Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10gün sonra bide ilaç verdi hergün kullanarak gel dedi ayrıyetten bana teste gebelik var haftan belli değil dedi ve çıkrken odada muhtemelen gebelik yok dedisonuca gore gebelik var hayirli olsun bazen bebek gec gozukebiliyor doktor tekrar ne zaman cagirdi ?
Biraz bekleyip gidiyim diyorum doktor kafamı cok karıştırdıcanım sen bir de baska dr a görün kafan karışmış yeterince .Benim bildiğim bta 5 in üstündeyse ve 2 günde 2 katına katlıyorsa gebelik var 2 gün sonra yine kan ver bakalım değer katlamış mı ?
ne ilaci verdi ..bebek bazen gec gozukur hatta en son arkadasimda sahit oldum oda bos gebelik diye cok korkmustu. endise etme simdilik bekle bakalim bidaha doktora gittiginde gozukur insAllah10gün sonra bide ilaç verdi hergün kullanarak gel dedi ayrıyetten bana teste gebelik var haftan belli değil dedi ve çıkrken odada muhtemelen gebelik yok dedi
karnından baktıysa gözükmemiştir ..bende alltan muayenede beta 9 bin küsürken bile bile zor gözükmüştü sadece kese hemde bebek yoktu hala ...geriden geliyor umutlanma bile demişti çok şükür sonrasında gördük ..Biraz bekleyip gidiyim diyorum doktor kafamı cok karıştırdı
Bana bakılmadı alttan zatsn birsz sallamasyon yaptı gibi kesen var sma büyk ihtmalle hamile değilsin dedi inşallah oluşur yada gözükür beta sonucundan birşey analamadım dedi doktor bana çok üzülüyorum folik asit verdi biraz kullanıp başka doktora gidicemkarnından baktıysa gözükmemiştir ..bende alltan muayenede beta 9 bin küsürken bile bile zor gözükmüştü sadece kese hemde bebek yoktu hala ...geriden geliyor umutlanma bile demişti çok şükür sonrasında gördük ..
Folik ast verdi bana doktor sadeceCanım arkadaşımında kesesi oluştu ama içinde bebek yoktu. Sonra ilaç tedavisi gördü diye biliyorum yanlış olmasın yinede ama bebek oluşmadı. İnşallah senin öyle birşey değildir
bence git hemen başka doktora bak akıntımda var diyosun.. alltan muayeden korkma ben 8 haftalığa kadar hep alttan muayane oldum çünkü hep geriden geliyordu ve karnından gözükmez şimdi diyordu doktorum..Bana bakılmadı alttan zatsn birsz sallamasyon yaptı gibi kesen var sma büyk ihtmalle hamile değilsin dedi inşallah oluşur yada gözükür beta sonucundan birşey analamadım dedi doktor bana çok üzülüyorum folik asit verdi biraz kullanıp başka doktora gidicem
Bakmadı söyledim akıntımın oldunuda dedim önce sarı kıvamlıydı son iki gündür yeşil ama ara ara parçalı oldunu dedim ama sorna bakarız dedi bi bebek görünsün dedibence git hemen başka doktora bak akıntımda var diyosun.. alltan muayeden korkma ben 8 haftalığa kadar hep alttan muayane oldum çünkü hep geriden geliyordu ve karnından gözükmez şimdi diyordu doktorum..
sen neden bekliyorsun daha arkadaşım, bir kere doktorunun uslubü güzel değilmiş sen bir anne adayısın hassas olmalı. nasıl gebelik yok beta hcg'yi salgılayan ne? keseyi görememiş olabilir bebeği göremeyebilir bunlar normal şeyler zamanla görülüyor insanlarda. yanlış anlama ama ben beta hcg yi 5'in üzerinde görsem durmam yerimde doktor doktor gezerim, Allah aşkına bir sorun varsa da şimdi görürsün tek doktorla kalma.Bakmadı söyledim akıntımın oldunuda dedim önce sarı kıvamlıydı son iki gündür yeşil ama ara ara parçalı oldunu dedim ama sorna bakarız dedi bi bebek görünsün dedi
Yani birde kesesi bile vRrr bebeğinn nasıl işse bu allahım yarabbiimm yaaa başka doktordan da ramdevu aldımsen neden bekliyorsun daha arkadaşım, bir kere doktorunun uslubü güzel değilmiş sen bir anne adayısın hassas olmalı. nasıl gebelik yok beta hcg'yi salgılayan ne? keseyi görememiş olabilir bebeği göremeyebilir bunlar normal şeyler zamanla görülüyor insanlarda. yanlış anlama ama ben beta hcg yi 5'in üzerinde görsem durmam yerimde doktor doktor gezerim, Allah aşkına bir sorun varsa da şimdi görürsün tek doktorla kalma.