Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

slm kizlar abbacim topigin hayirli olsun canim bende geldim araniza zaten tugbacim burda kanaryacimda burda süper olmus burasi birazda kafamizi dagitalim dimi ama :dance:
sağol canım benımm hosgeldınn a.s. :1hug: kafamız dagılsın yaww zaten hep dunya halıyle ugrasıp duruyorz :p :) içizden nasıl gelıyorsa oyle takılalım :içelim: :lepi:
canım günaydın ahhh canım günmü var ne güzel işte kızzzzz biraz yorulursun ama olsun
ben iyiyim ablamla kahvaltı yapıyom karşılıklı inşallah canım seninde güzel geçsin vallla bi düşünüyim komik anlarımı hmmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ohh ohh ne guzeell.. benım ablamda keske yanıbasımda olsada karsılıklı yesek-içsek..kıymetini bil bu zamanların.. gün gazisi geldım.. ascık yoruldum..evın kızı yorulmazmıssta kaydirigubbakcemile
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

abbaaa yorulmadın dimiiii .:jeyyar:

benim hayatım fıkra zaten hangi birini anlatıcam bilmiyorum sırnaşık şey

~Fare Maceram~

bi aksam hep beraber ailece oturuyoruz. Dayım teyzem vs.. Dolu ev:1closedeyes:
Zil çaldı. ( evde kapıları ve telefonlara hep ben bakarım :çok üzgünüm:) koştum hemen. Aşağıdan basmış Megafondn (kimoo?) dedim :smiley-cool: komşunun cocugu. Kirayı getirmişti sanırm.
Neyse Kapıyı açtım yukarı çıkarken onun bagırdıgını duydum Bn o ara o gelene kdr kapıyı kapamıştım.
korkuyla aşağı indi aşağıdan tekrar zile bastı bu seferde ben kapıya geldini sanaeak kapıyı açtım ki

Karşımda
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare
Fareyle göz göze geldik resmen o bana bakıyo ben ona.
Bi an dedim Faremi zile Bastı kaydirigubbakcemile3
kafamdan asağı kaynar sular döküldü sanki direk kapıyı vurdum üztüne direk dayıma bagırdıııııııııııııım
kapıda Fare var diye:roflol:
o açtı kapıyı fare hala orda (yüssüz şey)
neyse öyle kovaladı çıkarttı ilaç fln koydular siteye de yok oldu gitti :kahve:

göz göze geldigmiz aanı unutamam hala çok romantikti kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hahaha ayy çok komıkyaa canım valla senın yerınde olmak istemesdım korkudan napcamı bılemezdım , ben böle diyince benımde aklıma komık bişi geldı yazarım :) sonaa..
erkek kardeşim nişanlanıyo kaydirigubbakcemile2canım nisanın 26 sı nişanımız var :teytey:hazirandada nikah bu pazar günüde nişan bohçası götürecez ondan bahsettim canım saol
hayırlı olsun tugbacım , Allah basa kadar etsın/Allah tamamına erdırsın.. a.s. :nazar:
abbacığım topiğin hayırlı olsun canım.Sınavını atlattın sanırım.Nihayet kesintisiz yine birlikteyiz.Öptüm seni canımcım...
kuzumm deryammm hosgeldınn bitanemm , saolasın a.s. :1hug: atlatım sımdılık bide finalı var bunun poff.. uçan inek oldup çıktım yani.. :)))
kızlarr derse gitmem gerek simdi hazırlanıp da ama burdan cıkamıyorumm :))

aah ahh keske bugun prensimle karsılassammm :p sevgilisizlik iice hayalperest etti benii:)
hosgeldın canımm aramıza a.s.
Bir kahve içmeye geldim kimsecikler yok öyle olsun bende kendi kendime içerim :kahve:
amaninnn eylulummm gelmıss ... fıstıgım kusura bakma yogudum,gün vardı bizdeancak gelıyorum gittiler yenıce.. :1rolleyes:
hem cagırıyom hem burda olmuyorum dimi ayy utandım sımdık :eek: gamyoncuiremsu
ama busem senı pek güzel agırlamıs benı aratmamıs saolsun :1hug:
yine buyur gel beklerıss.. a.s. a.s.

