• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu acıya kim dayanabilir ?

Trambofili testi negatif
belkide sperm kalitesiylede alakali olabilir herneyse . yiyecek ekmegi varsa rabbim saglik vereir karnini oksa nas felak oku allaha dua et herseyin basi dua dinlen canm rabim kimsenin kaldiramayacagi yuku vermez demekki sagliksiz gebeliklermis sen cinsiyeti belli olna kadar kimseye deme

Düşük yapma sebebiniz bulunamadı mı? Kan pıhtılaşmasına bakıldı mı?

Amin canim ben her turlu iskenceye dayanarak babalari istemedigi halde 2 tane melek dogurdum sukurler olsun sonra bi tane de kurtaj oldum malesef , herkesin imtihani ayri bilemiyosun ama Rabbim dayanma gucunu veriyo Allahim kimsenin kucagini bos koymasin..
babalari istemedigi halde neden yapti o melekleri?

bu aciya insan olan herkes dayanabilir. cunku rabbim, kimseye tasiyamayacagi dert vermez.

yasanyan bilmez argumanlariyla gelmesin kimse bana. yasadim ve gecti.

Acile gittik iğne yapıldı ara ara kırmızı-kahverengi kanamam devam ediyor.Bugün ilk kez istifra ettim hastane.Bulunduğumuz yerde kadın doğumcu yoktu acilde yakındaki bir ilçeye gittk.
Ultrasonla baktılar kese de sıkıntı yok 3 gün önce 9.2 milimdi şimdi 1.5 cm olmuş içinde embriyo var kanama gözükmüyor dedi.
İstirahat ,bol su önerdi.
Bir ebeyle konuştum böyle olup riski geçen doğum yapan kişiler çok stres yapma dedi.
Artık wc de akıntımı kontrol etmiyorum. Zaten düşecekse ağrıyla aşırı kanamayla haber verecek.
Sabaha göre daha iyiyim içimde bir yerlerde umut var inşallah bu günleri atlatırım sağlıklı bir bebeğim olur 🙏
Hepinize çok teşekkür ederim bana destek oldunuz dualarınızı eksik etmeyin .

Kün fe yekün...
Ayni şeyleri bende yaşadım cok iyi anlıyorum seni ama umudunu yitirme Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
Bir de şöyle düşün belki dünyaya gelse ya özürlü ya ilerde asi bir çocuk olacaktı ve rabbim sana bunun için nasip etmedi...
Her şerde bir hayır vardır unutma... insallah hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik ve doğum gerçekleştirirsin... kendine sıkıntı etme akışına bırak düşünüp stres yaptıkça kendine ve bebeğe sıkıntı yapmış olursun... :KK69:

Kün fe yekün...
Ayni şeyleri bende yaşadım cok iyi anlıyorum seni ama umudunu yitirme Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
Bir de şöyle düşün belki dünyaya gelse ya özürlü ya ilerde asi bir çocuk olacaktı ve rabbim sana bunun için nasip etmedi...
Her şerde bir hayır vardır unutma... insallah hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik ve doğum gerçekleştirirsin... kendine sıkıntı etme akışına bırak düşünüp stres yaptıkça kendine ve bebeğe sıkıntı yapmış olursun... :KK69:
Evet dün gece çok üzüldüm belkide ondan bu kadar çok arttı kanama şu an kahverengi leke şeklinde devam ediyor umarım en kısa zaman da beyaza döner. Beyaza döndüğünde de iyiyim diye hareketlenmycem 3. Ay boyunca iyi olsamda yatmayı düşünüyorum

Madem bukadar düşük öykün var,genetik testleri yaptırsaydın önce. Peşpeşe gebelikler,emin olmadan fazla sevinçler biraz abartı olmuş. Yalnış anlama hani en azından daha temkinli yaklaşman hayrına olur. Düşüklerin sebebini araştırıp,hem kafa hemde vücut olarak dinlenmeni de tavsiye ederim. Daha nicelerine katlandım bende,6aylık karnımda öldü oğlum.. öncesinde de
birçok kayıp yaşadım. benimkinden de ağır acılar yaşayanlar var insanoğlu için hepsi. (Başlığa istinaden yazıyorum bunları) İnşallah bu sefer korktuğuna uğratmasın Allah.

