dirmit; hayır senin ek birşey yapmana gerek yok o sınavda aynı vize ve final bigi bir sınav.Hangi derslerden kaldıysan sınav sonuç belgende o kaldığuın derslere hangi gün gireceğin yazacak zaten. O ayrıca senin giriş belgen olacak yani.
Bende 2. sınıftayım. 4 dersten kaldım bir iki konu çalıştım ama tam anlamıyla yarın başlıyorum.
kızlarr işletme 3, sınıfa kaydoldum ama hiçbir sınava giremedim.malesef çoçugum vefat etti kendimi toparlayamdım.şimdilerde kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama bütlerde geçebilirmiyim.sizce bir ümit varmı kaç almam gerekiyor geçmem için.
Başın sağolsun canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun kendini derslere verirsen belki biraz kafan dağılır...Ne ara sınava ne finale girmediysen en az 71 alman lazım bütünleme sınavı final sınavı yerine geçiyor yani ara sınavdan 0 almış oluyorsun finale tekrar girecek gibi olacaksın 71 den aşağı alırsan kalırsın 2 dersten fazla bıarkırsan da sınıf takrarı bence verebileceğin derslere çalış bütünlemede ver şurda 40 gün kadar süre var düzenli çalışmayla verirsin geçersin sınıfını moralinde yerine gelir...
kızlarr işletme 3, sınıfa kaydoldum ama hiçbir sınava giremedim.malesef çoçugum vefat etti kendimi toparlayamdım.şimdilerde kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama bütlerde geçebilirmiyim.sizce bir ümit varmı kaç almam gerekiyor geçmem için.
arkadaşlar ingilizceyi nasıl geçtiniz ya ben oldum olası anlamam ingilizceyi nasıl geçicem bu sınavı of of
hhee ben bıtek ingilizceden gectım .
Artık 7dersı vermk zor olck bnde 3 4 unu imdi vercem gerısını seneye veırırm artık
kızlar bende 4 dersten bütünlemeye kaldım hiç ders çalışmak içimden gelmiyo off 1 ağustosta çalışmaya başlıcam artık az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?