Son düzenleme:
valla ancak oldu busecim :) nasılsın?yemekleri temızlıgı bıtırmıssın okudum kadarıyla.. hamarat seniii :jeyyar:

valla ancak oldu busecim :) nasılsın?yemekleri temızlıgı bıtırmıssın okudum kadarıyla.. hamarat seniii :jeyyar:

ewt bacım aman ne hamaratlığı hergünki işler yap yap bitmeyen yaptıkça üreyen işlerrrr:1rolleyes:

gerci dogru dıyosun.. ev işi napsak ne etsek bıtmıyo bı turlu.. ;-) tmm yeter dersek biter :p
bebısıne bişiler basladın mı? yelek-patik gibi..

kaç aylık oldu sımdı ? hayırlısı olsun canım..
kız erkek bi beklentınız varmıydı eşinle..
anneler bu zaman için daha yararlı -tatlicadiarzu- yerimseniben

kaç aylık oldu sımdı ? hayırlısı olsun canım..
kız erkek bi beklentınız varmıydı eşinle..
anneler bu zaman için daha yararlı -tatlicadiarzu- yerimseniben

2 aylık oldu
yok canım sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil sağlıklı olsun yeterki
ewt canım anneler bugünlerde çok iyi oluyo
sen evlimisin ?

tam evlı değilim :roflol:
nihakım oldu sadece ,sonbaharda kısmetse dugunum olcak :asigim:

bebısın için hayırlısı olsun canım.. :nazar: kış bebısı olcak sanırım :)

tam evlı değilim :roflol:
nihakım oldu sadece ,sonbaharda kısmetse dugunum olcak :asigim:

bebısın için hayırlısı olsun canım.. :nazar: kış bebısı olcak sanırım :)

aa sölemişdin dün doğru yaa unuttum bi an hayırlısı olsun canım.
sağol canım inşallah kış bebeği olacak.:emir_bebek:

olsun kıss.. ben bile bi saat once dedım seyi bazen unutabiliyorumm yanı bole özel yeteneklere sahıbım :roflol: :roflol:
benımkısı yarın gelıyorrr kısmetsee... çokk özledımmmm çoooookkk :KK43:((
en son 8martta gorusmustuk .. :KK43::KK43:

olsun kıss.. ben bile bi saat once dedım seyi bazen unutabiliyorumm yanı bole özel yeteneklere sahıbım :roflol: :roflol:
benımkısı yarın gelıyorrr kısmetsee... çokk özledımmmm çoooookkk :KK43:((
en son 8martta gorusmustuk .. :KK43::KK43:

ahh canım benim bayada olmuşşş yaa nerde aşkın
bende çok hasretlik çekmiştim valla ben ankarada o istanbulda offf offf

şimdi benımkısıde istanbulda..eskısehıre yanıma gelıcek :))
canım bıde benımkısı denızcı , mantık olsa asla derdım ama aşıkım hemde çok aşıkım.. bi omur beklıcem anlıcan yerimseniben
ben aldım biletini netten ama yınede bi akslık olmaz insallah.. :Saruboceq:

şimdi benımkısıde istanbulda..eskısehıre yanıma gelıcek :))
canım bıde benımkısı denızcı , mantık olsa asla derdım ama aşıkım hemde çok aşıkım.. bi omur beklıcem anlıcan yerimseniben
ben aldım biletini netten ama yınede bi akslık olmaz insallah.. :Saruboceq:

ahh canım inşallah bi aksilik çıkmaz da kavuşursunuzzzz:1hug:

ahh canım inşallah bi aksilik çıkmaz da kavuşursunuzzzz:1hug:

insallah fıstıgımm yaa :Saruboceq:
sımdı benımkıne diyorum.. çocuklarının denızcı olmasını ıstermısın die.. asla dio :)))
kendın neden oldun dıyorum.. kaderimmiş dıo.. ama hasretlık zorrr oluyor bee.. bazen hiç çekılmıyor..
eşinin kıymetını bıl canım, bak benımkısı yanımda yok mumla arıyorum yerimseniben a.s.

X