Evet dün gece çok üzüldüm belkide ondan bu kadar çok arttı kanama şu an kahverengi leke şeklinde devam ediyor umarım en kısa zaman da beyaza döner. Beyaza döndüğünde de iyiyim diye hareketlenmycem 3. Ay boyunca iyi olsamda yatmayı düşünüyorum
Canım allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah, hayırlı sağlıklı güzel bir evlat versin sana. Üzme kendini allahım beteriyle sınamasın, 40 gün önce yengemin biri üniversite biri evlilik çağındaki iki kızı gözünün önünde vurularak öldürüldü. Kendisi hala hastanede yatıyor. Benim çocuğum yok ama bir arkadaşım insanın zaman ilerledikçe çocuğuna daha çok bağlandığını söylemişti. Dayımın ve yengemin kimbilir kızlarıyla görmeyi hayal ettiği ne günleri vardı, geçmişe dair ne anıları var hafızalarında kimbilir. Böyle düşünmeye çalış, ya hafızanda binlerce anıyla böylesine acı şekilde evladından kopmak zorunda kalsaydın? Güzellikler gibi acılar da allahtan geliyor, mutsuzluğu da tıpkı mutluluk gibi kucaklayarak önümüze bakmamız, tedavi vs ne gerekiyorsa üstümüze düşeni yapıp tevekkül etmemiz gerekiyor bazen.

Madem bukadar düşük öykün var,genetik testleri yaptırsaydın önce. Peşpeşe gebelikler,emin olmadan fazla sevinçler biraz abartı olmuş. Yalnış anlama hani en azından daha temkinli yaklaşman hayrına olur. Düşüklerin sebebini araştırıp,hem kafa hemde vücut olarak dinlenmeni de tavsiye ederim. Daha nicelerine katlandım bende,6aylık karnımda öldü oğlum.. öncesinde de
birçok kayıp yaşadım. benimkinden de ağır acılar yaşayanlar var insanoğlu için hepsi. (Başlığa istinaden yazıyorum bunları) İnşallah bu sefer korktuğuna uğratmasın Allah.
+1

Eşim ve benim bütün tahlillerimiz yapıldı. Düşük sebebi araştırıldı hiçbirşey bulunamadı pıhtılaşma vs yok. Kimyasalı gebelikten sayma dedi doktorum. İkinci düşükten 6 ay sonra hamile kaldım. Hepsi doktor kontrolünde oldu bütün hormon vitaminlerime bakıldı doktor izniyle gebe kaldım. Ve doktorum %80 düşmez gayet iyi dediği için bu kadar yıpranıyorum.

Canım allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah, hayırlı sağlıklı güzel bir evlat versin sana. Üzme kendini allahım beteriyle sınamasın, 40 gün önce yengemin biri üniversite biri evlilik çağındaki iki kızı gözünün önünde vurularak öldürüldü. Kendisi hala hastanede yatıyor. Benim çocuğum yok ama bir arkadaşım insanın zaman ilerledikçe çocuğuna daha çok bağlandığını söylemişti. Dayımın ve yengemin kimbilir kızlarıyla görmeyi hayal ettiği ne günleri vardı, geçmişe dair ne anıları var hafızalarında kimbilir. Böyle düşünmeye çalış, ya hafızanda binlerce anıyla böylesine acı şekilde evladından kopmak zorunda kalsaydın? Güzellikler gibi acılar da allahtan geliyor, mutsuzluğu da tıpkı mutluluk gibi kucaklayarak önümüze bakmamız, tedavi vs ne gerekiyorsa üstümüze düşeni yapıp tevekkül etmemiz gerekiyor bazen.
Haklısınız Allah sabır versin dayı ve yengenize. Tabi ki kat be kat büyük acılar var. Ama buda benim acım bana göre büyük bişey. Bayram günü elim kolum bağlı kimsesiz yatıyorum bir yandan endişe bir yandan umut. Şu an doktorun dediklerini yapıp bekliyorum iyi düşünmeye çalışıyorum

