Bu acıya kim dayanabilir ?

Evet kan pıhtılaşması yok testler yapıldı. Allah sizinde yardımcınız olsun

Gecmiş olsun kendinizi üzmemeye iyi bakmaya calısın. Ben cocukken halam da sizin gbi bebeklerini kaybetti üst üste 5 kez =( şimdi 20 Yasında güzeller güzeli Bi kızı var. Huyu suyu da güzeldir benim kuzenimin. Yani zor olsa da su an cok mutlular. Hasta bile olmaz kuzenim anne sütü sütü emmedi, küvezde kaldı, sezaryan oldu vs. Demem o ki her zorluğun arkasından Bi güzellik geliyor, içinizi ferah tutun.

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin aynı acıyı 5 defa yaşadım ve hepsi 2.5 3 aylıktı
En son 25 Ocak’ta kürtaj oldum bebeğin gelişimi durduğu için çok zor gerçektende o acı geçmiyor hiç inşallah sizin sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur
Detaylı muayene olun tüm hormonlarınıza baktırın genetik testleride yaptırın eşinizde muayene olsun ürolojiye doktor ondan da gerekli testleri ister

Bana da bir sürü genetik test yapıldı tüp bebek tedavisinde istenmeyen testler bile yapıldı ama hiç bi sorun yok genetik olarak
Ama benim erken menopoz riskim var ve AMH hormonum iyice düşmüş zaten düşüktü 0.78 den 0.30 düşmüş ve ben düşüklerimi buna bağlıyorum çünkü yumurtalarım iyice kalitesizleşti eşimin değerleride çok sağlıklı değil sonuç hep düşük oluyor
Ben yurmuta kalitem artsın diye takviyeler kullanmaya başladım bi kaç ay sonra tekrar bebek için adım atmaya başlıcam tüp bebek tedavisi yapıcaz inşallah
Rabbim gönülden evlat isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah

Dört kürtaj , bi başarısız tüp bebek denemem var ben de çok ağladım çok acılar çektim
Çok zor .... bebekler sağlıklı olsa tutunuyorlar diye teselli bulmaya çalıştım ama gerçekten zor ,
Rabbim ferahlık versin canım , geçiyor hepsi geçmek zorunda ....
İnşallaj meleğin sağlıklıdır tutunur ,... kıpkırmızı kan değilse korkma düşük değildir

Gecmis olsun. Ancak oncelim sizin sagliginiz. Hemen doktora gidin. Ayrica sagliksiz gebelikler dusukle sonuclaniyor maalesef. Umarim en kisa zamanda bebeginiz olur

Allah razı olsun. Umarım bu saatten sonra herşeu güzel olur bu son acı olur

Dayanman ve bu işin pesini bırakmaman lazım ben 6 kez kaybettim yavrularimı hep kalp atışlarını duuyardım 8. Haftası icinde hep kaybettim cok agladim cok üzüldüm isyan bile ettim o halde ama Rabbim dagına göre kar veriyo demek bizimde sinavımız bu Rabbim insAllah insAllah seninde bizimde yüzümüzü güldürür inan cok zor etrafnda kimse anlamaz seni senden başka en yakınların bile senin gibi bu acıyı yasamayan kimse anlamaz

Çok üzüldüm aynı şeyleri yaşayan bilir gerçekten. Yoğun kanaması olupta sağlıklı bebekleri olan da var şu an bu düşünceye tutunuyorum.kırmızı kan değildi. Şu an 3 kez ec gittim bişey yok beyaza dönmüş de değil akıntı tabi. Korka korka hala umut ediyorum belki düzelir tutunur. Belirsizlik beni tüketiyor

InsAllah tutunur çok hareket etmemeye özen goster gerekmedikce kalkma yat

Sizi çok iyi anlıyorum lütfen pes etmeyin ve isyan etmeyin Allah dilediğimize kız, dilediğimize erkek, dilediğimize hem kız hem erkek veririz, dilediğimize hiç vermeyiz diyor. Nasipten öte köy Yok. İnşaallah siz de evlat sahibi olursunuz kendinizi yıpratmayın. Çok yakınımın 19 sene sonra çocuğu oldu. 19 sene uğraştı olmadı.

Evet gerçekten öyle kimse anlamıyor. Hatta daha yaşın genç ne bu acele diye kızan bile var.

Acile git baktır da için rahatlasın
Belirsizlik gel devam ediyor canım sağlıkla kucağına alana kadar
Yaşadıkların çok zor ama emin ol çok daha zorlarını yaşayan var....
İnşallah iyidir hadi bi git acile

Nasipten öte yok orası öyle. Çok dua ettim tam kabul oldu diye sevinirken bunları yaşamak çok yıpratıyor

Allah ım sizinde benim de herkesin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah başka ne diyebilirim ki

Arkadasim 9 kez düşük yaşadı. Cok zordu. Sonra bi tutundu bebegi doğurdu. Birdaha olmaz derken kendiliginden 2. Oldu :) inşaallah senin de tutacak. Sakın sakın bu uzuntuleri sürdürme. Sen hamile kalabiliyorsun. Bu guzel. Geriye tutunmasi kaliyor ve illaki tutunacaktir Allahin izniyle. Bak 9 düşük... sonunda 2 bicirik :) Rabbimiz cc sana da hayırlı ennn kisa zamanda bebisler nasip etsin

Gittiğim kliniğin hemşiresiyle görüştüm.
Fitili kullanmaya devam edin kanamaya tekrar başlarsa iğne vurdurun dedi.

Çok sağolun Allah bin kere razı olsun sizin gibi pozitif insanlardan böyle hikayeler duymak rahatlatıyor bir nebze

Bu arada düşüğün sebebini araştırdıklar mı birşey çıktı mı?

çok zor bir süreç inşallah bebek tutunur...fakat eğer tekrar düşükle sonuçlanırsa mutlaka tekrar hamile kalmadan bu düşüklerin sebebini araştıran bir üniversite hastanesine gidin...yalnız özel doktor değil...

Şu mübarek gün hürmetine Rabbim size hayırlı sağlıklı evlatlar versin, sağlıklı gebelikler, kolay doğumlar nasip etsin, evlatlarınız vatanına milletine insanlığa hizmet etsinler..

takmayın kafanıza, ben perinatolojiye giderken benzer durumu yaşayan sonra sağlıkla bebeklerin kucağına alan çok kadın gördüm.. zor ama sabredin. Herkesin imtihanı da başka emin olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…