Bu acıya kim dayanabilir ?

İnsan başına gelen şey sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyor. Ama çok şükür inançlıyım bir şekilde her seferinde ayağa kalkıyoruz. Sabah ki acının verdiği sarhoşlukla sağlıklı düşenemiyordum. Ama bende sizin gibi düşünüyorum şu an gideceği varsa benim tutmaya gücüm yetmez o şu an tutunmaya çalışıyor ve bende dinlenip sakin olmaya çalışarak ona destek veriyorum. Kanamam kahverengi nokta şeklinde azaldı inşallah artmaz bir daha.

Teşekkür ederim umudum var herşey bitmiş değil şu an gebeliğim devam ediyor çok şükür düşük tehdidi var tabi

Progestan diye bir ilaç var düşük önleyici onu kullanıyor musunuz ? Birde ben ne kanamalar yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alanlara şahit oldum o yüzsen stres yapmayın lütfen

Ya gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza çok haklısınız Bakın inancınız ne bilmiyorum ama uğur koşarın kitaplarını tavsiye ederim. Şu durumda özellikle Allah de ötesini bırak kitabını.
Şöyle diyor; Allah senden çok istediğin birşeyi aldıysa bilki daha iyisini vermek içindir. Allah dertten önce dermanını hazırlar.
İsyan etmeyelim yeter ki çok zor evet ama sert rüzgarlar yüksek dağlarda esermiş. Allah bize sıkıntı vermekle kulluk derecemizi arttırıyor.
İmtahanlarımız kolay olsun hepimizin kucağı sağlıklı meleklerle dolsun inşallah bidaki bayram biz de bebeklerimizle gezelim inşallah

Progestan diye bir ilaç var düşük önleyici onu kullanıyor musunuz ? Birde ben ne kanamalar yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alanlara şahit oldum o yüzsen stres yapmayın lütfen
Evet iğne ve fitil kullanıyorum. Kesenin büyümesi ve ettafında kanama olmaması umutlandırıyor beni. Ebe de böyle söyledi kimisinde 9 ay boyunca oluyor. Sen stres yapma daha çabuk atlatırsın dedi

Amin amin inşallah . Birbirimize dua edelim tanımasak bile başkasına yapılan dualar daha makbulmüş . Rabbim dualarımızı kabul Etsin inşallah

Çok duygulandım gerçekten,şuan nasıl bebeğiniz herşey iyimi ..

Ikinci gebeligimde(kızımda) tam 7 ay lekelenme ve kanamam oldu..Hatta doktorum ilk haftalarda düşer bu Annesi fazla umutlanma dediginde demeyin oyle doktorbey nolur diyordum..Cok sukur 7 ay icinde anca kesildi lekeler..Allahim bağışlarsa suan 6 yaşının icinde kuzum...

Tıbbi olarak bir sorun olmayan insanlarda çocukluğunda yaşadığı gğvenli bağlanma probleminin düşüğe sebep olduğunu biliyor musunuz? Bir arkadaşım da 3 düşükten sonra aldığı terapi ile hamile kaldı ve çok şükür şuan 22. Haftasında.

Ben 38 yaşındayım. Ocak ayında ilk defa hamile kaldım. Kalp atışını duyamadık. Kürtaj oldum. Temmuz başında yine hamile olduğumu öğrendim. Keseyi gördüm. Eşimin memleketindeyiz. İlçede doktordan randevu aldım. Doktor aniden izin alıp gitmiş. Başka doktor yok. Lekelenmem var, bazen hafif kanlı akıntı oluyor. Kalp atışı var mı yok mu bilmiyorum. Haftaya perşembe bayram sonunda kendi yaşadığımız şehre dönünce doktora gideceğim. Rahat olun lütfen. Herşeyde bir hayır vardır. Bizim için en hayırlısı oluyordur emin olun. Bazen benim de aklıma geliyor. Acaba yaşıyor mu yaşamıyor mu ki diye sonra kafamdan atıyorum düşünceyi. Hayırlısı olsun diyorum. Hiç moralinizi bozmayın.

Allah size bağışlasın. Umarım bende buraya çok zordu ama başardık. Şimdi yanımda uyuyor diye konu açarım

İlk defa duyuyorum araştırıcam

Hakkımızda hayırlısı olsun. İsterseniz acile gidin progestan kullanmanızda fayda var

Bence şükür etmen lazım en azından hamile kalabiliyosun Allah büyük demekki hakkında hayırlısı buymuş düşünsene eger dusuk yapmasaydin dogurdun ya bebegin hayırsiz olursa (engelli demiyorum hersey Allahtan) annemin de bir oglu var keske olmasaydi die dua ediyo bir anne icin en zor sey toparlan ve şüküret her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır unutma çok geçmiş olsun

Ya iyi güzel diyorsunuz da. Çevre bu tür durumlarda destek olmayı bırakın köstek oluyor . Neden böyle oldu ? senden mi kaynaklı ? Sebebi neymiş ? Vb bazen daha ağırları bile söyleniyor birebir yaşadığım için çok iyi biliyorum . Hatta senden sonra evlenenler doğurdu bile tarzından aşağılayıcı şeyler . Diyeceksiniz ki çevreyi boşverin ama olmuyor işte psikolojik olarak çöküntü de oluyor İnsan . İnancı iyi olsa da oluyor nedenler niçinler kafadan bir türlü çıkmıyor maalesef

Çok geçmiş olsun. Tekrarlayan düşüklerde anne adayında “mthfr gen mutasyonu” var mı diye gen testi yapılması gerekiyor. Eğer böyle bir şey varsa, etkisini azaltmak için bazı spesifik vitamin takviyeleri veriliyor. Örneğin asla folik asit değil, onun yerine folinik asit ve metil folat kullanmak gibi.

Geçmiş olsun,ama acaba çok mu stres yapıyorsunuz? Yazdıklarınızdan onu hissettim. Benim de kahverengi lekelenmem olmuştu. Stres yapmamanız gerekiyor bu süreçte

Senj cok
Seni cok iyi anliyorum dusenin dostu olmaz banada cok yaparlardi cok uzulurdum bende ama icimden sadece bunu diyodum yasadigimi yasayin bana soyleyen herkes yasadi cok sukur cocugum oldu ama imtihan sınıfta kalma diger dunyada var sadece dua et tabi tıbbi olarakta arastirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…