- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
-
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
sızın gbı kadınlara söyelenecek tek soz HIÇ KENDINIZE ACIMIYO MUSUNUZ ALLAH ASKINA.dayak var yanı neyı bekledınız bunca sene.... çoçuğunuz çok mutlumu sankı o evde......pislik bır baba şiddet yanlısı.mutsuz bır anne....ee çoçuk ne kadar mutlu olur bu evlılıkte??????????????
başlangıcı yaptım gönderiyorum evden zaman neyi göstericek bakalım.bende çok istiyorum bunu..Kurtul nokta
haklısınız bende onu düşünüyorum şimdi ama hayatla tek başıma nasıl mücadele ederim korkusu var.16 yaşımda evlendim ben bu adamla.korkumuyor değilim(((
gelecegınden cokta emın olmayın derım
malesef ıpını koparmıs dana gıbıdır o sımdı
son damlalarındayım zaten.ailem şehir dışında ama destek yaparlar tabi.bütün masraflarımızı ondan talep edeceğim ..kızınız buyumuş artık...hanı bebek degılkı bakıcı sorunu olsun vs vs....ailenız varsa yanlarına gıdın. yoksa iş bakın ev tutun....ılla yanımızda bı erkek olmasına gerek yok...dava acın nafaka ısteyın....tazmınat ısteyın...bu gbı pıslıklere mahal vermeyın yaptıklarına yanlarına kalmasın
Evladın senin aldatıldığını ve dayak yediğini görerek büyümesi hoşuna gidiyor sanırım.
Hala adamı kahretme derdindesin.
Sana bu eziyetleri yapan adam neden seni kaybedince kahrolsun ki?
Adam senden kurtulmaya çalışıyor farkında değil misin?
tmm bakıcam tşklerDün gece açılan 'kocamın şiddet sorunu' adlı bir konu var.
Oradaki mesajları okursanız, aslında kk kadınlarının size ne demek istediğini anlarsınız.
Belki kafanızda bir aydınlanma yaşarsınız....
aaaa etrafına karşı öyle lütfen efendi iyi saf kalpli ama bana karşı neden gaddar bende buna şaşıyorum ya ztn ??Ne çok böyle konu var , ve adama da mutlaka güzel bir iki çift laf ediyor hanımlar.
Defalarca eşini aldatan , döven biri nasıl aynı zaman da çok iyi ,yüreği saf temiz olabilir allasen?
Vazgeçilemeyecek neyi var anlamadım. Kızınız da zamanla alışır merak etmeyin. Çalışır hem kızınıza hem kendinize bakarsınız evel Allah yeterki isteyin
adam seni aldatmış hemde 2 kere seni aldatan adamın neyini bekledin ki duyduğun anda bitirmeliydin bunu şiddet konusuna girmiyorum artık kulak zarı patlatması şiddetten de öte bir durum olmuş sizinki
Annesi babası boşanan çocuklardan önce kendi çocuğunuza üzülün bence. Ahlaksız ve annesine şiddet uygulayan iğrenç bir babası ve güçsüz bir annesi var. Böyle bir “baba” çocuğuna ne verebilir allah aşkına? Boşanın gitsin.