Bthgc degerlerine gore cinsiyet veya cogul gebelik tahmini

Vallahi elimde degil dr da emin konusmayinca kafam karisti moralim bozuldu bana birde demezmi agrin varmi acaba onu kistlerden dolayimi soyledi bilmiyorum aklima sormak gelmedi ustelemedi de dr yalniz ara sira rahim olan yerde adet sancisi gibi sanci oluyor ve birde ayakta cok kalinca belim agiriyor bunlar normal seylermi acaba

İnan aynı şeyi bende yaşıyorum. Bugun işyerinde yoruldum sağ tarafım kasığım sızlıyo. Elim yüreğimde. Sancı ara ara giriyor

Valla
İnan aynı şeyi bende yaşıyorum. Bugun işyerinde yoruldum sağ tarafım kasığım sızlıyo. Elim yüreğimde. Sancı ara ara giriyor
Valla dikkat edin kendinize Allahim bebislerimize ve bize guc kuvvet ve sabir versin Insallah sanirim cumaya kadar dayanamiycam ben sali gunu tekrar kan tahlili yapicam bakalim deger nasil gitmis

Canım korkma ağrılar hep normal bel ağrısı da öyle bende ilk haftalarım çok ağrı yaşadım arada hafif hafif oluyor hala korkulacak birşey yok.. Hafta keseyi görürsün inşallah benim de değerlerim çok yüksekti tek kese göründü ama hala umudum var ikiz konusun da 10. haftada net görünür tek yada çift... hayırlı sağlıklı gelsin bebekleri miz içini rahat tut

Aminn aminn Insallah bi gelsinler hayirlisiyla bende var bir tane gonlumden gecen 3 tane toplamda yani Allah nasip ederse kizimda ilk gebelik hicbirsey bilmiyorum merakta etmiyordum bilmemek en iyisiymis bildikce insanin evhami artiyor kizimda tek hatirladigim mide eksimesiydi baska hicbirsey olmadi ikinci gebelikte 6 haftalik dusuk olunca basladi benim evhamlar arastirmalar ogrendikce evhamim artti hep olumsuzluklari seciyorum sanirim dusukten dolayi yalniz dusuk olan gebeligim ilk bastan skintiliydi dr hatasi oldu onda degerim 19.45 ti ve bana gebelik yok dedi bende 5 gun boyunca sogan kuru ictim disime dolgu yaptirdim daga tasa tirmandim piknikte ve bi baktim kanama meger dusuk yapiyorum 6+2 gunluk bebisim gitti nasip hersey ama tedbir senden taktir Allahtan demisler dikkatte etmek gerek oyle iste kadinin biride degerlerine gore bos gebelik diyince kafa gitti bende aMa baska arkadaslar cok olumlu konustular rahatladim biraz suan hamile degilmisim gibi bel agrimda yok sadece gogus ucum dokununca biraz agriyo o kadar

Ben 8 gün vardı bata hiç bir belirtim yoktu erken öğrendim hamilelik belirtileri baktım benim hiç belirti yoktu..kisiden kişiye değişiyor sen olumsuz yorumları kafana takma güzel düşün güzel olsun.. Düşük gebeliğin de de vardır bir hayır rabbim oy le istemişse bir bildiği vardır... Inşallah bu bebeğini sağlıklı şekilde alırsın kucağına..

Canım değer artışın çok güzel inşallah istediğin gibi ikizdir
16 sinda 27
19 unda 149 çıktı değerim
Dunde 7 gün sonra keseyi gördük karindan ultrasonla
Ama oğlumda 157 ciktiktan 9 gün sonra karından ultrason gözükmedi alttan bakınca gördük keseyi ... 7 gün daha sonra gittik bebeği görmeye bu kez karindan ultrasonda kese gözüktü bebek gözükmedi sonra tekrar alttan ultrason baktı Dr ve kese içindeki bebeğide kalp atisinida gördük

Her hamilelik farklı oluyor içini ferah tut
Ptesiye gitsen kesin görürsün bir hafta dayanamıyorum diyosan

Bende bugun yine kan testine gittm değerlerim
23 Nisan 143
25 Nisan 377
27 Nisan 954
Hep 2.5 kat artmıs. Cogul değil belli ben teke de razıyım
Acaba kese 4-5 gün sonra görünür mü? Değer tahminimce 4-5 bin olacaktır.

Çok güzel artışın seninde canım görursun canım 4-5 gün sonra

Aminn Insallah cok tesekkur ederim ..takmamaya calisyorum akisina biraktim ben kendimi koruyorum dikkat ediyorum artik takdir Allahin

Evet evet salı gidicem demiştin merak ettm. Bidahaki kontrolun ne zaman pekiii
Cuma gunu kontrol bu hafta cuma yani canim pazartesi gunu bi tanidiģimiz hastanede yatiyodu onu ziyarete gittik gitmisken kan tahlili yaptirdim kollarim mosmor oldu artik bu degerde gorunur bebisler diye dusunuyorum Allahin izniyle cuma gunu cikinca sana yazarim gelismeleri

İnsallahhh. Bende bugun kan tahlili wercektim vazgectim. Yarın sabah gidecegim doktora coook korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…