• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bta HCG 0.100 çıkıp hamile olan varmı lütfen yardım edin kızlar

Allahin takdiri... yumurtlaman gec olabilir bide benim adetimden 1 hafta once yumurtlama gunumdu... adet olmadim 19 gun boyunca hergn idrarda test yaptim yani silik bile cikmadi 19. Gunde birden koopkoyu kirmizi cizgi cikti ben cok sasirdim cnku burda hep yaziolar silik cikti koyulasti flan bende hic ole olmadi. P.tesi bi hastane ye git istersen nedenini de ogrenirsin
Canim doktra adet gunumde 26 sinda gttgmde 2 tane yumurta var rahim duvrn kalinlsmis dedi kandada deger 3, 8 cikti dr kfami cok krstrdi yani pazartesi bnde gtmeyi dusunuyrm hic saglikicgyla ugrasmiyim dr gdm bkm bbu kez ne dcek bnm adetmden 4 gun once silik cizgi cikti simdi testlerde cikmiyo kactr yapiorm bugun 9.gunum daha adet olmdm gec dollenme dye cok umutluym ins.oyldr

Canim doktra adet gunumde 26 sinda gttgmde 2 tane yumurta var rahim duvrn kalinlsmis dedi kandada deger 3, 8 cikti dr kfami cok krstrdi yani pazartesi bnde gtmeyi dusunuyrm hic saglikicgyla ugrasmiyim dr gdm bkm bbu kez ne dcek bnm adetmden 4 gun once silik cizgi cikti simdi testlerde cikmiyo kactr yapiorm bugun 9.gunum daha adet olmdm gec dollenme dye cok umutluym ins.oyldr

Insalllahhh cnm.. hamilesindir... idrarla ugrasma bu kadar surexe cikacagini hic sanmiyorum

Insalllahhh cnm.. hamilesindir... idrarla ugrasma bu kadar surexe cikacagini hic sanmiyorum

68930"]Insalllahhh cnm.. hamilesindir... idrarla ugrasma bu kadar surexe cikacagini hic sanmiyorum[/QUOTE]
Bugun tekrr kan tahlili verdim dr.a gec dollenme olabilrmi diye sordum sanmıyorum ddi tamanmen umudumu yitrdm sonucuda yarin alcm :( sirf icin rht etsn dye thlil yplim dedi

Back