- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
- Konu Sahibi Anneolmakmucize
-
Selamm nasıl 4 er katlamış acaba ikiz micinsiyet ve hatta cogul gebelik kan degerleriyle orantilimi bunu ben ve eminim yeni anne adaylari merak ediyordur tecrubeli anneler degerlerinizi ve sonuclarini yazarmisiniz ayrica benim test sonuclarimi degerlendirebilirmisiniz
19 nisan 90.45
22nisan 536.50
25nisan 2142.53
Insallah oyledir ikizdir.. yarin dr a gidicem bilmiyorumki acaba yarin belli olurmu dis gebeliktende korkuyorum Insallah ikiz olur bu yukselisikln akibetiSelamm nasıl 4 er katlamış acaba ikiz mi
Seni yanıltmak istemem ama dış gebelikte değer 2 katı değil daha seyrek artıyor diye biliyorum. Ama emin değilim. Zaten 2000 küsür de kese görünüyor diyorlar. Sonucu bizimle paylas lütfenInsallah oyledir ikizdir.. yarin dr a gidicem bilmiyorumki acaba yarin belli olurmu dis gebeliktende korkuyorum Insallah ikiz olur bu yukselisikln akibeti
Deger 5000 lerdeyken gorunur diye okumustum bende yarina kadar tecrubeli annelerden bilgi almakta azda olsa kafa karisikligimi ve merakimi giderir dusuncesiyle actim konuyu sizin cocuk varmiSeni yanıltmak istemem ama dış gebelikte değer 2 katı değil daha seyrek artıyor diye biliyorum. Ama emin değilim. Zaten 2000 küsür de kese görünüyor diyorlar. Sonucu bizimle paylas lütfen
Benimde adet günü yani salı günü hcg 143 cıktı bugun iş cıkısı tekrar baktıracagm umarm düzenli bi artık olmustur. Cok korkuyorum. Evliligimin 2. Ayında kimyasal gecirdim. Sürekli lekeleniyordum bende tramva etkisi yarattı. Suan korkuyorum 7/24 burda yorumları okuyorum tekrar tekrarDeger 5000 lerdeyken gorunur diye okumustum bende yarina kadar tecrubeli annelerden bilgi almakta azda olsa kafa karisikligimi ve merakimi giderir dusuncesiyle actim konuyu sizin cocuk varmi
Bende dusuk yaptim 6 haftalik aynen cok korkuyorum simdi o yuzden yorumlarada bakiyorum tahlillerimide yapiyorum bu degerlere guzel diyen cok ama 6 hafta yasadigim dusukten dolayi hep bir endise var icimde.Insallah Rabbim size bana ve tum isteyip deger bilecek annelere nasip etsinBenimde adet günü yani salı günü hcg 143 cıktı bugun iş cıkısı tekrar baktıracagm umarm düzenli bi artık olmustur. Cok korkuyorum. Evliligimin 2. Ayında kimyasal gecirdim. Sürekli lekeleniyordum bende tramva etkisi yarattı. Suan korkuyorum 7/24 burda yorumları okuyorum tekrar tekrar
Amiin insallah, şöyle de bi gerçek var Allah emeğimizi dileğimizi boşa cıkarmaz bize hayırlıyı verir daima. Biraz Allaha tevekkül olmamız şart kendi adıma da diyorum bunu. İnsallah nasibimizde varsa bizimledir bebişlerimiz. Hiç kendinimizi strese sokmayalm benceBende dusuk yaptim 6 haftalik aynen cok korkuyorum simdi o yuzden yorumlarada bakiyorum tahlillerimide yapiyorum bu degerlere guzel diyen cok ama 6 hafta yasadigim dusukten dolayi hep bir endise var icimde.Insallah Rabbim size bana ve tum isteyip deger bilecek annelere nasip etsin
Ne yaptin is cikisi test yapicam demistin yaptirabildinmi ve sonuc ne acaba cok merak ettimBenimde adet günü yani salı günü hcg 143 cıktı bugun iş cıkısı tekrar baktıracagm umarm düzenli bi artık olmustur. Cok korkuyorum. Evliligimin 2. Ayında kimyasal gecirdim. Sürekli lekeleniyordum bende tramva etkisi yarattı. Suan korkuyorum 7/24 burda yorumları okuyorum tekrar tekrar
Evet gittim 377 cıktı simdide. 2.5 kat artmış umarm yolundadır hersey.Ne yaptin is cikisi test yapicam demistin yaptirabildinmi ve sonuc ne acaba cok merak ettim
İnsallah arkadasım senden de hayırlı haberler bekliyorumCok iyi hadi gozun aydin cok sevindim senin adina saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimizi Insallah
