- 18 Mart 2021
- 11
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Minis bebek
-
Adetten 1 gün önce ve adet günü test yapmış mıydın canım? Benim de bugün adet günüm, test yaptım negatif. Acaba pozitife döner mi merak ediyorum. Senin değerin iyi hayırlı olsunMerhabalar
Bugün adayımın gecikmesinin 3. Günü dünden bugüne 3 adet test yaprim 3 ude çift çizgi cıktı ama ikinci çizgisi biraz silik bugün de beta hcg testi yaptırdım ve sonucum 123 cıktı sizce hamile miyim çok mu düşük hormon seviyesiEki Görüntüle 2804217
En üstteki sabah yapıldı bugün alttakiler dün sabah ve dun akşam yapıldıİlk hamileliğiniz herhalde. Bu testleri aynı gün içerisinde mi yaptınız?
Hayır yapmamıştım ama 3 gun gecikmeye göre biraz düşük gibi geldi değer o yüzden sormak istedim sizce nedirAdetten 1 gün önce ve adet günü test yapmış mıydın canım? Benim de bugün adet günüm, test yaptım negatif. Acaba pozitife döner mi merak ediyorum. Senin değerin iyi hayırlı olsun
En üstteki sabah yapıldı bugün alttakiler dün sabah ve dun akşam yapıldı
Ayyy gerçekten miii sizinde böyle bir deneyiminiz var mı acabaTebrikler hamılesın
B8raz düşük gibi geldi bana ama gecikmenin 3. Günü o yüzden2 gun sonra tekrar kan ver artış varmı takıp et ıkı katına cıkması lazm degerın
Peki sizin nasıl çıkmıştı değeriniz deneyiminiz mevcut sizin sanırım5 üzeri hamilesiniz. Sizin 123 cikmis
Normalde öyle silik çıkmaması lazımdı tekrar kan testi verip duruma bakın bence yükseliyorsa beta sıkıntı
Evet ıkıncı hamılelıgım suan benm beta degerım 6.97 ydı ogrendıgımde sıızn baya ıyı ama dedıgım gıbı 2 gun sonra tekrarlayn testı yukselmıs olması gerek saglıklı hamılelık ıcınAyyy gerçekten miii sizinde böyle bir deneyiminiz var mı acaba
Bu nedir5 üzeri hamilesiniz. Sizin 123 cikmis
Ben 10-15 gecikme yaşadıktan sonra yaptırmıştım. 2700 lerdeydiPeki sizin nasıl çıkmıştı değeriniz deneyiminiz mevcut sizin sanırım
Allahım inşallah çok teşekkür ederimEvet ıkıncı hamılelıgım suan benm beta degerım 6.97 ydı ogrendıgımde sıızn baya ıyı ama dedıgım gıbı 2 gun sonra tekrarlayn testı yukselmıs olması gerek saglıklı hamılelık ıcın
Rica ederim tekrar tebrikler :) 2 3 defa tekrarlayıp degerın yukseldıgını takıp edın 2bıne ulasrıgında degerınız vajınal ultrasonda kese gozukebılıyor bnm 4bınde gozuktu ama bazen farklılıklar olusabılıyor kısıden kısıye goreAllahım inşallah çok teşekkür ederim
Kuzum benimde ilk hamileliğim bende 3 gün gecikme ile yaptım 56 çıktı doktorda yeni bir gebelik dedi 2 gün ile test yap Artışı takip et dedi.. sende sıkma canını artar diye düşünüyorum benMerhabalar
Bugün adayımın gecikmesinin 3. Günü dünden bugüne 3 adet test yaprim 3 ude çift çizgi cıktı ama ikinci çizgisi biraz silik bugün de beta hcg testi yaptırdım ve sonucum 123 cıktı sizce hamile miyim çok mu düşük hormon seviyesiEki Görüntüle 2804217
Ay inşallah keşke sizin şuan nasıl pekiKuzum benimde ilk hamileliğim bende 3 gün gecikme ile yaptım 56 çıktı doktorda yeni bir gebelik dedi 2 gün ile test yap Artışı takip et dedi.. sende sıkma canını artar diye düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?