• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Btnlemeye kalanlar..almaya hemen balyor muyuz?

gizem_li

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
89
9
298
İstanbul
3 dersten büt e kaldığım için çok üzgünüm arkadaşlar.ama inş bunu da atlatıcaz :Saruboceq: 2 ay var daha önümüzde.ne yapmamı önerirsiniz.hemen başlıyaymmı sizce çalışmalara acaba unuturmuyum 2 ay içinde?yoksa anca mı yetiştirrmkafamçokkarıştı

bence hemen başlamalısın.hem 3 ders,çalışılacak konu çok.şimdi çok sıkmadan başla istersen,zamanla artırırsın.unutmazsın bence,ben zamana yayarak çalıştım çok iyi oldu.son haftalara bırakınca konu yetişmiyor ve herşey birbirine karışıyor ezber olduğu için.erken başlarsan ezber olmaz,öğrenirsin.gerekirse son haftalarda baştan alırsın,zaten büyük kısmını öğrenmiş olacağın için çok daha hızlı geçecektir ve yorulmazsın.
yardımcı kaynaktan çalışırsan daha hızlı ve zevkli geçer,roman okur gibi okumaya çalış :)
başarılar

ayın 4 ünde yılık izne çıkcam valla bi tatil yapım şölee güzelce ondan sonra başlıca hem işe hemde sınavlara çalışmaya...

2 dersten kaldım bugün başladım
özet çıkararak çalışcam çünkü kesin vermek istiyorum riske atmıcam kendimi
murat yayınları soru bankasından bol soru veee ver elini 3.sınıf şakkıdı
3e geçtimde alttan uğraşmak istemiyorum :1closedeyes:

sonçlar açıklandıktan 1gün sonra başladım anca yetişir bnce hemen başla bide tatile çıkarsan en azından çıkana kadar kitapları bitirirsin hangi derslerden kaldın bu arada ve hangi bölümdesin

benimde 2 dersim kaldı büte verirsem okul bitiyo inş işletme mezunu olucam çalışmaya başlayacam bugünden itibaren

1. sınıftayım 7 derste kaldım rekor kırdım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus seneye inş...

çoğunda barajda kaldım olsunn seneye full size bi tavsiyem aof kendi soorduğu soruları çıktı laın kızlarr bire bir çıkıo zaten bu sınavda ben sadece test çalıştım sadece 3 derse çalışmıştım zaten birisinden 70 birisinden 55 birisindende 47 almışım ama çoğu çıkıo çıktısını alın alınıo ben aldım ama bu sene kesin kaldım :):)9

temmuz başından itibaren başlicam ben de. anca yetişir 4 ders kafamçokkarıştı

bende 3 dersten kaldım çalışmaya başlıcam hemen vizeden sonraki konulara bakmadım bile anca yetiştiririm herkese başarılar şimdiden

Ben çalışmaya başladımmhihoyyyt
Anca yetiştirirm.
Okuyarak çalışamadığım için yaza yaza anca yetiştiricem eylüle kadarkaydirigubbakcemile3

selam herkese bende işletme 4.sınıfım ve 2 dersimi verirsem mezunum.ikisi 3 ten offf nasıl vericem bu dersleri nasıl çalışıcam bilmiyorum.finansal yönetim ve maliyet muh. bu derslere veren arkadaş çok zor durumdayım.nasıl çalıştıklarını yazabilirlermi bir yöntem bulmam lazım.yoksa bitiremicem.ay stres oldum sabah sabah.

işletme 3.sınıftayım 3 tane bütünlemem var, dgs ye de gireceğim için dgs biter bitmez çalışmaya başlayacağım

arkadaşlar bütünleme sınavı girmem için başvuru gibi bir işlem yapmam gerek mi yoksa sınav giriş belgemi adresime direk gönderilecek mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim ...

Son düzenleme:
dirmit; hayır senin ek birşey yapmana gerek yok o sınavda aynı vize ve final bigi bir sınav.Hangi derslerden kaldıysan sınav sonuç belgende o kaldığuın derslere hangi gün gireceğin yazacak zaten. O ayrıca senin giriş belgen olacak yani.

Bende 2. sınıftayım. 4 dersten kaldım bir iki konu çalıştım ama tam anlamıyla yarın başlıyorum.

5 dersten kaldım sınıfı geçmem için 3 dersten geçmem lazım 2 si de seneye diyorum tabi sınıfı geçebilirsemmmafoldumben

Back