Çok zor Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Ben henüz bekarım iki arkadaşım üst üste 3 defa düşük yaptı birinin şu an sağlıklı bir oğlu var 1 yaşını doldurdu diğerininse 1 yaşını geçti yine bir oğlu var sağlıklı. Demem o ki sabredin hiçbir acı daim değil siz iyi bir doktor bulup sebebini araştırın duayı da eksik etmeyin. Allah bu bayram günü hatrına kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dedim ya daha bekarım şimdi buna üzülüyorum ama benim hemen çocugum olup olmayacağı belli mi hayır. O yüzden bence moralinizi bozmayın her şeyin zamanı var

Sizinde başınız sağolsun çok zor Allah kimseye avlat acısı tattırmasın. İyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim

Sizinde başınız sağolsun çok zor Allah kimseye avlat acısı tattırmasın. İyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim
Ozaman Allaha emanet et stres yapma bırak akışına. Ben oğlumu ölü doğum yaptığımda dedim,bu şehit anneleri nasıl dayanıyor,nasıl geçer bu ciger yangısı.. o kadar çaresiz hissettiğimi hiç hatırlamıyorum. Geçti birşekilde,yeniden hamile kaldım aynı senin gibi stres yaptım gene olacak diye. En son dedim ki gideceği varsa her şekilde gidecek,ben napsamda durduramam. Ondan sonra içime ferahlık geldi. İşe yararmı bilmem ama böyle düşünmeği dene. Birde elini karnına koyup okuya bildiğin kadar "Allahümme ya mübdi" esmasını oku üfle bebeğine.

Haklısınız Allah sabır versin dayı ve yengenize. Tabi ki kat be kat büyük acılar var. Ama buda benim acım bana göre büyük bişey. Bayram günü elim kolum bağlı kimsesiz yatıyorum bir yandan endişe bir yandan umut. Şu an doktorun dediklerini yapıp bekliyorum iyi düşünmeye çalışıyorum
Estf ben sizin acınızı küçümsemiyorum asla. Şu anda üzülmeniz çok normal biraz süre verin kendinize ve acınızı yaşayın. Yeter ki bu süreci gereğinden fazla uzatıp kendinize stres yaşatmayın, yeniden gebelik olabilmesi için sizin bedenen ve ruhen rahat olmanız çok önemli. Bu da tevekkül ve umuttan geçiyor, her kayıp allahtan geliyor ve ne mutlu ki yeniden deneme imkanınız var, buna yoğunlaşın. Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Ben forumun bu bölümüne daha önce girmemiştim ama sürekli gebelik bölümünü takip ediyorum . Ve bir çok şey öğrendim buradan . Rabbim size sabırlar versin . Unutmayın herkesin imtihanı kendine ağır . Bende kendimde çok büyüğünü yaşadım . Sizi okuyunca yazma ihtiyacı duydum . Şuan bayram ve ben yanlız başıma evde oturmuş ağlıyorum . 2 ay önce aylarca doktor doktor gezip sonunda hamile kalabildiğim bebeğimi 5,5 aylık erken Doğumla kaybettim hemde herşey yolunda giderken 2 gün önce kontrolümde herşey yolundayken 2 gün sonra rahim açılması 1 hafta hastanede yatmam ve haftasına Doğum yapmam . Gerçekten o kadar acı ki ona kıyafetler almaya başlamıştım . Şimdi nerde bir hamile görsem yada bir bebek görsem o kadar kötü olup ağlıyorum ki 2 ay oldu ama atlatamadan. Sizi çok iyi anlıyorum bize düşen bizden kötülerini görüp sabretmek . Ve şuan eşim dahil eşimin ailesi tarafından kötü şeylere maruz kalıyorum o kadar zor ki bu satırları yazarken ağlıyorum . Birbirimize dua edelim lütfen duadan başka yapacak bişeyimiz yok

