.bütün gece düşündüm.ve onun evden gitmesine karar verdim.sabah msj attım ayrı yaşayalım belki boşanmamıza yardımcı olur diye.tmm iyi düşünmüşsün dedi ayrılık iyi gelir kıymetimizi anlarız dedi.iş karşılığı apart varmış orası eşyalı ztn ben orda idare ederim dedi.vay be adam dünden razıymış.ama kahredicem onu inim inim inlicek.benden başka hiç biri kahrını çekmez onun.kızlar 1-2 günlük gelir.şimdi bütün eşyalarını topaldım akşama gelip alıcak.ne kdr sürer sonu neyle biter kızlar bilmiyorum.karışık olduysa kusura bakmayın çok doluyum.içimden gelenleri yazdım sadece.
Sürekli aldatan bir kocaniz varsa siz olmadan hemen birini bulacağı onunla evleneceği ihtimali onu vazgeçilmez yapmış olabilir. Bir de ihanete uğrayan kadınlar kendini değersiz karşı tarafı yani erkeği degerli görme eğilimindeler. erkek aldatmışsa bir eksiğim var diye düşünüyorlar r ama alakası yok.

Bas tekmeyi nafakanı da al keyfine bak bence neden daha önce yapmadığına üzüleceksin. Kulak zarını patlatacak kadar döven bi adam sağlıklı bi evlat yetiştiremez. Çocuğunuzun psikolojisi için evli kalmanız değil ayrılmanız gerekiyor
inş.dediğin gibi olur.inş.oh be onsuz hayat ne kdr rahatmış derim ileride...

Sürekli aldatan bir kocaniz varsa siz olmadan hemen birini bulacağı onunla evleneceği ihtimali onu vazgeçilmez yapmış olabilir. Bir de ihanete uğrayan kadınlar kendini değersiz karşı tarafı yani erkeği degerli görme eğilimindeler. erkek aldatmışsa bir eksiğim var diye düşünüyorlar r ama alakası yok.

işte tamda bu...onu başka biriyle elele kolkola görmeye razı değilim sanırım.ama bölede yapıyor aldatıyor bi şekilde gözü hep dışarda.inan ki kendimde bi eksikte göremiyorum.iyiyim güzelim temizim becerikliyim.bu adam daha ne istiyor anlamadım.... :KK43:

Kızınızın ruh sağlığı bozulacak değil bozulmuştur. Geceleri ettiğiniz o kavgaları kızınız duyuyor mu, kızınız ne hale geliyordur farkında mısınız? Kendinize yoksa kızınıza saygınız olsun! Daha o adamı başkasıyla görmeye tahammül edemeyeceğinizi anlatıyorsunuz.. Siz annesiniz, azıcık dik durun yahu.

ewet tektaraflı olmuyor...çokyoruluyor insan.bi mahsuru yoksa sen neden boşandın canım ?
Hangibirini söyleyeyim

Eve bakmazdı ne maddi ne manevi

Bende hep sustum oğlum için

Ben taviz verdikçe o tepeme çıktı hiçbirşeyden memnun değildi

Sürekli benim ailemi kötülerdi önce çok tartıştım laf söyletmedim baktım olmuyor son beş yıldır evime kimse gelmesin ben gelir sizleri görürüm dedim adam gelen giden olmadığı halde yine teyzen dayın diye diye geçen Şubat çekti gitti

Esas problem geçim derdi zor geldi

Ama şükürler olsun evim arabam işim var kimseye muhtaç değil birde evladım var şükürler olsun sağlığımda yerinde daha ne isteyem Rabbim

Sormak istediğin varsa seve seve cevaplarım tecrübeliyimm

Kızınızın ruh sağlığı bozulacak değil bozulmuştur. Geceleri ettiğiniz o kavgaları kızınız duyuyor mu, kızınız ne hale geliyordur farkında mısınız? Kendinize yoksa kızınıza saygınız olsun! Daha o adamı başkasıyla görmeye tahammül edemeyeceğinizi anlatıyorsunuz.. Siz annesiniz, azıcık dik durun yahu.

duyuyor tabi duymazmı odasına kapatıyor kendini hemen kahroluyorum.kendime bir söz verdim mücadele edeceğim...

Hangibirini söyleyeyim

Eve bakmazdı ne maddi ne manevi

Bende hep sustum oğlum için

Ben taviz verdikçe o tepeme çıktı hiçbirşeyden memnun değildi

Sürekli benim ailemi kötülerdi önce çok tartıştım laf söyletmedim baktım olmuyor son beş yıldır evime kimse gelmesin ben gelir sizleri görürüm dedim adam gelen giden olmadığı halde yine teyzen dayın diye diye geçen Şubat çekti gitti

Esas problem geçim derdi zor geldi

Ama şükürler olsun evim arabam işim var kimseye muhtaç değil birde evladım var şükürler olsun sağlığımda yerinde daha ne isteyem Rabbim

Sormak istediğin varsa seve seve cevaplarım tecrübeliyimm

anladım canım.ya benimki evine bakar bi dediğimi iki etmez bu konularda yedirir içirir giydirir.bu konuda hakkını yiyemem.ama yalanları aldatması bana değer vermemesi bnm için daha önemli böle olunca yediğimin içtiğimin bi önemi kalmıyor maalesef :KK43: ev araba iş bunlar bi düzen için gerekli şeyler tabi.bunları kendi çabanla mı aldın canım?

slm kızlar...
Başkalarını kahretmez onlar kıymetli olur el üstünde tutulur emin olun....

maalesef oyle görünüyor.ya ben geçen 11 yılıma üzülüyorum
.onun için okumadım çocukluğumdan gençliğimden hayallerimden vazgeçtim.dünyalar tatlısı bi kız verdim ona.yazık hepsi çöp mü şimdi :KK43:

Hepsi çöp olamaz tabii ki. Ona bir kız vermediniz, o kız daha çok size ait hatta, öyle birinin gerektiği kadar babalık yapması imkansız. Üstelik daha 27 yaşındasınız, çok gençsiniz, böyle canavar olmayan yeni birini bulup sağlıklı bir yuva kurarsınız. Dayaklara ve ihanete katlanmaktan çok daha kolay, zevkli ve yararlı olur.

X