bu adamdan kurtulacağım nokta......

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
slm kızlar...
öncelikle beni bilenler bilirler eski konularımdan.eşimle birlikte geçirdiğim 11 yılımı.yalan dolan aldatma şiddet...en son kulağımın zarını patlatmıştı......
neyse o zamandan bu zamana epey geçti.eşim değişmeye yeminler etti.çok zorlu yollardan geçtik bu süreçte.son zamanlarda çok değişmişti beni tekrar inandırmıştı.artık değer veriyor demeye başlamıştım.birde kızımız var bu arada.ama ben 15 gün öncesine kdr böyle olduğunu sanıyordum...
bu zaman zarfında beni 2 kere aldatmışşş.yakaladım kıyametler kopardım.ama nafile hep aynı şeyler eski bir tanıdık eski bir arkadaş.sesimi hiç çıkardım.her gece kavga ettik.canım çok yanıyor.ben bu adamdan niye vazgeçemiyorum diye.kendimi önemsiz değersiz gereksiz hissediyorum.şimdiye kadar niye bekledin boşanmadın diceksiniz.etrafımda çoğu insan boşandı çocukların halini görünce hep tuttum kendimi.benm kızımda çok duygusal çok bağlı babasna.eşim normalde iyidir yüreği saf temizdir.ama bana karşı yaptıkları.....neyse dün gece tartıştık annemin evine gidicem biraz düşünmeye ihtiyacım var dedim.bişi demeden gitti yattı sanki iyi olur der gibi.bütün gece düşündüm.ve onun evden gitmesine karar verdim.sabah msj attım ayrı yaşayalım belki boşanmamıza yardımcı olur diye.tmm iyi düşünmüşsün dedi ayrılık iyi gelir kıymetimizi anlarız dedi.iş karşılığı apart varmış orası eşyalı ztn ben orda idare ederim dedi.vay be adam dünden razıymış.ama kahredicem onu inim inim inlicek.benden başka hiç biri kahrını çekmez onun.kızlar 1-2 günlük gelir.şimdi bütün eşyalarını topaldım akşama gelip alıcak.ne kdr sürer sonu neyle biter kızlar bilmiyorum.karışık olduysa kusura bakmayın çok doluyum.içimden gelenleri yazdım sadece.
çok yorgunum yorumlarınıza ihtiyacım var.....

sızın gbı kadınlara söyelenecek tek soz HIÇ KENDINIZE ACIMIYO MUSUNUZ ALLAH ASKINA.dayak var yanı neyı bekledınız bunca sene.... çoçuğunuz çok mutlumu sankı o evde......pislik bır baba şiddet yanlısı.mutsuz bır anne....ee çoçuk ne kadar mutlu olur bu evlılıkte??????????????

haklısınız bende onu düşünüyorum şimdi ama hayatla tek başıma nasıl mücadele ederim korkusu var.16 yaşımda evlendim ben bu adamla.korkumuyor değilim (((

haklısınız bende onu düşünüyorum şimdi ama hayatla tek başıma nasıl mücadele ederim korkusu var.16 yaşımda evlendim ben bu adamla.korkumuyor değilim (((

kızınız buyumuş artık...hanı bebek degılkı bakıcı sorunu olsun vs vs....ailenız varsa yanlarına gıdın. yoksa iş bakın ev tutun....ılla yanımızda bı erkek olmasına gerek yok...dava acın nafaka ısteyın....tazmınat ısteyın...bu gbı pıslıklere mahal vermeyın yaptıklarına yanlarına kalmasın

gelecegınden cokta emın olmayın derım
malesef ıpını koparmıs dana gıbıdır o sımdı

Ne çok böyle konu var , ve adama da mutlaka güzel bir iki çift laf ediyor hanımlar.

Defalarca eşini aldatan , döven biri nasıl aynı zaman da çok iyi ,yüreği saf temiz olabilir allasen?

Vazgeçilemeyecek neyi var anlamadım. Kızınız da zamanla alışır merak etmeyin. Çalışır hem kızınıza hem kendinize bakarsınız evel Allah yeterki isteyin

adam seni aldatmış hemde 2 kere seni aldatan adamın neyini bekledin ki duyduğun anda bitirmeliydin bunu şiddet konusuna girmiyorum artık kulak zarı patlatması şiddetten de öte bir durum olmuş sizinki

son damlalarındayım zaten.ailem şehir dışında ama destek yaparlar tabi.bütün masraflarımızı ondan talep edeceğim ..

tşk ederim işte bunları duymaya ihtiyacım var.biliyorum ama görmemezlikten geliyorum benim yuvam ayakta kalsın istedim hep ama nafile (

Annesi babası boşanan çocuklardan önce kendi çocuğunuza üzülün bence. Ahlaksız ve annesine şiddet uygulayan iğrenç bir babası ve güçsüz bir annesi var. Böyle bir “baba” çocuğuna ne verebilir allah aşkına? Boşanın gitsin.

Ne çok böyle konu var , ve adama da mutlaka güzel bir iki çift laf ediyor hanımlar.

Defalarca eşini aldatan , döven biri nasıl aynı zaman da çok iyi ,yüreği saf temiz olabilir allasen?
aaaa etrafına karşı öyle lütfen efendi iyi saf kalpli ama bana karşı neden gaddar bende buna şaşıyorum ya ztn ??

Vazgeçilemeyecek neyi var anlamadım. Kızınız da zamanla alışır merak etmeyin. Çalışır hem kızınıza hem kendinize bakarsınız evel Allah yeterki isteyin

adam seni aldatmış hemde 2 kere seni aldatan adamın neyini bekledin ki duyduğun anda bitirmeliydin bunu şiddet konusuna girmiyorum artık kulak zarı patlatması şiddetten de öte bir durum olmuş sizinki

beni nasıl sindirdi nasıl güçsüz bir hale soktu anlayamıyorum ben böyle değildim.defalarca ayrıldım.2 kere dava açtım ama her seferinde caydırdı beni.daha göreceğim varmış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…