• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bta HCG 0.100 çıkıp hamile olan varmı lütfen yardım edin kızlar

Öncelikle merhaba uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum artık işin içinden çıkamıyorum 2senelik evliyim bundan 4 ay önce hamile oşdugumu öğrendim uçtuk havalara sosyal medyada yayınlamalar herkese haber vermeler beslenmeme iyi baktım eşim elimi suya dahi sokturmadı bebeğim 6 haftalık oldu kalp atışı yok alalım desi doktor izin vermesin yapamazdım :KK43: 2 hafta kaldı bebişim içimde sonra kendiliğinden düştü bugün tam 2 ay oldu bebeğim bizi brakıp gideli korunmadık hiç bi teselli istedik kendimize (allahım kimseye böyle bir acı vermesin) çok uzun konuştum kusura bakmayın kızlar gelelim asıl meseleye adet olmama 6 gün var dün kan testi yaptırdım ama tüm belirtiler var özellikle iştah açılması ve acayip tursu yemek istiyorum bta HCG 0.100 yani negatif acaba 1 haftaya kadar değişir mi benim gibi cıkıpda hamile olduğunu öğrenen var mı yoksa hamiş değilmiyim lütfen cevaplarınızı bekliyorum :*
Canim banada yardimci olurmusun ben 20gun ve 40 gun arasinda adetim oluyor.36.gunum bugun ve idrar testi yaptım 2.cizgi cok silik çıktı .kanim 0.100cikti .yukselirmi sence bu oran ihtimali varmi .cok umitlenmistim .cevabin cok onemli canim

Arkadaşlar meraba Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum bir türlü yazamıyordum. Ama bu aay farklı seyler olunca yazmaya karar verdm yardımınıza ihtiyacım var.Bu ayın 20'sinde adet olmam gerekiyordu olmadım 3-4 sefer idrar testi yaptım fakat sonuc hep negatif ayın 24 ünde kan testi yaptırdım onun sonucuda negatif fakat hala adet olmadım. ve kasıklarımda ağrı belımde agrı var,aksamları baş ağrım oluyor. akıntım da fazlasıyla var. oturuyorum heh dıyorum adet oldum bır bakıyorum akıntı gelmıs cok fazla gelmeye basladı. hıc boyle olmamıstım acaba hamılemıyım ? Yada hamile olma iihtimalım varmıdır ?
Kan testi yaptırsam tekrar kesn sonuc cıkarmı biraz daha beklemelimiiyimmmm ???

Arkadaslar 26 ekimde adet oldum 20 gun sonra iki gun ara ara cok az kahverengi leke geldi adetime 4 gun kala tes alip yaptim ilk cizgi belli dgeri silik cikti adet gunum tekrr test alip yaptim cikmadi ayni gun dr gttm rahim duvarinda kalinlasma var kan tahlili yplim dedi kan tahlilimde hcg 3,8cikti hamile degilsn dedi bugun adetim geceli bi hfta oluyo kafayi yicem yardm edin lutfn

Arkadaşlar meraba Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum bir türlü yazamıyordum. Ama bu aay farklı seyler olunca yazmaya karar verdm yardımınıza ihtiyacım var.Bu ayın 20'sinde adet olmam gerekiyordu olmadım 3-4 sefer idrar testi yaptım fakat sonuc hep negatif ayın 24 ünde kan testi yaptırdım onun sonucuda negatif fakat hala adet olmadım. ve kasıklarımda ağrı belımde agrı var,aksamları baş ağrım oluyor. akıntım da fazlasıyla var. oturuyorum heh dıyorum adet oldum bır bakıyorum akıntı gelmıs cok fazla gelmeye basladı. hıc boyle olmamıstım acaba hamılemıyım ? Yada hamile olma iihtimalım varmıdır ?
Kan testi yaptırsam tekrar kesn sonuc cıkarmı biraz daha beklemelimiiyimmmm ???
Canim bnm ins.hamilesndr belirtiler onu gsteriyo ama bilmiyorm

Arkadaslar 26 ekimde adet oldum 20 gun sonra iki gun ara ara cok az kahverengi leke geldi adetime 4 gun kala tes alip yaptim ilk cizgi belli dgeri silik cikti adet gunum tekrr test alip yaptim cikmadi ayni gun dr gttm rahim duvarinda kalinlasma var kan tahlili yplim dedi kan tahlilimde hcg 3,8cikti hamile degilsn dedi bugun adetim geceli bi hfta oluyo kafayi yicem yardm edin lutfn

Cnm geç dollenme olabilir benim adetim 19 gun gectiginde cikti idrarda :)

Gidemdm bugun pztsiye kaldi o yuzden idrar testi yptm ondada cikmdi bugun 8.gundu daha adet olmdm senin icnde uzuldm rabbim ins.hyrli bi ewlt verr cnm k.bkma uzmk istmxdm

Allahin takdiri... yumurtlaman gec olabilir bide benim adetimden 1 hafta once yumurtlama gunumdu... adet olmadim 19 gun boyunca hergn idrarda test yaptim yani silik bile cikmadi 19. Gunde birden koopkoyu kirmizi cizgi cikti ben cok sasirdim cnku burda hep yaziolar silik cikti koyulasti flan bende hic ole olmadi. P.tesi bi hastane ye git istersen nedenini de ogrenirsin

Back