Insallah yarin ola hayrola tatli bir heyecan hafif bir korkuyla uyuycam bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler hakkimizda hayirlisi artik simdilik iyi gecelerİnsallah arkadasım senden de hayırlı haberler bekliyorum
Merhaba az once dr dan ciktim oyle net birsey soylemedi ustten bakti once bisey goremedi kan degerlerin hizli artmis suan birsey gorunmuyor tek gebelik olsaydi bu degerlerde gorunurdu ikiz olma ihtimali var rahimde nokta gibi birsey var simdilik bu kadar haftaya tekrar gel dedi dis gebelikle alakali birsey goremedim dedi ve birde 2 tane kist var biri 3 digeri 4 cm dediİnsallah arkadasım senden de hayırlı haberler bekliyorum
Ab hafii hayırlısı olsun artık 1 hafta beklemek şartMerhaba az once dr dan ciktim oyle net birsey soylemedi ustten bakti once bisey goremedi kan degerlerin hizli artmis suan birsey gorunmuyor tek gebelik olsaydi bu degerlerde gorunurdu ikiz olma ihtimali var rahimde nokta gibi birsey var simdilik bu kadar haftaya tekrar gel dedi dis gebelikle alakali birsey goremedim dedi ve birde 2 tane kist var biri 3 digeri 4 cm dedi
Ab hafii hayırlısı olsun artık 1 hafta beklemek şartİçini ferah tut senn cogul gebeliktir☺
[/QUOTinsallah yalniz bayanin biri bos gebeliktede degerler yuksek olur demis e dr da kesin bisey soylemedi icime kurt dustu dis gebelik stresi bitti bos gebelik stresi sardi beni aglamaktan helak oldum Valla sizin yorumunuz bana ilac gibi geldi de bana agrin varmi diyede sormustu yoj dedim alttan baktiginda rahimde 1 nokta var bebekte olabilir baska biseyde suan net degil dedi tek umut verici sozu bu degerlerde tekiz gebelik olsa kese net gorunurdu ama muhtemelen ikiz o yuzden degerin yuksek keseler gorunecek buyuklukte degil demesi si,ce bos gebelikte degerler bu sekildemi yosa dahami yavas arriyor ne olur bildiginiz ne varsa paylasin benle Allah razi olsun sizden
insallah yalniz bayanin biri bos gebeliktede degerler yuksek olur demis e dr da kesin bisey soylemedi icime kurt dustu dis gebelik stresi bitti bos gebelik stresi sardi beni aglamaktan helak oldum Valla sizin yorumunuz bana ilac gibi geldi dr. bana agrin varmi diyede sormustu yok dedim alttan baktiginda rahimde 1 nokta var bebekte olabilir baska biseyde suan net degil dedi tek umut verici sozu bu degerlerde tekiz gebelik olsa kese net gorunurdu ama muhtemelen ikiz o yuzden degerin yuksek keseler gorunecek buyuklukte degil demesi sizce bos gebelikte degerler bu sekildemi yosa dahami yavas artiyor ne olur bildiginiz ne varsa paylasin benle Allah razi olsun sizden..Ab hafii hayırlısı olsun artık 1 hafta beklemek şartİçini ferah tut senn cogul gebeliktir☺
Aaa şuan en yanlış seyi yapıyorsunuz ağlamayın lütfen. Sağlıklı olan bebeğe de zarar verir. Benm bi arkdsım sağlıklı bebeğini asırı kaygı yüzünden kaybetti asırı stres yaptı herseye. Unutmaki rabbim ne derse o olur. Benim bildigim boş da olsa doluda olsa aynı ilerliyor. Sizinki tam 4 er artmıs. Bence ikiz. İnsallah da öyledir.insallah yalniz bayanin biri bos gebeliktede degerler yuksek olur demis e dr da kesin bisey soylemedi icime kurt dustu dis gebelik stresi bitti bos gebelik stresi sardi beni aglamaktan helak oldum Valla sizin yorumunuz bana ilac gibi geldi dr. bana agrin varmi diyede sormustu yok dedim alttan baktiginda rahimde 1 nokta var bebekte olabilir baska biseyde suan net degil dedi tek umut verici sozu bu degerlerde tekiz gebelik olsa kese net gorunurdu ama muhtemelen ikiz o yuzden degerin yuksek keseler gorunecek buyuklukte degil demesi sizce bos gebelikte degerler bu sekildemi yosa dahami yavas artiyor ne olur bildiginiz ne varsa paylasin benle Allah razi olsun sizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?