- 26 Mart 2015
- 368
- 347
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
Bence bu evliliğe ayırdığınız sürenin sonuna gelmişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun Allah yar ve yardımcınız olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa etrafına karşı öyle lütfen efendi iyi saf kalpli ama bana karşı neden gaddar bende buna şaşıyorum ya ztn ??
Bence bu evliliğe ayırdığınız sürenin sonuna gelmişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun Allah yar ve yardımcınız olsun.
"
slm kızlar...
öncelikle beni bilenler bilirler eski konularımdan.eşimle birlikte geçirdiğim 11 yılımı.yalan dolan aldatma şiddet...en son kulağımın zarını patlatmıştı......"
Ele güne karşı nasıl iyi bir insan olabilir ki ? Kulağınızın zarı patlamış belki de işitme kaybınız var. Nerede iyiliği saf kalpliliği ? Eşinizin içindeki insanı çok derine mi gömmüşler ?
Fiziksel olarak şu anda çalışabilir kendi geçiminizi temin edebilir durumda mısınız ? Sağlığınız yerinde mi ? Önce kendinize ve çocuğunuza odaklanın.
düzelmemiş düzelceğide yok bence boşan...
kesinliikle boşan aynı böyle devam eder
Bu neyin kafası acaba ya, normalde iyi olan bi adam karısının kulağını patlatmaz!
Ya normal kavramın ya da iyi kavramın çok farklı.
Ayrıca kocan evet ayrı kalalim birbirimizin kıymetini anlayalım demiş ya koptum orada
Inşallah bu adam seni bırakır da kurtulursun
Anacim daha ne bekliyosun illa 4.defa mi aldatilacaksin, pes yaewet normalde alttan alan her türlü zorluğu yüklenen aman başkaları üzülmesin diyen bi tipim var.ama bundan snra değişmeye çalışacağım tabi.bunca zaman öyle oldu da noldu hiçbişi.bende kurtulmak istiyorum.inş. bu durumda da aldatır ki öle olacak bende görür duyarım da biter....
onun için yazlnızlığa alışmam için evden gönderiyorum.
umarım bundan sonrası güzel ve istediğiniz gibi olur zaten kadınlarımızın gelecek korkusu olduğu için bu durumlara düşüyor çalışan anneler eşler kendini ezdirmiyor çalışmayanlarsa kendini çaresiz hissediyor bu yüzdende başlarına gelmeyen kalmıyor evliliğini kurtarmak için çabalar gerekirse destek alırsın olmuyorsa zorlanmaya yada katlanmaya gerek yok birinciyi affettin şans verdin diyelim ama aynı şey tekrar ediyorsa evliliği sürdürmenin bir manası kalmıyor çalışmayan annelerde eşlerde bunları düşünmeli zorlu bir yolda olsa başlayabilmeli bir ömür böyle geçmesi için göz yummamalıbeni nasıl sindirdi nasıl güçsüz bir hale soktu anlayamıyorum ben böyle değildim.defalarca ayrıldım.2 kere dava açtım ama her seferinde caydırdı beni.daha göreceğim varmış demek ki
Tamam o cinsten çok var. İki yüzlü, kalabalığa oynayan.aaaa etrafına karşı öyle lütfen efendi iyi saf kalpli ama bana karşı neden gaddar bende buna şaşıyorum ya ztn ??
aldatılmak bnmde hoşuma gitmiyor tabi.ben sadce ondan kurtulmak istiyorum hazır bu hadde gelmişken karar vermişken bitsin istiyorumAnacim daha ne bekliyosun illa 4.defa mi aldatilacaksin, pes ya
inş. öyle olucak canım.daha güçlü daha sağlıklı bir yaşantım olacak kızımlaİyi de bu evlilikte eşiniz yanınızda iken de yalnızmışsınız zaten. Hatta size fiziksel şiddet uygulayan , sözde düzeliyor dediğiniz dönemde sizi 2 kez aldatan adamın yokluğu varlığından daha sağlıklı olur gibi duruyor.
inş. öyle olucak canım.daha güçlü daha sağlıklı bir yaşantım olacak kızımla
yorumun için çok tşk ederim canım.sonuna kdr haklısın.bende bir yerlerden başlayacağım artık.daha önce çalışmışlığımda var.iş bulmam kolay olurda önemli olan hayatla tek başıma nasıl mücadele edeceğim ???umarım bundan sonrası güzel ve istediğiniz gibi olur zaten kadınlarımızın gelecek korkusu olduğu için bu durumlara düşüyor çalışan anneler eşler kendini ezdirmiyor çalışmayanlarsa kendini çaresiz hissediyor bu yüzdende başlarına gelmeyen kalmıyor evliliğini kurtarmak için çabalar gerekirse destek alırsın olmuyorsa zorlanmaya yada katlanmaya gerek yok birinciyi affettin şans verdin diyelim ama aynı şey tekrar ediyorsa evliliği sürdürmenin bir manası kalmıyor çalışmayan annelerde eşlerde bunları düşünmeli zorlu bir yolda olsa başlayabilmeli bir ömür böyle geçmesi için göz yummamalı
aynen inş.canım amin ..Tamam o cinsten çok var. İki yüzlü, kalabalığa oynayan.
İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur. Pislik herif size bişey bulaştırmasın.