• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 günlük burnum düştü!!!

ççok geçmiş olsun canım , küçük bir çarpmayla öyle olmuş olamaz bencr dr hatası var onda bilmiyorumkismile

valla ben de çok üzüldüm yaşadıklarına.ama kemik parçalarına bir anlam veremedim.Doktorunun tekniği de gerçekten çok farklı anlattıklarına kalırsa.bir de senin 4 gün sonra sınavın varsa nasıl bunu göze aldın canım ya!!!sonuçta ne kadar haifi deselerde ameliyat ameliyattır.keşke acele etmeyip 4 gün daha bekleseydin de sınavlardan sonra rahat rahat olsaydın ameliyatını.Bundan sonrakinde bence acele etme düzelir diye düşünüyorum.tekrar çok geçmiş olsun.

Doktorun gözünü korkut. Burnum düzelmezse sizi bütün internet sitelerinde karalarım, Sağlık Bakanlığı'nın doktor şikayet hattını ararım ve Türk Tabipleri Birliği'ne şikayet ederim gibi şeyler söyle. Gözü korksun da işini savsaklamasın. Sakın 5 kuruş da verme.

cok tesekkür ederim askask okudum seninde yasadıklarını gercekten nasibimizde bu varmıs. özelden mesaj atabilirmyim bilmiorum atabildiim an yazıcam adını. öpüyorum çok seni

tamam tatlım teşekkür ederim bekliyorum ,umarım hersey yolunda gider canım yanındayızzzz :1hug:

canımmm çok geçmiş olsun, çaresi var neyseki, uygun bi zaman sonra tekrar olabilirsin istersen. ben 1 yıl bekledikten sonra geçen hafta 2. ameliyatımı oldum ve şimdilik çok memnunum, umarım istediğin gibi olur bundan sonrası ..

Canım çol geçmiş olsun, chloes'a kaytılıyorum. istediğin gibi olmazsa hakkını araman lazım

canım geçmis olsun ameliyatta insanın basına gelicek en kötü şeylerden biri gelmis basına..

sana derim ki.. istanbulda deneyimli işinin hakkını veren bir doktorla görüş mesela emre ilhan randevusu bedava git bi göster bakalım ne diyecek eğer o da aynı şeyleri söylerse kırılmış derse sorun senden kaynaklanır eğer doktor hatası varsa onun anlıcağını tahmin ediyorum.. tabiki ben o tecrübeyi yaşamadığım icin daha bilemiyorum sizi (: tekrar geçmiş olsun.

canım senin yazının tümünü okudum..ve bi kaç yorum okuyabildm yorgunlk sebebiyle..neyse bazı arkdşlara katılmıorm ve bence kesinlikle dr hatası sen gitmiş dr olmuşun madem bu kadr çabuk bozulabilecek burnu niye dışarıya kalabalığa yolluyorsun..inanılmaz büyük bi hata..benm ilk amlytmda da dr 2 hafta sonra denize gireblrsn demişti..bende gittğm tatile..tatilde burnuma bi arkdş çarpmıştı..şimdi tekrar düşünüormda burun ucumun kayma sebebi büyük ihtimal buydu..bi de beni o sıcağa maruz bırakmaya izin vermişti..baştan seni uyarmalıydı...bi de ne o öyle burun kemiği düzgün kaynayablrmiş bekleyelmmiş..ne bu canım hayatını şansa mı bırakacaksın..sakın bi daha para vereyim deme..haklarını araştır git bi avukat bul sor hatta..o burnu düzeltene kadr yapmk zorunda..az bi para sanki 2000 lira demiş..ay nasıl sinir oluorm böyle dr lara..gelmiş geçmiş olsn canım bence bidaha amelyt olma ona..yapsa baştan yapardı..burnuna da çarpttın die suç atıo..hiç sanmıorm..alçı koymucam diomş koymuş mesela..neyse cnm iyi düşün doğru karar ver..sevgiler..

canım senin yazının tümünü okudum..ve bi kaç yorum okuyabildm yorgunlk sebebiyle..neyse bazı arkdşlara katılmıorm ve bence kesinlikle dr hatası sen gitmiş dr olmuşun madem bu kadr çabuk bozulabilecek burnu niye dışarıya kalabalığa yolluyorsun..inanılmaz büyük bi hata..benm ilk amlytmda da dr 2 hafta sonra denize gireblrsn demişti..bende gittğm tatile..tatilde burnuma bi arkdş çarpmıştı..şimdi tekrar düşünüormda burun ucumun kayma sebebi büyük ihtimal buydu..bi de beni o sıcağa maruz bırakmaya izin vermişti..baştan seni uyarmalıydı...bi de ne o öyle burun kemiği düzgün kaynayablrmiş bekleyelmmiş..ne bu canım hayatını şansa mı bırakacaksın..sakın bi daha para vereyim deme..haklarını araştır git bi avukat bul sor hatta..o burnu düzeltene kadr yapmk zorunda..az bi para sanki 2000 lira demiş..ay nasıl sinir oluorm böyle dr lara..gelmiş geçmiş olsn canım bence bidaha amelyt olma ona..yapsa baştan yapardı..burnuna da çarpttın die suç atıo..hiç sanmıorm..alçı koymucam diomş koymuş mesela..neyse cnm iyi düşün doğru karar ver..sevgiler..