Canım biliyorum çok zor bir durum ama sabret. Bi videoda doktor şöyle demişti (ne derece doğru bilmiyorum) sağlıklı bir gebelik düşük ile sonuçlanmaz. Allah göstermesin ama bebeğin de kalıcı bişey olsa daha mı iyi Allah herşeyin en iyisini bilir, sabret dua et sağlıklı hayırlı bir evlat iste inşallah güzel haberlerini alırız
Elanur hamile misin? Tebrik ederim az mı okuduk burda evlenemiyorum temalı konularını.Öyle mutlu oldum ki senin adına , anlatamam.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

Şu mübarek bayram sabahı herkes sevinçliyken ben iliklerime kadar acıdan sarhoş olmuş bi şekilde yazıyorum bunları.
İlk gebeliğimdi adetten 5 gün önce öğrendim tabi çok cahilim bu konuda.Değer 26 çıktı doktor kimyasal olabilir dedi ama hiç umursamadım adet günüme kadar lekelenmeler devam etti herkese söylemiştik. Adet günüm geldi bel ağrısıyla uyandım tuvalete gittim kanamam başlamış ağlayarak secdeye kapandım. Artık çok geçti adet olur gibi düşük yaptım.Bunu atlatmak zor olmadı.Hızlı bi şekilde toparladım.
İkinci gebeliğim klomenle oldu. İlk kontrolde dış gebelik dendi. Ağla ağla helak oldum günlerce neyseki zor da olsa kese görüdü . Ama bu sefer kahverengi lekeler başladı. İlaçlarla onuda atlattım.Daha sonra kalp atışları duyulmadı. 1 hafta onun stresini yaşadım daha sonra gittiğimde kalp atışını da duydum. Herşey yolunda zannederken bir gün kalbinin durduğunu öğrendim o an gerçekten ölmek istedim .ilaçlarla düşük yaptım çok sancılı çok zordu.Bu sefer çok sarsılmıştım toparlanmam uzun zaman aldı.
Vee üçüncü gebeliğim adetten 3 gün önce öğrendim ve salak gibi yine heveslendim eşimi de heveslendirdim. 3 gün önce lekelenmeler başladı. Doktor keseyi gördü içi dolu dedi haftasına göre çok iyi kanama dışında sıkıntı yok dedi. Bu güne kadar azar azar lekelenme devam etti. İlaç iğne kullanmama rağmen. Sabah ezanları okunurken belimde sızıyla wc gittim kahverengi kırmızı karışık kanamam başladı. Eşimi uyandırdım sağlayarak oda tükendi artık bende.
Beynim durmuş gibi kaskatıyım şu an önümü göremiyorum tuvalete gitmek bu acıyı yaşamak istemiyorum. Allah ım affetsin dayanacak gücüm bir gram dahi yok. Doktor lar sıkıntı yok diyor düşük yapmama sebep bulamıyorlar. Benimle bir hamile kalan herkes doğurdu. Şimdi yine çok yakın arkadaşım hemde eşimin akrabası hamile. O sırdaşımdı bunaldığımda onunla dertleşirdim şimdi oda doğuracak gözümün önünde.
Eşim bugün evde olamayacak yanında olamayacak ailemden uzağım şu mübarek günde ben acıdan kıvranıyorum.
Nasıl dayanılır bu acıya , benim yerimde kim olsa tükenmez mi ? Nasıl toparlanıcam,napıcam...
Hamile kalmaya cesaret edemem ki ,sevinmeye korkar oldum aynı ateş üç kez aynı yere düşer mi?
Bu şekilde olmaz yapmayin bunu kendinize.bizim de 9 yildir çocuğumuz olmuyor.olmuyorsa vardır allahın bir bildiği.hem dünyanın sonu değilki.halimize şükretmeliyiz ve allaha inanmalı, bu da benim sınavımmış diyip sabır göstermeliyiz.biara bende çok kötüydüm geleceğimi düşünemiyordum.eşimle devamli kavga edip duruyordum sonra durumumu farkettim ve kafami dağitacak işlerle meşgul oldum.lütfen sizde bu durumunuzu kabullenin başka şeylere odaklanarak akışına bırakin.eğer yapamiyorsanz doktor yardimi alin.sitres yaptiğiniz sürece olacaği varsada olmaz.

Back