- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 784
- 363
- Konu Sahibi sekerzadem
benim icin bilezik degilde.
birseye soz verip yapmamasi daha buyuk sorun dur..
birseye soz verip yapmamasi daha buyuk sorun dur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadına o bilezikler yarın bigun adam bırakıp giderse yada ALLAH korusun başına bi iş gelir de çalışamazsa kendini ve ailesini ayakta tutabilsin diye takılır adam şuan benim çalışmama bile izin vermiyor benim geleceğe hiç bir garantim yok . Bide öyle düşün
Zaten bu altinlar kadin yeni bi hayat is bulana kadar idare etsin diye verilir yoksa 3 bilezikle omur surulmez. Esi izin bile verse kadinin kucucuk cocugu var birakip nasil calissin. Esi diye kadinin ailesinin verdigi hediyeleri kandirip elinden almaya hakki yokÇalışmanıza izin vermeyen bir adamla evlenmeyerek geleceğinizü daha rahat garantiye alırdınız aslında ve evlilik ya birgün giderse hesabıyla yapılmaz. Evlenmeden önce hayatınızı nasıl idame ettiriyorsanız ayrılınca da aynen öyle yaparsınız altınlarla mı gelecek kuracaksınız adam yatırım yapmış kim için yine eşi ailesi için gelen para da borca ihtiyaca gitmii kimin ihtiyacı ikisinin dimi e napsaysı konu sahibine göre altınları yapsaydı da borcu isterse tefeciden alıp ödesin bu mu ? İki insan birbirini sevdiği aynı evi paylaşmak istediği için evlenir maddiyata bu kadar dayandırıp 6 ayda bikaç.bilezik için katil olucam demek eşe hakaret etmek doğru yani hele evlilikteki bileziğe güvenip geleceğini garantilemek çalışır kazanırım ya boşanırsam
Bence teeee dün katil olmalıydı gavat kelimesinden sonra..ne oldu konu sahibi katil oldu mu?
Allah yardımcınız olsun. Yorumları okuyorum, herkes dalga geçmiş ama bence çok ciddi bir konu. Lafa gelince altınlar kadınındır denir de pratikte öyle olmuyor. Ben bileziklerini bozdurup istediği gibi harcayan bir kadın görmedim. Kocanız olacak s.. gününü gün etsin ama siz iki çocukla kalın öylece. Tabiki de değmiyorErkekler kullanıyolar kardeşim.bak 10 yıllık evliliğim bitti zararımı söyliyimmi 400 bin liralık bir evim gitti yaklaşık 30.000 lirada param.alttan girdi üstten çıktı iş açıcam dedi batırdı bidaha iş dedi batırdı hep iyi niyetimi kullandı.erkekler kullanıyorlar eşleri genel olarak söylemiyorum tabiki ama böyle.baktım maddi ve manevi uğrattığı zararlar üstelik hayatında 3 senedirde metres var son 1 senddir öğrendim.aptallığıma yanıyorum.siz siz olun aşkınızdan ölsenizde şütfen maddi şeylerinizi vermeyin deydimi bakın bana.2 çocukla tüm emeklerim gitti bir başıma kaldım
Bu ne kavat muhabbetidir yaBence teeee dün katil olmalıydı gavat kelimesinden sonra..
2 bilensik için değmesss kardeş
Konu sahibini korkuttunuz.
Hemen herkes haha hihi bilenzik yok bilezik bilerzik diye alay geçmiş.
Ne var yani ,anlamadinizmi çincemi konuşmuş?
Her yerin kendine göre şivesi var .
Bizde bilenzik diyoruz nolmuş cahilmiyim şimdi.
Katılıyorum ömür tüketiyorlar, ben boşanıyorum ve ömrümden ömür gittiBir gün sinirlerime hakim olamayıp katil olucamm!!!Evlenmeyin kızlar evlenmeyin bu erkeklere yaranilamiyor saçınızı süpürge etsenizde ömrunüzden ömür versenizde hak etmiyorlar bunları yiyeceksin iliklerine kadar sömürüceksiniz...