canım yazınbana güc verdi aslında tüm kızların ki verdi =) dün gttim doktora... doktor arayıp 2 gün önce benm degil kızınızın hatası yüzünden kendi ccebimden 560 lira lokal anestezi parası vererek amelyat yapcam demiş. beni de dün cagırdı 4 tüp lokal anesteziyle alcı yapılcak dmişti . ama gittiğimde yanında onun kuzeni ve aynızmnda ameliatıma giren 2. plastik cerrah vardı o burnuma masaj yaptı ben anesteziyi beklerken konusurtururlarken beni o elleriyle bi süre ovup burnumu ittikten sonra bandajladı ne oldu anlamadan bitti dedi=) dedim ameliat olmycakmıyım yasca büyük masajı yapan doktor hayır kıkırdak kaymış ben yerine oturttum masaj vericem sana simdi dedi ve eve yolladılar=) 15 gün ev hapsi verdiler kimse carpmasın diye=)
sasırdım cok ilk 2 milyar diyip acık ameliat istedi sonra masajla düzeltti... ama sonucta burnum düzgün gibi ve ameliattan kurtuldum.!
senin burnunun yamulması ise kesinlikle doktor hatası !!!!! ben işgüzar insanlardan nefret ediyorum işlerini yapmak için 50 türlü sery söyleyip bittikten sonra da idare eder gibi savsaklıyolar. peki simdi burnun nasıl revizyon oldun mu ? o doktora gidip bunu söyleyebilirsin sen de cok üzüldüm senin burnun içinde kendiminkyle beraber:(

umarım etkili olmuştur canım, bundan sonra çok dikkat et artık, geçmiş olsun tekrar..

geçmiş olsun inşalalh düzelmiştir. dularım seninle.

öncelikle bu ameliyatı oluyorsa evde en az 1 hafta kalmalısın. Ben 1 ay başımı eğmedim ya... bu kolay bir ameliyat değil...Drun da seni dışarı göndermemeliydi. Geçmş olsun.. Bence sen başka bir doktora da görün derim ;) Eğer burnundan demir çıkarmışsa büyük ihtimal septum ameliyatı olmuşsundur aynı zamanda. Septumunu sabitlemek için o demirler komulmuştur. Sana şifa diliyorum.. Acele işe şeytan karışır.. ben de ilk ameliyatımı aceleye getirdim sonra tam 5 defa olmak zorunda kaldım.. Kaç dr değiştirdim... şimdi okadar çok beğeniyorum ki burnumu her işte bir hayır var işte ;)

Çok geçmiş olsun arkadaşm inşallah herşey yoluna girer.
Keşke çarptğnı falan söylemeseydin zaten çok haff çarpmışsın ama bu, adama bahane olmuş.
Bana kalırsa başka doktora görün ücretsiz bakanlar var. kırılmışmı niye olmuş söylesinler bi.
Bide şu doktorun adını niye vermiyosun güzelim bunca kötü şey yaşatmış burayı takip eden bunca arkadaşımız var bunları okuyup hayati kararlar alıyolar .Aynı hataya düşmelerini istermisin??

bence doktor sallamış canım, yaptıgı hatayı sana maal edip bide üstünden çıkar sağlamaya çalışmış bunun baska açıklaması yok

geçmiş olsun gerçekten çok zor bi durum doktorun kim merak ettim doğrusu hem bebek eli çarrpsa kırılır diyo hemde otobuse bin bişey olmaz diyor çok ilginç adam fazla güvenmiş kendine

Ah kuzummmmmmmmmmmmm bilmem mi doktor bana da demişti sakın burnunu bir yere vurma ilk 2 ay cok önemli............ve bende 2 ay gecmesine ragmen kardesimle sakalasırken kardesim burnuma vurdu ve burnum cok sisti...........cok korktum ama cok sükür 2gün sonra dindi.ya senin durumun daha vahim........allah yardımcın olsunnnnnnnnnn insallah atlatırsın

Back