• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam beni katil edecek!!!

Neden evlenmeyelim ki.
Sizin evliliyiniz yolunda gitmiyor diye neden bekar kadinlarimiz evlenmesin?
Evliyim, gayet de mutluyum cok sukur.
Bilezikleri nereye harcadi esiniz?
Ne kadar bilezikti?
Ne kadar para tutuyordu?
Sadece merakimdan soruyorum.
Kadinlarimiz hakli, altin icin katil olacaginiza gavat kelimesi ve hirpalama zamani katil olsaydiniz keske.

Dipnot : Daga-yi sordugumda beni öldurmustunuz, her kes bilenzik de bilenzik diyor simdi)))

Bu ay ödediği ihtiyaç neydi? İhtiyaç diyorsunuz, yani keyfine havaya savurmamış ki adam. Bileziğim olsun da, borç içinde yüzelim demiyorsunuzdur umarım.

Bu arada evlenin yahu, güzel adamları kaçırmayın. Bazıları eşlerine hiç bilezik almamış olmalarına rağmen muhteşem bir eş olabiliyorlar.

Yahu şu bilenzik lafıyla dalga geçenler siz çok kültürlü insanlarsınız çok elitsiniz bu kelimeyi hiç duymadınız yaaa:ukala::ukala:

Sizin kalitenizde olmayan insanların konularına da yorum yapmayın!! herkes kendi kulvarında yarışsın kısacası tatlım..

Yahu hep yazıyorum banlaniyorum ama vazgeçmeyeceğim yine yazacağım yine yazacagimmmmm.. kadın haklı veya haksız konu hakkında hiç bir yorum yapmıyorum,ama bdv ye konu açtığına göre kendince dert edinmiş demektir..Peki siz bu kadar herşeyi çok bilip ama konu sahibinin tek kelimesiyle konuya yorum yapmayıp, haaa haaa, puhaaa, bilenzik mi çok komik demek gerçekten insanlığımızı sorgulamamiz gerekiyor..bu basit bir konu ama aldatma şiddet gibi konularda bile böyle bir güruh var ve illaki konu sahibini sinir edip banlatiyolar..ben en çok Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ye kızıyorum çünkü ben burda bunu yazdığım için ban yiyorum ama kalp kıran dalga geçen konuyu geyik topigine çevirenler özgürce bütün konu sahiplerine saldırıyorlar..konuya yorum yapmak yerine dalga geçmek daha ilgi görüyor ki bir çok üye bunu yapıyor rahatça:KK12::KK12::KK12::KK12:

Çok yazık. Dünyada neler oluyor, sizin bilezikleriniz gitmiş. (Her yerde bilenzik yazıyor doğrusunu zor yazdım :D ) Hem de kocanız tarafından muhtemelen ortak ihtiyaçlarınız için. Düğünümde kaç bilezik takıldı, kaçını benim ailem taktı kaçını onun ailesi hiç bilmiyorum. Hayatımız ortak olsun maddi manevi diye evlendik biz. Böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum.

gören de "bilenziğini" yabancıya vermiş sanır. Sanki yabancıya vermiş de ısrarla istiyor vermiyor diye de soğuyormuş. Sizin gibiler evlenmemeli haklısınız. 5 bileziğim vardı evimize borcumuza harcadık eşimle beraber geri falan da vermesine gerek yok. "evlilik" kavramını öğrenemeyen insanların da başkalarına evlenme diye ahkam kesmesine ayrı bi ayar oluyorum. Yazık adama ben olsam alır atarım suratına al diye

gören de "bilenziğini" :) yabancıya vermiş sanır. Sanki yabancıya vermiş de ısrarla istiyor vermiyor diye de soğuyormuş. Sizin gibiler evlenmemeli haklısınız. 5 bileziğim vardı evimize borcumuza harcadık eşimle beraber geri falan da vermesine gerek yok. "evlilik" kavramını öğrenemeyen insanların da başkalarına evlenme diye ahkam kesmesine ayrı bi ayar oluyorum. Yazık adama ben olsam alır atarım suratına al diye

Bilenzik: kocaya borç olarak verilen, katil olma yoluna iten değerli maden.

Bilezik: borç olarak verilmeyen, bilenziğe kıyasla nispeten daha değersiz olan.