2-3 gun önce konu acmıştım esimin saçma sapan hareketleri diye o günden beri konusmuyordum.Biz ilk evlendigimiz siralar eşim dugunumuzde takilan bilenziklerimizi yatırım amaçlı birseyler yaptı benim ailemin taktığı bilenzikleri vermek istemedim ama zorla yalvar yakar aldi ve bana söz verdi yerine tekrar yapıcam dedi bir yerden para gelicekti onu alıp yapicakti ama o sırada başka ihtiyaçlar çıktığı için yapamadi bende sıkmak istemedim Önümüzdeki ay diye diye 6 aydir bekletiyor beni bu ayda yine bir yerden alacağımız vardı parayı alinca gidelim birlikte alalım dedi ama o parayida baska bir ihtiyacimiza vermis nedenide "BEN ONA KÜSMÜŞÜM" ve ben tembihlemistim bak beni heveslendirip durma sonra yapmiyorsun baska şeyler cikartiyorsun diye simdi de gelmiş önümüzdeki ay dio ben zaten 6aydir bekliyorum madem almiycan hicsöz verme veya gün verme soğumaya başladım artık bu adamdan...
kız benim eşdeğer ailemin taktığı bilezikleri alalı tam 2.5yıl oldu.sözde aldıktan bir ay sonra geri verecekti.söz aldım ağzındanki daha önce benden alıp yerine koymadığı okadar para altın ziynet vardıki.ancak ben salıverdim çünkü ben para pul altının saadet getirmediğine inandım.şimdilik eşimle çocuklarımla mutluyum.eşim tabiri caizse akşama kadar bizim için çalışıp benim ve çocuklarımın isteklerini yerine getirmeye çalışıyor çok şükür.çocuklarımın geleceği için bişeyler yapmaya çalışıyor fark ettimki.onunda sözünde durmaya çalıştığını ancak imkansızlıklar nedeniyle sözünü yerine getiremediğini anladığım günden beri anın tadını çıkarıyorum.Allah kimseye dermansız dert vermesin.inanın sabrın sonu selamet.evli arkadaşlarıma buradan diyorum ki eşinizle hakaret sapıklık şiddet türü problemlerinizi yoksa eğer az sabırlı olun sebaat edindik sonunda mutlu olunBir gün sinirlerime hakim olamayıp katil olucamm!!!Evlenmeyin kızlar evlenmeyin bu erkeklere yaranilamiyor saçınızı süpürge etsenizde ömrunüzden ömür versenizde hak etmiyorlar bunları yiyeceksin iliklerine kadar sömürüceksiniz...
2-3 gun önce konu acmıştım esimin saçma sapan hareketleri diye o günden beri konusmuyordum.Biz ilk evlendigimiz siralar eşim dugunumuzde takilan bilenziklerimizi yatırım amaçlı birseyler yaptı benim ailemin taktığı bilenzikleri vermek istemedim ama zorla yalvar yakar aldi ve bana söz verdi yerine tekrar yapıcam dedi bir yerden para gelicekti onu alıp yapicakti ama o sırada başka ihtiyaçlar çıktığı için yapamadi bende sıkmak istemedim Önümüzdeki ay diye diye 6 aydir bekletiyor beni bu ayda yine bir yerden alacağımız vardı parayı alinca gidelim birlikte alalım dedi ama o parayida baska bir ihtiyacimiza vermis nedenide "BEN ONA KÜSMÜŞÜM" ve ben tembihlemistim bak beni heveslendirip durma sonra yapmiyorsun baska şeyler cikartiyorsun diye simdi de gelmiş önümüzdeki ay dio ben zaten 6aydir bekliyorum madem almiycan hicsöz verme veya gün verme soğumaya başladım artık bu adamdan...