o kadar kötüyüm ki canım sadece dua ediyorum ve senin gibi iyi dilekte bulunanlara da teşekkür ediyorum tek istediğim bu acıyı artık yaşamamak umarım bu güzel duan kabul olurCanımm kıyamam
Teselii edecek bir kelime bulamıyorum kii yok zaten
Rabbim bundan başka acı tattırmasın,sabır versin , en kısa zamanda dilegine kavuştursun
hipatia senin acın daha büyük insan ailesiyle olmak istiyor bu günlerde ama sen babanı kaybetmişsin çok acı çok allah sana da sabırlar versin umarım bebeğin olur sağlıklıca
ozlem80 cim o kadar kötü ki o masada kalakalmak iki kere yaşadım ve çok iyi biliyorum o anı çırpınıyorsun yok mu kalp atışı yok mu diye soruyorsun ve doktorunun yüz ifadesiyle zaten yıkılıyorsun sizler test yaptırdınız mı genetik testler kanama tesleri falan?
canım benim bak ne güsel işte artık sorun neyse öğreniceksin ve bu şekilde ilerliyceksin...ben de yaptırıcam güya ama daha bir adım bile atmadım....canım benim inşş bu testten sonrada sorunu çözüp bebişini alırsın kucağına ne hissetiğini biliyorum inan ilkinde bende günlerce ağlamıştım eşimle bile konuşamıyordum çünkü ağzımı açsam ağlıyordum..üsülme tamam mı pozitif düşün ve inan :teselli:
evet insan o doğum tarihi geldiğinde yıkılıyor ilk bebeğim de 22 martda doğacaktı 2.si de aynı gün doğacaktı inşallah hepimizin bebeği olur ama bence ilk kaybımda testleri yaptırsaydım belki böyle olmazdı ama işte ilk kayıplarda da doktorlar teste gerek duymuyor hele devlette 3 kayıptan sonra yapıyorlar çok kötü bir durum bence belki de çok basit bişey yüzünden böyle acılar çekiyoruz yani tedavisi kolay bir durum yüzünden ama bilemiyorum sadece bir sonuç alıp öyle ilerleyeceğim ve bundan sonra inşallah hamile kalırsam kimseye söylemeyeceğim çünkü bu daha da çok acı veriyor ve ilk 8.haftada gidicem öyle önceden falan gitmiyceminan canim gözlerim dolu dolu okudum.bogazimda bir dügüm var sanki.evet yasayan bilir bende yasadim benimde 3 aylikti ilk göz bebegimdi.agustosun 23.de dogum demisti drum.yani bu siralar.o yüzden cok duygusalim.seninde yazini okuyunca gözyaslarimi tutamadim.Rabbim cok büyük sabir versin canim sana......Rabbim yar vede yardimcin olsun.insallah birgün bu acilarimiz bebegimizi kucagimiza alinca son bulacak.herseyin hayirlisi be canim.mutlaka bunda vardir bir hayir.inan su anda cok üzgün oldugunu biliyorum.cünkü bizler ne dersek yinede senin icin yanacak.insallah tez günde hamile kalip saglikla bebegini kucagina alirsin.
inan ben de biriyle konuşsam ağlamaya başlıyorum şu an uyumam gerekiyor aslında kanamam oldu kürtaj oldum ama uyuyamıyorum kötü rüyalar görüyorum eşim ağlama artık üzme kendini dediğinde bile sen ne anlayacan acımı demek geliyor içimden sanki onun bebeği değil kaybettiğimiz insan böyle saçma şeyler de düşünebiliyor ağlıyorum ağladıkça insanların tesellilerini duyuyorum teselli duydukça ağlamak istiyorum geçmiş olsun bir daha olur sözünü duydukça ağlamak istiyorum 3.denemem de böyle olursa ben ne yaparım bilmiyorum işte böyle
canım benim ağlama desem olmaz üzülme desem olmaz çünkü bu acı bizim oluyor ve yaşamamız gerekiyor...insanlara bir daha olur demesi kolay çünkü onlar yaşamıyor biz yaşıyoruz içimize düştüğü ilk andan itibaren onu seviyoruz onunla konuşuyoruz hayaller kuruyoruz....kürtaj olduğunda canından can gidiyor resmen canın koptuğunu anlıyorsun ben anesteziyle olmadım kürtajım ağlaya ağlaya bağıra bağıra oldum hiç unutmam halada gözlerim doluyor...eşinde muhahkk üzülüyordur ama erkekler genelde güçlü görünmeye çalışırlar ...canım sana tavsiyem yanlız kalma şu sıralar eşinle bişiler yapmaya çalışın...ben kendimi eve kapamıştım ve sonunda panik atak oldum ve çok siddetli ataklar geçirdim...her gece acildeydim şu sıralar iyiyim çok şükür...
ben de 23 haftalik bebegimi kaybettim 1 ay once, normal doguma girmek zorunda kaldim, olu bebek doguracagimi bile bile,arkasindan bir de kurtaj kalan parca varsa temizlemek icin..cok zordu,hayaller yerle bir oluyor ama kizlar yapacak hic bir sey yok.Hersye kader kismet, benim bebegimde ne otopside,ne kromozom testi sonuclarinda hic bir anormallik cikmadi ,yani sebepsiz gozukuyor olumu.Sanirim hepimizin bir vakti var, yuce Rabbim bekliyor, alan da veren de o deyip sabredip,bebeklerimizi kucagimiza almak icin dua etmekten baska gelen bir sey yok elimizden.Belki cok kaderci ama ben kendimi boyle avutabiliyorum ancak.
Sizlere de cok gecmis olsun,insallah tetkiklerinizin ardindan neden ne bulunur,bundan sonra mutlulukla alirsiniz bebeklerinizi kucaklariniza.