• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bta HCG 0.100 çıkıp hamile olan varmı lütfen yardım edin kızlar

gel bebeqim

Evli Mutlu Hamile <3
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
537
305
18
30
Öncelikle merhaba uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum artık işin içinden çıkamıyorum 2senelik evliyim bundan 4 ay önce hamile oşdugumu öğrendim uçtuk havalara sosyal medyada yayınlamalar herkese haber vermeler beslenmeme iyi baktım eşim elimi suya dahi sokturmadı bebeğim 6 haftalık oldu kalp atışı yok alalım desi doktor izin vermesin yapamazdım :( 2 hafta kaldı bebişim içimde sonra kendiliğinden düştü bugün tam 2 ay oldu bebeğim bizi brakıp gideli korunmadık hiç bi teselli istedik kendimize (allahım kimseye böyle bir acı vermesin) çok uzun konuştum kusura bakmayın kızlar gelelim asıl meseleye adet olmama 6 gün var dün kan testi yaptırdım ama tüm belirtiler var özellikle iştah açılması ve acayip tursu yemek istiyorum bta HCG 0.100 yani negatif acaba 1 haftaya kadar değişir mi benim gibi cıkıpda hamile olduğunu öğrenen var mı yoksa hamiş değilmiyim lütfen cevaplarınızı bekliyorum :*

Bende bugün kantesti yaptım belirtiler vardı fakat sonuç 2,00 çıktı.Belkide kendimi fazla kaptırdım istediğim için belirtiler psikolojikti.

23 bir adet oluyorum son 3 aydır bu periyota göre 15 inde olmam gerekiyodu olmadım bugün kan testi yaptırdım 2,00 çıktı doktor gebelik yok dedi :KK43:

23 bir adet oluyorum son 3 aydır bu periyota göre 15 inde olmam gerekiyodu olmadım bugün kan testi yaptırdım 2,00 çıktı doktor gebelik yok dedi :KK43:

Bende 23 günde bir oluyorum belki geç döllenme olmuştur benim düşükle sonuçlanan hamileliğin geç döllenme olmustu inşallah seninde öyledir 1 haftayaa alırsın güzel haberi

insallah aksam üstüde adet oluyorum sandım kasığıma ağrı girdi kahverengi ,pembe lekelenme oluyo belirtiler var bir hafta daha beklemeliyiz.İnşallah müjdeli haberler alırız :)

Beni
Öncelikle merhaba uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum artık işin içinden çıkamıyorum 2senelik evliyim bundan 4 ay önce hamile oşdugumu öğrendim uçtuk havalara sosyal medyada yayınlamalar herkese haber vermeler beslenmeme iyi baktım eşim elimi suya dahi sokturmadı bebeğim 6 haftalık oldu kalp atışı yok alalım desi doktor izin vermesin yapamazdım :KK43: 2 hafta kaldı bebişim içimde sonra kendiliğinden düştü bugün tam 2 ay oldu bebeğim bizi brakıp gideli korunmadık hiç bi teselli istedik kendimize (allahım kimseye böyle bir acı vermesin) çok uzun konuştum kusura bakmayın kızlar gelelim asıl meseleye adet olmama 6 gün var dün kan testi yaptırdım ama tüm belirtiler var özellikle iştah açılması ve acayip tursu yemek istiyorum bta HCG 0.100 yani negatif acaba 1 haftaya kadar değişir mi benim gibi cıkıpda hamile olduğunu öğrenen var mı yoksa hamiş değilmiyim lütfen cevaplarınızı bekliyorum :*
Benim adetime 8 gun kala negatifti. 4 gün kala bir daha yaptım 63 çıktı.

Beni

Benim adetime 8 gun kala negatifti. 4 gün kala bir daha yaptım 63 çıktı.

Bende 1 hafta kala yaptırdım simdi 2 gün kaldı normal evde test yaptım sabah negatif tek çizgi belirti de yok şuan ne adet ne bebiş anlamadm gitti sizin belirtileriniz varmıydı gerçi kişiden kişiye değişir ama

3.5 di sanırım 8 gun kala negatifti yani. Ben bir kere düşük yaşadım onda çok fazla göğüs hassasiyeti olmuştu. Bunda da göğüslerime parmağımla bastirinca sizi oluyordu özellikle koltuk altına yakın olan kısımlarında. Ve bu sizi gün geçtikçe artınca şüphelendim. Doğru cikti

B
Bende 1 hafta kala yaptırdım simdi 2 gün kaldı normal evde test yaptım sabah negatif tek çizgi belirti de yok şuan ne adet ne bebiş anlamadm gitti sizin belirtileriniz varmıydı gerçi kişiden kişiye değişir ama
Ben de göğüslerime parmağımla bastirinca sizi oluyordu bunu daha önce düşük yaptığım için hamilelik belirtisi olduğunu biliyordum. Bu yüzden hemen tanıdım.

3.5 di sanırım 8 gun kala negatifti yani. Ben bir kere düşük yaşadım onda çok fazla göğüs hassasiyeti olmuştu. Bunda da göğüslerime parmağımla bastirinca sizi oluyordu özellikle koltuk altına yakın olan kısımlarında. Ve bu sizi gün geçtikçe artınca şüphelendim. Doğru cikti
yine de hormonlar belirti vermeye baslamismis. Hani bizlerin genelde bakiyorum 0,75 1,9 2,0 fln cikiyor ya . Peki tesekkur ederim cvp icin

Back