Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg değeri her gebelikte farklıdır çünkü haftaların referans değerleri çok aralıklı bence boşuna stres yapmayalım olucağı varsa zaten olacak mesela benim 6 günlük gecikmede 865 ti 12günlük gecikme de 15034 çıktı herkesin değişir yeter ki o değer düşmesin yoksa önemli olan bebeğin kalp atışı kese vs ultrasona bakılır
Beta hcg değeri her gebelikte farklıdır çünkü haftaların referans değerleri çok aralıklı bence boşuna stres yapmayalım olucağı varsa zaten olacak mesela benim 6 günlük gecikmede 865 ti 12günlük gecikme de 15034 çıktı herkesin değişir yeter ki o değer düşmesin yoksa önemli olan bebeğin kalp atışı kese vs ultrasona bakılır
Olsun vardır bir hayır bende bir kere düşük yapmıştım ilk miydi sizin? Benim yaşım 21 geçen sene düşük yaptığımda doktorum yaşın küçük olduğu için genelde ilk gebelikte vücut bebeği kabul etmez ve dışarı atar belki tekrar edebilir demişti. Nitekim öyle oldu çok üzülmüştüm ama şu an vardır bir hayır diyorum çünkü Allah korusun 9 ay taşıyıp kaybeden var şu an böyle düşünmeyebilirsin ama emin ol bir daha hamile kaldığında böyle düşüneceksin kendine zaman ver