Cahil cahil soruyorsunuz fakir misiniz nesiniz anlamadım ki. Hiç bilenzik sahibi olmamışsınız belli ki.
Gerçekten komik olduğunu mu düşünüyorsun:olamaz::olamaz:

Okuma yazmanın kültürle alakası yok ki 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Cehalet prim yaparsa bu ülke ileri gitmez ; çocuklarımızı da vicdanlı (tamam biraz abartmış olabiliriz😅) ama bilgili ve dikkatli yetiştirmeliyiz .... ayrıca bir sürü kişi de güzelce yorum yapmış , insanların neden acımasızca eleştirdiğini yazarın bir önceki başlığında anlayabilirsiniz ...

Bunun için mi soğumaya başladınız? Duyan da adam çok matah bir şey de tek kusuru bilenzikleri yerine koymaması sanacak.
Sözel, fiziksel şiddet görünce soğumuyorsunuz, birbirinize her türlü hakareti edip soğumuyorsunuz da 2 bilenzik için mi katil olacaksınız?
Bilezik olsa neyse :işsiz:

İhtiyaçlar ne ihtiyaçları ? Açarsanız bilenzikler haya mı gitmiş huya mı söyleriz

Yahu şu bilenzik lafıyla dalga geçenler siz çok kültürlü insanlarsınız çok elitsiniz bu kelimeyi hiç duymadınız yaaa:ukala::ukala:

Sizin kalitenizde olmayan insanların konularına da yorum yapmayın!! herkes kendi kulvarında yarışsın kısacası tatlım..

Yahu hep yazıyorum banlaniyorum ama vazgeçmeyeceğim yine yazacağım yine yazacagimmmmm.. kadın haklı veya haksız konu hakkında hiç bir yorum yapmıyorum,ama bdv ye konu açtığına göre kendince dert edinmiş demektir..Peki siz bu kadar herşeyi çok bilip ama konu sahibinin tek kelimesiyle konuya yorum yapmayıp, haaa haaa, puhaaa, bilenzik mi çok komik demek gerçekten insanlığımızı sorgulamamiz gerekiyor..bu basit bir konu ama aldatma şiddet gibi konularda bile böyle bir güruh var ve illaki konu sahibini sinir edip banlatiyolar..ben en çok Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ye kızıyorum çünkü ben burda bunu yazdığım için ban yiyorum ama kalp kıran dalga geçen konuyu geyik topigine çevirenler özgürce bütün konu sahiplerine saldırıyorlar..konuya yorum yapmak yerine dalga geçmek daha ilgi görüyor ki bir çok üye bunu yapıyor rahatça:KK12::KK12::KK12::KK12:
Neden banlandınız? Konularda geyik yapan veya üslupsuz yazan üyeleri şikayet et butonuna basıp rapor etmek yerine, yine topikten üslubunu uygun bulmadığınız kişilere kendinizce haddini bildirip üyelere "dangozlar" vb sözler sarf ettiğiniz için.

Bakın aynısını bu topikte de yapıyorsunuz, konudaki uygunsuz mesajları rapor etmiyorsunuz, sonuçta biz burada kim konu açtı, kimlerde o konulara neler yazdı takipte olamayız, şikayet raporlarıdır bizim gözümüz kulağımız, şu konuyla alakalı tek bir raporunuz var mı? Baktım maalesef yok.
Yapmadığınız şikayet raporları için bana değil kendinize kızmalısınız çünkü madem dalga geçiliyor dalga geçilmesini hakaret ederek, dangozlar iki yüzlüler vb sözlerle değil, şikayet et butonuna basarak önleyebilirsiniz.

Şimdi bu konuda dalga geçen varsa lütfen şikayet et butonuna basılarak rapor edilsin.

Sizin konularınızı iyi biliyorum. Yanlış yaptığınız nokta verdiğiniz evlenmeyin aklı. Onun yerine benim yaptığım gibi 18 yaşında evlenmeyin. Evlendiniz ilk aylardan hamile kalmayın. Hadi onu yaptınız sorunlu evliliğe 2.çocuğa hamile kalmayın yazsanız daha iyi bir akıl vermiş olursunuz. Okurken beynim otomatikten bilezik okumuş yorumlardan gördüm bilenzik yazdığını. Konunuza gelince eski konunuzu şok içinde okumuştum. Bu konu için yorum yapacak olursak eşim ihtiyacına harcadı yazmamışsınız ihtiyacımıza demişsiniz yani adam parayı alıp kafasına göre değil evine harcamış. Bilezik uğruna katil olmanıza gerek yok yani.

Back