• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 günlük burnum düştü!!!

ayh kıyamam sanabilmiyorumkismile çok geçmiş olsunn. süründür o doktoru süründüüür!! başkasınada düzelttirme, bozan düzeltmek zorunda

çok geçmiş olsun umarım gerçekten de çözülmüştür...allahımm inanılmaz tırsıyorum ve her geçen gün cesaretimi kaybediyorum

cok cok tesekkür ederim kızlar cok saolun.. kötü carpmama imkan yok yani kötü carpsam hissederdim dimi en azından carptım yaa derdim hemen arardım doktoru ama cok ama cok hafif carptım yani hatta carpmadım bile diebilrim normal bi burnum olsa o kadar hafif. ama sonucta bana hemen normal hayata karıs diye rica minnet sınavlarıma yolladı kötü de olabiirdi daha bundan kötüsü varsa=/ kesinlikle para veremem 2. ameliat için cünkü daha ögrenciyim ve böyle bi durum ihtimal dahiinde bile diil o yüzdn istemesemde ona gidicem tekrar yok sa emre ilhanı istiyodum bende. cuma günü lokal anesteziyle alcı yapıcagını söyledi cuma günü hemen szinle pylasıcam.

mrhb cnm cok uzuldum
naptin bir karara varabildinizmi?

suan burnun ne durumda?
burunun icinde kemik parcalari cikarmasini bende anlamis degilim ilk kez duyorum.

öncelikle bu ameliyatı oluyorsa evde en az 1 hafta kalmalısın. Ben 1 ay başımı eğmedim ya... bu kolay bir ameliyat değil...Drun da seni dışarı göndermemeliydi. Geçmş olsun.. Bence sen başka bir doktora da görün derim :KK66: Eğer burnundan demir çıkarmışsa büyük ihtimal septum ameliyatı olmuşsundur aynı zamanda. Septumunu sabitlemek için o demirler komulmuştur. Sana şifa diliyorum.. Acele işe şeytan karışır.. ben de ilk ameliyatımı aceleye getirdim sonra tam 5 defa olmak zorunda kaldım.. Kaç dr değiştirdim... şimdi okadar çok beğeniyorum ki burnumu her işte bir hayır var işte :KK66:
Kime oldun son ameliyatini canim bende zor durumdayim

Back