Bu acıya kim dayanabilir ?

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim çabuk toparlanmanı diliyorum. Yaşadıkların zor ama hepsinin Allah katında bi nedeni var, biz bilmiyoruz ama her şerde hayır vardır diye bunu bize Rabbimiz söylüyor. Ya doğuma yakın veya doğduktan sonra kaybetseydin? Bide bunları düşün. O acı kat kat fazla olurdu değilmi.... Ama Allah sana bunları yaşatmadığı için yinede şükretmen lazım. Pıhtılaşma, kan uyuşmazlığı gibi sorunlar yok dimi? Detaylı bi kan tahlili yaptırdın mı peki demirin, d vitaminin falan ne durumda? Eşin tahlil yaptırmadıysa mutlaka o da yaptırmalı. Bende 3 ay önce kürtaj oldum ve o stresi 2,5 ay boyunca hergün yaşadım. Ama benden daha kötüsünü yaşayanlar olduğu için şükrediyorum. İmtihan dünyasında olduğumuzu unutma. Eğer isyan etmezsen, sabredersen, tevekkül edersen kazanan sen olacaksın. Allah sabırların mükâfatını elbet verir. Eğer yaşın 30'un altındaysa beklemekle kaybettiğin bi zaman yok . Mesela 35-40 değilsindir heralde dimi buna bile şükretmek gerek. Allah bizim için en doğru zamanı bilendir lütfen umudunu kaybetme, kendini harap etme . Bu dünya çok kısa...

İçimi parçaladın be canım allah sabır versin ve bol şifa versin biran önce toparlanıp sağlığına kavuşursun inşallahh çok acı ya

Dua et ne olur stres yapma ve psıkolojık destekde al.Her şey stresten canım.

Her sey guzel olacak sana dua edecegım.Bu korkularla zaten saglıklı dogum yapamazsın.Elınden gelenı yap rabbıme guven.

Bu da senin imtihanın canım benim yengem de 4 düşük yaptı hepside büyüktü iki tanesi 6 aylık ve 4,5 di diğer ikisi de doğum yaparak resmen bebeği çıkarıyorlardı sonra iki tane çok sağlıklı gebeliği oldu her şer de bir hayır vardır şükret ki gebelik çok ilerlememisken düşük yapmışsın canım benim Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sana şifa versin

Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün arkadaşım, ben de evlat hasretini çok çok iyi bilirim benzer şeyler yaşadım. Dua edeceğim sana

Yapacağin şey pes etmemek. Daha iyi bir doktora git ve nedenler araştirilsin.

En önemlisi hemen bu kadar yiğilma, stresse girme. Etrafimda 20 haftalikken bebeğini kaybedip ve sonra sağlikli bir şekilde bebeğini dünyaya getirende var. Internettede okuyoruz, 7, 8 düşükten sonra çocuğu olan.

Evet yaşadiğin aci fakat mecburen kendini toparlamalisin. Sürekli aklin fikrin çocuk olmasin. Stress çok etki yapiyor. Çocuk mutluluk için bir arac degilde, amac oldugunda, mutlulukta vermez, sadece stress kaynaği olur. Kendini kötü bir kisir döngüde bulursun.

Yani yapacağin şey, iyi bir doktora gitmek, umudu kaybetmemek ve kafani dağitmak. Kendine hobby bul, ona odaklan. Geçmiş olsun bu arada.

Arkadaşım çok geçmiş olsun, acının tarifi yok ama RABBim sana güç kuvvet versin.
Doktor gen testi vs yaptırdı mı ? Gen testinde birçok teşhis yapabiliyorlar.
Umudunu asla kaybetme kendini toparladığında dene tekrar normal yolla gebe kalabiliyorsun demekki sadece tutunan hücreler sağlıklı olmuyor, iyi bir doktor mutlaka bunların yanıtını verir.
Rabbim sana hayırlı güzel bir evlat nasip etsin

Nasipten öte yok orası öyle. Çok dua ettim tam kabul oldu diye sevinirken bunları yaşamak çok yıpratıyor
Ablamın bir arkadaşının 7 yıl uğraşmalarına rağmen olmadı. Ve olmaması için hiçbir sağlık problemleri yoktu. Doktor stres diyordu. Sonra olmayacağını kabullendiler. Tedavileri bıraktılar. Yorulmuşlardı. 7 ay sonra bir tatile gittiklerinde adeti gecikmiş ve test yapmış hamile olduğunu öğrenmiş. Nasip işte. Siz de stres yapmayın.

Beterin beteri var İnan’ın. Ben sağlığım için bazı ilaçlar kullanmak zorundayım ve bu ilaçları kullanırken çocuk sahibi olamıyorum hamilelik olursa da kalbini durduruyor bebeğin ilaçlar. Ama bu hastalık da tedavi edilmezse kısırlığa götürüyor. Yani önce kendim sağlığıma kavuşmalıyım. Lütfen kendinizi yıpratmayın.
Biz zaten birkaç yıl düşünmüyorduk ama bu düşünceler beni bile yıprattı. Artık olmazsa olmasın nasip kısmet diyoruz. Allah ın takdiri

Hayir sebebi yoktu dusuyordu. Kendiliğinden tuttu sonra. Demekki vakti o zamanmis. Yani bir tadavi uygulanmadi.

Çok çok büyük bir acı ne denir ki allah sabırlar versin inş hayırlısıyla sağlıkla hamile kalır bebeğinizi kucağınıza alırsınız umarım.

Bu durumda hemen iğne yapılması gerekiyor progestan verilir ve kesinlikle istirahat önerilir benim de düşük riskim vardı bi sabah lavaboya gittiğimde kırmızı renginde kanamam vardı herşey bitti dedim ama allah im çok şükür nasip etti kuzumu bana inş size de bisey olmaz dualarım sizinle

Teyzem 6 kez düşük yaptı. Ama hic aha buda doğurdu oda doğurdu onla bunla konusmayayim triplerine girmedi. İnsan üzülüyor evet ama kendini bu denli bırakman doğum yapan arkadaşlarınla kiyaslaman hiç doğru değil. Herkesin ayrı bir imtihanı var. Sadece biraz akışına bırak dua et. Geçmiş olsun

Vitaminlerim iyi eşim de test verdi ama kan uyuşmazlığı var

Rabbim yardımcınız olsun çok iyi anlıyorum sizi ben hala cesaret edemiyorum tekrar yasamaktan korkuyorum ama imtihan ne denir ki size bol bol dua edicem lütfen tevekkül yoksa bu acı dayanılmaz olur eminim suan çok Üzgün karmakarışık hissediyorsunuz allah sabır versin size en güzel haberlerle mukafatlandirsin.

doktor degilim her hangibi bir saglik egitimide almadim ama kan pihtilasma sorunun olabilir lutfen buna dikkat et genelde dusuk yada dis gebeliklwrde boyle oliyor onelemini al

Anlıyorum çok heveslenip, heyecanlanıp, sonunda hüsran yaşamışsınız. Herkesin dayanım gücü farklıdır ama siz biraz fazla dağıtmışsınız kendinizi. Bence bir kez daha hamile kalmadan önce iyi bir doktora gidip tam teşekküllü kontrole girin; pıhtılaşma sorunu mu var, tiroid probleminiz mi var, nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…