- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim çabuk toparlanmanı diliyorum. Yaşadıkların zor ama hepsinin Allah katında bi nedeni var, biz bilmiyoruz ama her şerde hayır vardır diye bunu bize Rabbimiz söylüyor. Ya doğuma yakın veya doğduktan sonra kaybetseydin? Bide bunları düşün. O acı kat kat fazla olurdu değilmi.... Ama Allah sana bunları yaşatmadığı için yinede şükretmen lazım. Pıhtılaşma, kan uyuşmazlığı gibi sorunlar yok dimi? Detaylı bi kan tahlili yaptırdın mı peki demirin, d vitaminin falan ne durumda? Eşin tahlil yaptırmadıysa mutlaka o da yaptırmalı. Bende 3 ay önce kürtaj oldum ve o stresi 2,5 ay boyunca hergün yaşadım. Ama benden daha kötüsünü yaşayanlar olduğu için şükrediyorum. İmtihan dünyasında olduğumuzu unutma. Eğer isyan etmezsen, sabredersen, tevekkül edersen kazanan sen olacaksın. Allah sabırların mükâfatını elbet verir. Eğer yaşın 30'un altındaysa beklemekle kaybettiğin bi zaman yok . Mesela 35-40 değilsindir heralde dimi buna bile şükretmek gerek. Allah bizim için en doğru zamanı bilendir lütfen umudunu kaybetme, kendini harap etme . Bu dünya çok kısa...