Bthgc degerlerine gore cinsiyet veya cogul gebelik tahmini

Senin kontrol yarinmi ayy kizz bana muhakkak haber ver lutfen hayirli haberler olsun Insallah hiicte korkma hatta sevin minnakini goruceksin Insallah
Ben gittim sabah ilk muayneme. Çok şükür keseyi gördük. Ama bebegi görmemiz icin daha 1-2 hafta varmış. 5 haftalıksın cok erken dedi. Bakalm bekliyoruz artk

Ben gittim sabah ilk muayneme. Çok şükür keseyi gördük. Ama bebegi görmemiz icin daha 1-2 hafta varmış. 5 haftalıksın cok erken dedi. Bakalm bekliyoruz artk☺
Hadi gozun aydin zaten 5 hafta kese gorulur 6 7 haftada bebis darisi basima cuma gunude ben gidicem haber veririm sana o zamana bende 5 hafta 5 gunluk olurum Allahin izniyle

Hadi gozun aydin zaten 5 hafta kese gorulur 6 7 haftada bebis darisi basima cuma gunude ben gidicem haber veririm sana o zamana bende 5 hafta 5 gunluk olurum Allahin izniyle
Heycanla bekliyorum sonuclarını. İnsallah sorunsuz cok rahat birer hamilelik yaşarız. Burda cok sey okuyunca insan korkuyor. Hepsi ihtimal ama düşük ihtimal olan şeyler. O yüzden sende gönlünü ferah tut

Bende merak ettim ackcası
Canım son durum nedir ?
Bugun gittim kontrole canm 7+3gunluk gorunuyor kalbini dinledik MASALLAH kuzuma orada ikiz ikiz dedi dr ama tekizmis ALLAHIM hayirlisini bilir saglikli olsun hamd olsun ..bu arada son sata gore 7+6benim hesabima gore ama dr gec dolenme dedi bakalim hayirlisi Allahtan

Sağlıklı olsun tek isteğim o ama insan meraklanıyor bir sıkıntımı var yoksa çoğul gebelikmi diye
Skinti olacagini sanmam artislarin duzenli cunku dis gebelik olsa 1 artar 1 artmaz bos gebelik oldugunuda sanmam onda da oyle oluyor bence saglikli gebelik Allah hepimizin evlatlarini korusun hayirli baht saglim versin Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…