bu acıyı ne dindirir ki?

canim benim senin yasadigin cok daha zor, cok uzuldum. veren de Allah alan da dogru bunun otesi yok. Insallah Rabbim en kisa zamanda en uygun zamanda meleginin kardesini yollar, burda bizlere dogumdan saglikli bir sekilde dondugunuz gunleri yazmak nasip eder, Insallah.

insallah canim sana,bana hepimize.
Bir baslik daha vardi baktigim , orada okudum bizim gibi bebegini kaybedenler yazmislar, sonra hamile kalanlar, bebegini saglikla doguranlar, ne guzel dedim, insallah bizlere de nasip olur boyle guzel haberlerimizi vermek birbirimize.

Insallah canim, bir gun tabiiki yazacagiz. Allahim cok bekletmez Insallah. ben biraz gec hamile kalmistim da, 22 ay:)

kıyamam ben sana yaa:KK43:
inan çok etkilendim üzülme diyemiyorum al valizini eşinide al o evden git diyemiyorum yaşadığın acı senin acın sen daha iyi bilirsin fakat ne olur harab etme kendini allah büyük eşine destek ol beraber aşarsınız yapma böyle unutmaya çalış tekrar olması için dua edeceğim sana şans sizinle olsun

hipatia senin acın daha büyük insan ailesiyle olmak istiyor bu günlerde ama sen babanı kaybetmişsin çok acı çok allah sana da sabırlar versin umarım bebeğin olur sağlıklıca
ozlem80 cim o kadar kötü ki o masada kalakalmak iki kere yaşadım ve çok iyi biliyorum o anı çırpınıyorsun yok mu kalp atışı yok mu diye soruyorsun ve doktorunun yüz ifadesiyle zaten yıkılıyorsun sizler test yaptırdınız mı genetik testler kanama tesleri falan?

biraz daha iyisindir umarim, zaman ve oncelikle inancimiz tek care. insan bir seyden korkunca Yasin duasini, korkularinin giderilmesini niyet ederek okumasi iyi gelirmis ben denedim yardimci oldu.
ben pihtilasma testlerini yaptiriyorum su an, sana da yapildi mi? yapilmadiysa gerekirse ozelde de olsa lutfen yaptir. cozumu olan bir sorun.Insallah testlerimiz temiz cikar bu da bizi rahatlatir, yok sorun varsa da bir dahaki hamileligimizde cozmu olan bir soun var deriz yine de rahatlariz.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten benimde acım daha yeni bende ilk bebeğimi kaybetim inşaalah ALLAH bizede nasip eder bebişlerimizi ellerimize alırız :Saruboceq:

Rabbim birdaha böyle acı yaşatmasın size inşallah.Allah yardımcınız olsun :gitme:

bende 17 haftalık hamileyim hayatta en çok istediğim bir bebek sahibi olmaktı daha 1.5 senelik evliyim evliliğimizin ilk 6 ayına kadar hiç korunmamamıza rağmen bebek olmadı eşimde çok istiyordu ikimizde çok üzülüyorduk sorun mu var acaba diye ama birgün 31 aralık 2008 de hamile olduğumu öğrendim yılbaşında bir insana bundan güzel bir armağan olabilirmi ama bebeğimin 2.5 aylıkken kalbi durmuş kaybettim. yıkıldım resmen nasıl bir acı fiziksel çektiğin hiçbir acı yerini tutamaz seneye kadar bebek istemiyordum ama Rabbimin takdiri verende o alanda o 4 ay sonra hamile kaldım bebeğim şu anda gayet sağlıklı çok şükür büyüor o hareket ettikçe dünyalar benim oluyor:) Allah büyüktür sabret eminim sende bir evlat sahibi olacaksın. sakın isyan etme mükafatını görürsün canım

öncelikle herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum benim yaşadığım acıyı yaşayan canım arkadaşlarım umarım iyi olacağız acılarımız dinecek sevimli bir bebekle ben hepimiz için her gece dua ediyorum çok yıprandım evet ama benden daha kötü durumda olan arkadaşlarımı görünce diyorum ki direnmeliyim allah hepimize inşallah en güzel zamanda en iyisini nasip eder hepinize sevgilerimi gönderiyorum benim acımı yaşayanlara da sonsuz sabırlar diliyorum

biraz daha iyisindir umarim, zaman ve oncelikle inancimiz tek care. insan bir seyden korkunca Yasin duasini, korkularinin giderilmesini niyet ederek okumasi iyi gelirmis ben denedim yardimci oldu.
ben pihtilasma testlerini yaptiriyorum su an, sana da yapildi mi? yapilmadiysa gerekirse ozelde de olsa lutfen yaptir. cozumu olan bir sorun.Insallah testlerimiz temiz cikar bu da bizi rahatlatir, yok sorun varsa da bir dahaki hamileligimizde cozmu olan bir soun var deriz yine de rahatlariz.

testlerimi yaptırdım canım işte 1 ay sonra falan çıkar dediler ben de bekliyorum zaten çözüme ulaşmadan aynı acıyı yaşamamak için tekrar hamile kalmayı düşünmüyorum tabi kısmet bu işler ama çok acı oluyor en azından bir çözüme ulaşmak istiyorum

X