Bu adam beni katil edecek!!!

Ben olsam o bileziklerle sizi gönderirdiö
Bilenzikler yüzünden katil olacakmış bak sen

Bilerziği duydum da bilenzik ilk kez duyuyorum

Bi bilenzik icin katil olmayan da ne bilim

Yedikocalı Hürmüz Bilezik Sahnesi diye aratırsanız gülümseyebilirsiniz. 2 dakikalık bir şey.

Konu sahibi, sonuçta ortak giderlerde kullanılmış. Evlilikte benim-senin olmamalı diye düşünüyorum.

Evlilikte benim senin olmaz ki? Sonuçta bir yuva kuruyorsunuz herşeyiniz ortak olması gerekir borç almak nedir? Tamam sana geri alıcam demiştir ama alsa bile o bilezikler yine bozdurulup yine ihtiyaçlara gidecek. Sonuçta adam seni rahat ettirmek için birşeyler yapıyor BİLENZİK diye tutturmana gerek yok

Eşinizin ödediği bı kredi kartınız yok mu? Ordan alsanız bilezikleri, sen beni kandırıp durduğun sürece ben de böyle yapicam deseniz?

Üstüne bir bardak soğuk su iç 10 bilezik verdim eşime onlar dar günümüz hastalık zorluk günlerimiz içindi eşim araba aldı yapacam dedi yapmadı üstüne Bi sürü borç ve ben bu adamla 16 senedir evliyim ne yazık ki

Keşke guvenmeseydin, geri vereni pek duymadım. Herkes aynı hikayeyi anlatıyor. Söz verdi geri ödeyecekti bla bla.

N, N olalı böyle zulüm görmedi.

Ya siz kayinvalidenizin ineklerine bakmamak için 2. Çocuğu yapma planları kuruyordunuz kocanla (ki planın ilk aşaması da tutmuş) ne ara bilenzik için adamı öldürecek levele atladınız bak hele benimki de (bizim )borçları kapatıp (bize) araba almak icin benim bilenzikleri yedi gel de katil olma

En büyük derdiniz bu olsun. Çok da darlamayın, adamın yapacağı varsa da inattan yapmayacak adam. Kocan değil mi zaten. Dibinde işte. İlla ki yapar sana yine bilenziklerini

1. Konunuza değer verip bu sitede yorum yapan insanlara cvp verirseniz çok iyi olur .bizde sizin saygılı bir kadın olduğunuzu düşünürüz bu sayede .
2. BileNzik değil bilezik .
3. Haklısınız verilen siz tutulmalı esiniz ayıp etmis ama başka ihtiyaclariniza harcanmış sonuçta para çokta takmayın

Benim param senin paran yok evlilikte. Bende ailemin taktıkları dahil neyim var neyim yoksa verdim cünkü yuvamız için bu şarttı. Mutlu olacagım Bi evim yokken o "bilenzikler" kolumda olsa ne olur Allah askına. Rabbim yardımcı oldu simdide tek tek birikim yapıp (kendim yapıp) esimden de destek alarak alıyoruz. Bu kadar üstüne gitmeyin yani illa da al diye

Konuya odaklanamadim bileNzikten. cekirdek citlerken bir tane kotu bozuk cekirdek denk gelir ya ayni oyle tadim kacti
Inekleri sat bileNzik al sekerzadecim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…