- Konu Sahibi sekerzadem
Bilerzik değil bilezik demek istediniz sanırımBilerziği duydum da bilenzik ilk kez duyuyorum
Bi bilenzik icin katil olmayan da ne bilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilerzik değil bilezik demek istediniz sanırımBilerziği duydum da bilenzik ilk kez duyuyorum
Ikisi de değil bilenzik oBilerzik değil bilezik demek istediniz sanırım
gören de "bilenziğini" :) yabancıya vermiş sanır. Sanki yabancıya vermiş de ısrarla istiyor vermiyor diye de soğuyormuş. Sizin gibiler evlenmemeli haklısınız. 5 bileziğim vardı evimize borcumuza harcadık eşimle beraber geri falan da vermesine gerek yok. "evlilik" kavramını öğrenemeyen insanların da başkalarına evlenme diye ahkam kesmesine ayrı bi ayar oluyorum. Yazık adama ben olsam alır atarım suratına al diye
Gerçekten komik olduğunu mu düşünüyorsunBilenzik: kocaya borç olarak verilen, katil olma yoluna iten değerli maden.
Bilezik: borç olarak verilmeyen, bilenziğe kıyasla nispeten daha değersiz olan.
Cahil cahil soruyorsunuz fakir misiniz nesiniz anlamadım ki. Hiç bilenzik sahibi olmamışsınız belli ki.
Gerçekten komik olduğunu mu düşünüyorsun
Önemli olan bileziklerin de dahil olması degil, bilenziklerin de dahil olması.Bilezikler dahil tüm altınlarımı verdim eşime borçlarını kapatsın diye. Helali hoş olsun.
Dünya malı için bu kadar gerilmeyin derim :)
Çok iyiBilerziği duydum da bilenzik ilk kez duyuyorum
Neden banlandınız? Konularda geyik yapan veya üslupsuz yazan üyeleri şikayet et butonuna basıp rapor etmek yerine, yine topikten üslubunu uygun bulmadığınız kişilere kendinizce haddini bildirip üyelere "dangozlar" vb sözler sarf ettiğiniz için.Yahu şu bilenzik lafıyla dalga geçenler siz çok kültürlü insanlarsınız çok elitsiniz bu kelimeyi hiç duymadınız yaaa
Sizin kalitenizde olmayan insanların konularına da yorum yapmayın!! herkes kendi kulvarında yarışsın kısacası tatlım..
Yahu hep yazıyorum banlaniyorum ama vazgeçmeyeceğim yine yazacağım yine yazacagimmmmm.. kadın haklı veya haksız konu hakkında hiç bir yorum yapmıyorum,ama bdv ye konu açtığına göre kendince dert edinmiş demektir..Peki siz bu kadar herşeyi çok bilip ama konu sahibinin tek kelimesiyle konuya yorum yapmayıp, haaa haaa, puhaaa, bilenzik mi çok komik demek gerçekten insanlığımızı sorgulamamiz gerekiyor..bu basit bir konu ama aldatma şiddet gibi konularda bile böyle bir güruh var ve illaki konu sahibini sinir edip banlatiyolar..ben en çok Mune ye kızıyorum çünkü ben burda bunu yazdığım için ban yiyorum ama kalp kıran dalga geçen konuyu geyik topigine çevirenler özgürce bütün konu sahiplerine saldırıyorlar..konuya yorum yapmak yerine dalga geçmek daha ilgi görüyor ki bir çok üye bunu yapıyor rahatça